Zaklady bukmacherskie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Sir Charles
- Weteran
Student pisze:Co stawiamy na sobote na eliminacje Mistrzostw Swiata?? Czekam na wasze propozycje. Jak bede mial wiecej czasu zamieszcze i swoje
ostatnio nie gram u buka ale może jednak powinienem bo nieźle idzie mi w lidze typerów na www.legialive.pl mam 14 punktów na 7 meczów Legii (5 razy trafiłem zwycięzcę w tym 3 razy dokładny wynik)
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Widze ze ten temat troszke ucichl. Ostatnio wygralem 300 zl.
Mam swoje typy na jutro (26.10) ktorych jestem pewny na 95%
Crewe - Manchaster Utd. 2 (1,55)
Rijeka - Crikevnica 1 (1,10)
Cerceda - La Corunia 2 (1,15)
Leganes - Real Madryt 2 (1,20)
mnoznik : 2,35 stawiam 100 zl , do wygrania: 211.5 czyli 111,5 zl do przodu
Mam swoje typy na jutro (26.10) ktorych jestem pewny na 95%
Crewe - Manchaster Utd. 2 (1,55)
Rijeka - Crikevnica 1 (1,10)
Cerceda - La Corunia 2 (1,15)
Leganes - Real Madryt 2 (1,20)
mnoznik : 2,35 stawiam 100 zl , do wygrania: 211.5 czyli 111,5 zl do przodu
Student pisze:mnoznik : 2,35 stawiam 100 zl , do wygrania: 211.5 czyli 111,5 zl do przodu
Takie zaklady sa bardzo niebezpieczne nawet dla wlasnego samopoczucia, bo nie wyobrazam sobie zebym postawil 100 zeta i byl pewny ze ktos wygra, zawsze jest 000000,1 % szansy ze przytrafi sie cos niedobrego i przegra np: real ;] wtdy chyba bym sie pocial, bo 100 zeta poszlo by sie ... wietrzyc ;]
oj gra się, gra, w tym sezonie trzy kupony mi zjebał Real, niech go szlak za przeproszeniem,a było do wygrania pare setek
pamietam jak keidyś dla jaj postawiłęm na jednym kuponie 23 mecze, za 2 zeta, do wygrania miałem jakies 14 tysiecy, i sie okazalo ze nie trafilem raptem 3 spotkan, do dzis mam ten kuponik
ale generalnie to za te kilka lat jestem kilka stów w plecy, ale za to zabawa fajna
pamietam jak keidyś dla jaj postawiłęm na jednym kuponie 23 mecze, za 2 zeta, do wygrania miałem jakies 14 tysiecy, i sie okazalo ze nie trafilem raptem 3 spotkan, do dzis mam ten kuponik
ale generalnie to za te kilka lat jestem kilka stów w plecy, ale za to zabawa fajna
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
fireman pisze:Rzeczywiscie. To chyba dlatego, ze czekam na pewniaczka, zeby sie odkuc
W czwartek: Grazer AK - Amica.
Kto wg was wygra??
Według mnie Harlem Globtroters
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”