Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ostatnio wkurzają mnie studia jako całokształt. Mało tego, że plan zajęć mam gorszy niż zmiany robotników w nowohuckim kombinacie (pn 7.30 - 18, wt 8.30 - 19.30, śr. 7.30 - 14 itp), to jeszcze wszyscy prowadzący uparli się, że będą robić kartkówki na prawie wszystkich zajęciach. Nosz
, co to jest? Liceum czy podstawówka? Przecież my jesteśmy dorosłymi ludźmi, mamy własne sprawy itp...

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Co mi z tej durnej karty wejściowej z pracy, jak na odpowiednie stroje wydam fortunę.
[ Dodano: 2009-03-02, 21:48 ]
Tak a propos... Mój tata dostał w tym roku, od 1 firmy, 3 PIT-11. Oczywiście z adnotacją, że wcześniej wysłane się anuluje. No mam nadzieję, że teraz ma dobry, bo nie będę robić rozliczenia po raz setny...
[ Dodano: 2009-03-02, 21:48 ]
księżycówka pisze:Skarbówka
Tak a propos... Mój tata dostał w tym roku, od 1 firmy, 3 PIT-11. Oczywiście z adnotacją, że wcześniej wysłane się anuluje. No mam nadzieję, że teraz ma dobry, bo nie będę robić rozliczenia po raz setny...

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Nola pisze:mnie wkurza trochę częściej niż czasem, niestety
tak jest, jak komuś zależy na efekcie końcowym, o swoją działke się nie boję, ale tak naparwdę zaczynam się zajmować wszystkim, jak widzę gdzieś jakieś niedociągnięcia, a długo tak nie pociągnę
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
gówniarze biegający w kapturach, myślący, że są wielcy joł jak idą w trzech i wezmą "na bara" kogoś, a potem pokozaczą przed ziomkami jak by to oni komuś nie censored...szkoda tylko, że jednak się nie zatrzymał i nie odwrócił...
i wkurzył mnie kumpel bo mi pocisnął wysad z robotą
i wkurzył mnie kumpel bo mi pocisnął wysad z robotą
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- pani_minister
- Administrator
- Weteran
To jeszcze rozumiem.
pani_minister pisze:"pocisnąć wysad z robotą"
Ale tego to już nie.
Mnie wkurza, że siedzę z komórką przyklejoną do ucha i od godziny słucham z drobnymi przerwami muzyki z wnętrza windy bo mnie szkoła na holdzie trzyma. I chyba się przeziębiłam co mi się rzadko zdarza więc jest denerwujące w sumie.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
pani_minister pisze:Mati, kurcze, a teraz jak do starszego pokolenia, po kolei i po polsku i w ciągu przyczynowo-skutkowym, proszę.
ehhh
pani_minister pisze:na bara
najprościej byłoby to pokazać na jakimś filmiku, ale...no po prostu, chodzi o to, że jak ludzie normalnie się mijają na chodniku, to taki delikwent zamiast Cie minąć normalnie to "zahacza" Cie ramieniem. mogę narysować

pani_minister pisze:pocisnąć wysad z robotą
no po prostu nie wywiązał się z obietnicy. mieliśmy kompy naprawiać i je składać i miał to robić z kimś i obiecał, że weźmie mnie. a dzisiaj z rana napisał mi esa, że "zapomniał", że kuzynowi obiecał już...ciekawe jak mu obiecał wcześniej, bo z tego co pamiętam to jak pisał do mnie to rozpoczął rozmowę tak "słuchaj, właśnie dzwonił do mnie koleś".
- pani_minister
- Administrator
A to było o którymś z tych delikwentów? I dzięki za wyjaśnienie resztyszkoda tylko, że jednak się nie zatrzymał i nie odwrócił...
Wkurza mnie, że doba nie jest z gumy i że zaległości mi się znów różne robią.
Ostatnio zmieniony 09 mar 2009, 22:16 przez pani_minister, łącznie zmieniany 2 razy.
pani_minister pisze:A to było o którymś z tych delikwentów?
nom. by się trochę zdziwił i może przestał kozaczyć na przyszłość
pani_minister pisze:I dzięki za wyjaśnienie reszty
<browar>
a mnie tlen. znowu gg mi nie rusza z niego
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
Nie wiem jak Wy, ale takie slowa w ustach Matiego znamionuja grubego fajtera. Nie ma co, z chlopakiem noca to i na orunie dolna mozna isc.Mati pisze:nom. by się trochę zdziwił i może przestał kozaczyć na przyszłość
(orunia dolna to taki gdanski "bialy bronx")
Ostatnio zmieniony 09 mar 2009, 23:32 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
księżycówka pisze:Widzisz a mi gadu 6.1 śmiga aż miło.
ja ściągnąłem te nowe gg i nie mogę ogarnąć
księżycówka pisze:Może wrócimy do dyskusji o komunikatorach i do tych achów i ochów co do tlenu? ;P

Wujo Macias pisze:Nie wiem jak Wy, ale takie slowa w ustach Matiego znamionuja grubego fajtera.
daj spokój Wujo. nie lubię się bić ale jak trzeba dać w pysk to daje i już
Wujo Macias pisze:Nie ma co, z chlopakiem noca to i na orunie dolna mozna isc.
nie bałbyś się?
- Wujo Macias
- Maniak
W tym odcinku "Co nie zostalo powiedziane wprost" postaramy sie przeanalizowac powyzsza sentencje, ktora udostepnil nam Mati, zwany rowniez (glownie przez bywalcow barow dla motocyklistow) "Szalonym".Mati pisze:lollirot pisze:A jak często miewasz okazję?
okazje? hmm...od czasu do czasu. rzadko je jednak wykorzystuje...
Mati pisze:okazje?
"Copowiedzieccopowiedziec? Trzeba zyskac na czasie!"
Mati pisze:hmm...
j.w
Mati pisze:od czasu do czasu.
nieczesto.
Mati pisze:rzadko je jednak wykorzystuje...
a i tak zawsze pekam.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Wróć do „Wszystkie inne tematy”