Jakie zachowanie kobiet odstrasza mężczyzn?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Jakie zachowanie kobiet odstrasza mężczyzn?
Jakie zdaniem Was mężczyżni zachowanie dziewczyny jest naganne wobec Was? Jakie jej pytania Was irytują ? Czy mężczyźni stosują uniki wobec tych kobiet, na których, im nie zależy?
Właśnie, często przeszkadzają znajomi, przyaciele i wszyscy dookoła. Jak chcesz poderwac faceta rozmawiaj z nim w 4 oczy. Ja osobiście nie lubie gdy moja rozmowa z jakąś dziewczyną jest widowiskiem dla wszystkich znajomuch. Czeuję się lekko mówiąc skrępowany taką sytuacją. Nie lubię, ignorancji i samolubności.
pozdrawiam...
pozdrawiam...
Jak dla mnie irytujaca jest beszczelność u dziewczyn i hamstwo! Nie wiem jak dziewczyna może być ładna ale jak co drugie słowo rzuca na k... ch... to juz jest skreślona. Odrzuca też mnie jak kobieta ma majtki na pół tyłka , tzw. pantalony.Troche to głupie ale tak mam. Dziewczyny noście stringi to jest o wiele atrakcyjne dla oka 
Odrzuca też mnie jak kobieta ma majtki na pół tyłka , tzw. pantalony.Troche to głupie ale tak mam. Dziewczyny noście stringi to jest o wiele atrakcyjne dla oka
Czyli wszystkie majtki oprócz stringów to pantalony? Biedne te Twoje dziewczyny...
W ogóle biedne kobiety... dawniej gorsety i suknie jak kopuła, teraz buty w szpic na obcasie 15 centymetrowym, krótkie spódniczki i stringi. Ech...
Maverick pisze:Ale stringi sa niewygodne... Sa tez normalne majtki ktore nie siegaja pepka i wygladaja ladnie
A co Ty w stringach chodzisz hahahahaah!! Z tego co wiem to dla kobiet właśnie stringi są najwygodniejsze tylko że w zimie w tyłek zimno. A co do tych stringów to naprawde odrzucaja mnie kobiety jak widze że mają ładny tyłek a majtki zakrywaja go całego
Stringi są niewygodne! Ale latem nosiłam zawsze, w pozostałe pory roku już niekoniecznie. Czasem lubiłam założyć takie sportowe majtki - prawie jak spodenki. Pod obcisłymi spodniami wygladaja rewelacyjnie bo: nie widać szwów na posladkach i podnoszą pupę tak, że wyglada jakby się zawodowo uprawiało bieganie :wink:
w lato no i wiosną oczywiście stringi, ale zimą nosze normalne majteczki albo damskie bokserki (najwyżej jak uboire spódniczke to normalne że lepiej stringi wyglądają) to wcale nie znaczy że nosze jakiej spadochrony, chłopacy bądźcie wyrozumiali nam też jest zimno - a tak w ogóle czemu tak mało facetów nosi stringi, wstydzicie się czegoś czy co, jestem zdania że wysportowani chłopacy o kształtnej i jędrnej pupci powinni eksponować swoje wypukłości, nam dziewczyną pooglądać ładne widoki też się należą !!!!! No cO ....
ja nie lubię... hmmmm pijaństwa wśród płci pięknej w znaczeniu że np dzień za dniem a także do zgona
nie lubię jeszcze "tępych" dziewczyn jak np. już "zionie" od niej taką głupotą że aż się drobne w kieszeni nie zgadzają
nie lubię jak dziewczyna żadko okazuje swoją kobiecoś (np. cały czas sportowe ubranie "dresy" i sportowe obuwie zamiast sukienek butów na szpilkach i takich tam:P) u kobiet nie lubie jeszcze materializmu ale tego to akurat u innych też nie trawię:P
- kot_schrodingera
- Weteran
matko i córkoboskov pisze:ja nie lubię... hmmmm pijaństwa wśród płci pięknej

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
boskov pisze:a nie lubię... hmmmm pijaństwa wśród płci pięknej w znaczeniu że np dzień za dniem a także do zgona
A u faceta yo niby nie przeszkadza? Mi na przykład bardzo
boskov pisze:nie lubię jeszcze "tępych" dziewczyn
Za to g€pi facet to ideał

boskov pisze:ały czas sportowe ubranie "dresy"
No. Moi ulubieńcy
Pod Gwiazdą będę czekać
Zawołam i dostanę odpowiedź
Zawołam i dostanę odpowiedź
do Blazej30:
nie wiem czy nie chciales czy nie umiales wywnioskowac z mojego postu ze chodzilo mi o kobiete ktora albo pije dzien w dzien albo do zgona nie bylo mowy o wstawionej
do Lina:
nie rozumiem twojej riposty bo temat topicu byl wyraznie podane"Jakie zachowanie kobiet odstrasza mężczyzn?" wiec napisalem co mnie drazni ale widze ze Ciebie to z deczka oburzyło i zaraz najprawdopodobniej kompleksy daly sie we znaki i trzeba bylo napisac kontrargumenty nie zwiazane z tematem topicu
pozdrawiam
nie wiem czy nie chciales czy nie umiales wywnioskowac z mojego postu ze chodzilo mi o kobiete ktora albo pije dzien w dzien albo do zgona nie bylo mowy o wstawionej

do Lina:
nie rozumiem twojej riposty bo temat topicu byl wyraznie podane"Jakie zachowanie kobiet odstrasza mężczyzn?" wiec napisalem co mnie drazni ale widze ze Ciebie to z deczka oburzyło i zaraz najprawdopodobniej kompleksy daly sie we znaki i trzeba bylo napisac kontrargumenty nie zwiazane z tematem topicu
tarantula pisze:Jak jest piekna to nic ich nie odstraszy, przynajmniej do 1razu
Współczuję doświadczeń ;p
Co moze odstraszyć mnie w kobiecie niezależnie od jej piękna, nawet przed pierwszym:
- przekleństwa
- nadużywanie używek
- kojarzenie jej z okolic męskiego wc
- pistolet za paskiem
- lubi September
- to jest September

- wywołuje skojarzenia z gimnazjum/gimnazjum dla wiedźm/ nieukończeniem gimnazjum
- podaje mi drinka (te pigułki gwałtu, brrr)
- rzuca cytatami z "Gdzie jest Nemo?" -_-
Także jak widać, nic nie jest pewne ni uniwersalne
tarantula pisze:Jak jest piekna to nic ich nie odstraszy, przynajmniej do 1razu
Chyba, że pierdnie.
A tak, to tylko będzie musiała udowodnić, że natura ją wyposażyła nie tylko na pokaz .
Kiedyś będzie musiała dźwignąć ciężar swego ryja. Jak przyjdzie na nią czas. Żeby żyć. A nie tylko być.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Ogolem to chyba takie "meskie" cechy,zachowania nas draznia.
Umowilem sie kiedys z pewna dziewczyna,byla sliczna... Bylem wtedy w wojsku i postanowilem sie z kims umowic zeby troche zmienic otoczenie,klimat itd. Wiadomo jakie sa warunki w wojsku (trudne), ciagle typowo meskie rozmowy gdzie nazywa sie wszystkie zjawiska fizjologiczne po imieniu, wprost ( nie mylic ze szczeroscia )...
Jak sie okazalo byla to spora pomylka,dziewczyna chyba zbyt wiele przebywala w meskim otoczeniu,klnela jak kapral, zachowywala sie jak mlodociany wandal i inne takie rzeczy o ktorych nie wypada tu wspominac.
Moral z tego taki ze w kobiecie szukamy odmiany, azylu, jakiejs przeciwwagi dla kontaktow z kumplami. Choc z tym tez roznie bywa,bo nie wszystkie meskie cechy w dziewczynie sa zle,dla mnie np. niektore "chlopczyce" sa sexy
No i to co napisal mariusz na poczatku, gdy spotykam sie z dziewczyna nie lubie tloku, innych ( zbednych ) ludzi w promieniu kilku metrow, lubie sie skoncentrowac na niej, zwrocic uwage na kazdy gest, mrugniecie powieka, przeczesanie wlosow... Dlatego najlatwiej uwiesc mnie rozmowa w cztery oczy![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Umowilem sie kiedys z pewna dziewczyna,byla sliczna... Bylem wtedy w wojsku i postanowilem sie z kims umowic zeby troche zmienic otoczenie,klimat itd. Wiadomo jakie sa warunki w wojsku (trudne), ciagle typowo meskie rozmowy gdzie nazywa sie wszystkie zjawiska fizjologiczne po imieniu, wprost ( nie mylic ze szczeroscia )...
Jak sie okazalo byla to spora pomylka,dziewczyna chyba zbyt wiele przebywala w meskim otoczeniu,klnela jak kapral, zachowywala sie jak mlodociany wandal i inne takie rzeczy o ktorych nie wypada tu wspominac.
Moral z tego taki ze w kobiecie szukamy odmiany, azylu, jakiejs przeciwwagi dla kontaktow z kumplami. Choc z tym tez roznie bywa,bo nie wszystkie meskie cechy w dziewczynie sa zle,dla mnie np. niektore "chlopczyce" sa sexy
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
No i to co napisal mariusz na poczatku, gdy spotykam sie z dziewczyna nie lubie tloku, innych ( zbednych ) ludzi w promieniu kilku metrow, lubie sie skoncentrowac na niej, zwrocic uwage na kazdy gest, mrugniecie powieka, przeczesanie wlosow... Dlatego najlatwiej uwiesc mnie rozmowa w cztery oczy
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Maverick pisze:Ale stringi sa niewygodne... Sa tez normalne majtki ktore nie siegaja pepka i wygladaja ladnie
Skąd wiesz, że są niewygodna? Własne doświadczenie? ;p Ok przejrzalem temat i juz wiem ;p Tez popieram, wole jak kobiety nosza zwykle majtki, stringi to taki sznurek co sie wbija ;p
Ostatnio zmieniony 20 lip 2008, 22:46 przez Xavi, łącznie zmieniany 1 raz.
Ok, w takim razie, zeby nie bylo tak offtopowo to napisze, mnie odstrasza przeklinanie i cos co mi trudno jakos wyrazic, ale chodzi tu o charakter, o juz wiem taka ziomowatość w stylu, ze cos tam sobie lubi rapowac, albo cytuje mi co chwile jakis tekst z polskiego hh i jest w ten sam sposób wyluzowana ;]
Ostatnio zmieniony 20 lip 2008, 23:28 przez Xavi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”