unlucky_sink pisze:jakie znowu buty?:D co przegapilam?
z NY, takie lakierowane czółenka
unlucky_sink pisze:a kiecke chce jeszcze jedna tylko w kolorze niebieskim-bedzie mi pasowala do nowego koloru włosów

a ta jest w jakim?

i jakie masz włosy?

Dzindzer pisze:a jakościowo jak ta bawełna wygląda

widziałam ją na wystawie, ale prezentowała się naprawdę ładnie, taka klasyczna sukienka, którą można nosić na wiele sposobów, gdyby nie to, że mam podobną, to bym ją kupiła

jutro pomacam jak chcecie

Dzindzer pisze:A jakie dokładnie, może ja u siebie lookne, może bedą
to ja wkleje fotkę po mikołajkach

ale generalnie mają tam dwa fasony lakierowanych butów, czółenka, zaokrąglony przód, średniej wysokości obcasik. Kolory: granatowy, fioletowy, czarny, czerwony i żółty, którego nigdzie znaleźć nie mogę. Wersja z paseczkiem 39.95, wersja bez paseczka 59.95.
a ja kupiłam dziś 4 rzeczy w Reserved. Obejrzałam, ciuch po ciuchu, wszystko co mieli w salonie i z trudem znalazłam 4 rzeczy,które mi przypadły do gustu. Lakierowane szare -cieniowane buty, szaro-srebrna sweterkowa tunika, bluzka i torebka na łańcuszku. Młody dostał bon, a że nie lubi Reserved to mi go oddał
W gazecie natomiast widziałam kilka fajnych zreczy z kolekcji Gosia Baczyńska dla Reserved, ale w Gliwicach nic nie było akurat.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.