Hmm... co może pasować do małej łazienki wyłożonej w całości boazerią, chodzi mi tutaj o dodatki w stylu mydelniczki, jakiegoś wieszaczka i malutkiego regału

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
no jak ma się klatusię to nie dziwotaobliczałem sobie BMI... 21.1 - "Gratulacje!
tobie nie pomogłoZmadrzec
not wyobraź sobie - jedna pisze że chce się spotkać, a ja że nie mogę. a ona bo spotykam się z tą drugą...Ja czegos nie rozumiem. Po co Ty kłamiesz, kręcisz, oszukujesz.
Blazej30 pisze:not wyobraź sobie - jedna pisze że chce się spotkać, a ja że nie mogę. a ona bo spotykam się z tą drugą...
Blazej30 pisze:no jak ma się klatusię to nie dziwota
Blazej30 pisze:not wyobraź sobie - jedna pisze że chce się spotkać, a ja że nie mogę. a ona bo spotykam się z tą drugą...
Blazej30 pisze:gratki
Marissa pisze:Kto mi pomoże w wypełnieniu ankiety do mojej pracy licencjackiej?
Marissa pisze:o zaburzeniach odżywiania
Blazej30 pisze:pomóżcie. mam zgryz. z konkretnie dwie znajome. one też się znają. a właściwie znały. pokłóciły się ze sobą. a nie ze mną. i teraz ten "trójkącik" to wielki kłopot. muszę kłamać, kręcić, owijać w bawełnę i len. a do żadnej z nic nie mam na tyle by zakończyć znajomość. co robić? radźcie kumotry
Mijka pisze:A dziś też gotuje ;P
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 232 gości