księżycówka pisze:A co to?Sieciówka jakaś?
Sieciówka. Ja nie lubię, ale jest długo czynna

Ja się właśnie z koleżankami wybierałam ostatnio na sushi
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:W tym miesiącu jest dzień matki, wiesz?
Dzindzer pisze:Kochana, On gotów Ci wmówić, ze na Dzień Matki przyniósł Ci znośne oceny z matury
lollirot pisze:Macie jakieś dobre knajpy z sushi w Gorzowie?
AMX pisze:A to na pewno było sushi?
Wujo Macias pisze:Sake wodka nie jest.
Marissa pisze:A i szafę pożądną załatwić, bo wkurza już mnie to "troche tam ciuchów, trochę na sofie, trochę w komodzie"![]()
Marissa pisze:I mam przymusowy dzień wolny: albo sprzątanie albo praca licencjacka - obie możliwości do dupy.
"ci co nie piją i nie palą bardzo zdrowi umierają"tryb życia przyprawia o zawał
rano go już nie byłoi co z nim?
nie wiem; niedaleko jest przystanek PKP - może pociągiem przyjechałjak Twoim zdaniem ten ptak znalazł się na oknie na piątym pietrze
księżycówka pisze:Nie wiem, Matinoo... Ty mój zdrowy tryb życia chciałbyś poznać
Pomyliłeś mnie z Nolą chybaMartinoo pisze:Z tego co wiem to twoja to hamburgery, pizza oraz jakieś przystawki.
O tu racja.Martinoo pisze:Dużo pijesz i palisz.
Ja mam tak falowo z odchudzaniem, alenie dlatego, że ktoś wyraża jakieś opinie o moim ciele.Martinoo pisze:Po stwierdzeniu, że jesteś za gruba spinasz się i w 2 tygodnie zrzucasz tak dużo, mylą Cie z grabiami.
a co on by tam robiłUff a już myślałam, że z nieba spadł.
w Filmweb do stał 8,1/10No właśnie był ktoś? Mój mnie wyciąga, a ja w życiu takich bajek nie oglądałam. Gdzieś tam wyczytał, że podobne dobry jest.
jeszcze nie, ale wybieram się dziś lub jutro. ale Ty Szpicoucha jeszcze nie byłaśTy byłeś
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 248 gości