AMX pisze:Czy to forum,aż tyle znaczy dla niektórych ,że trzeba takie wielkie wojny przeprowadzać. Przez całą moją bytność na forum jakoś bez problemu byłem wstanie wpasować się w obowiązujące tu zasady, jeśli bym uznał,że coś mi nie pasuje albo mnie ogranicza to najzwyczajniej w świecie po prostu bym sobie stąd poszedł i tyle.
Dokladnie mam te same odczucia. Nie rozumiem ludzi ktorzy robia cos na sile, jak Ci nie pasi to wypad z baru, po to jest tyle knajp zeby mozna bylo przejsc do innej. Poza tym jak w zyciu ludzie przychodza i odchodza a tutaj robi sie z tego wielkie swiniobicie.
PFC pisze:Jak dla mnie, zrobiło się już tutaj przeraźliwie nudno
Zmien wiec knajpe i po problemie
PFC pisze:i być może panie i panowie, walący dziennie po kilka postów w "wyraź to", w jakimś stopniu się do tego przyczynili,
Jesli jakis topik mnie nudzi to go po prostu nie czytam
PFC pisze:Wszystkie zboczenia zostały już praktycznie obgadane, starzy się znają jak łyse konie; z nowymi dzieli ich przepaść... brak "cyrkulacji elit"... Jedno wielkie kazirodztwo, aż w końcu siłą rzeczy następuje degeneracja.
Nie wyszlo Panu przePana. Przerost formy nad trescia

runeko pisze:wiem, że z każdym postem lub założonym tematem będę musiała widzieć cienkie prognozy o lewactwie
To prawda, ja juz tez nie moge tego czytac ale wlasnie dlatego nie komentuje. To taka stara madrosc ludowa zeby nie dolewac oliwy do ognia, niestety cale forum leje ile wlezie a potem placze ,ze ogien pali
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."