ja nie mam się w co ubrać
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- unlucky_sink
- Maniak
A spodnie Unlucky, moim zdniam fajnie wygladają tylko na bardzo szczupłych i wysokich dziewczynach
to mam przerąbaneslash pisze:biodróweczki zdecydowanie dla szczupłych, z figurą Pań
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
to mam przerąbaneMoze wcale nie beda takie biodrowkowate...

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
PocieszycielkaDzindzer pisze:A weź Ty mnie nie denerwuj
Przecież masz świetna figurę

Moim skromnym zdaniem nie na każdej.slash pisze:dobrze dopasowane będą świetnie leżały na każdej kobiecie z tym że nie do przesady
o ile się w nie wbijęMia pisze:właśnie dla Ciebie są akurat idealne.

pokaż:> akurat pepitki nie lubię, ale jestem ciekawaMia pisze:Ja kupiłam kolejną parę butów dziśw pepitkę
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Dzindzer pisze:Fajna. ale ja bym takiej nie ubrała
ja ostatnio lubuję się w A-form.
Noszę z grubymi rajstopami, to długość mini + lakierowane pantofle, te o których pisałam z NY. Tak prosto.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
Na allegro jest zastrzęsienie, w sklepach gorzej, ale teraz w okresie sylwestrowo-karnawałowym pojawi się więcej sukienek, powinnaś coś znaleźć bez większego problemu.
A jak się sprawuje torba na fitness?
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:Przejrzałam właśnie. Nic nie ma sensownego
Nic a nic? A czego konkretnie szukasz? Przeglądałam ostatnio allegro właśnie jeśli chodzi o sukienki, ale ja chciałam w kratkę, a były właśnie same czarne
księżycówka pisze:Pamiętasz zeszły rok ?
Najgorzej jest właśnie z prostymi rzeczami. Bo falbaniastych, cekinowych i *** wie jeszcze jakich to będzie mnóstwo.
księżycówka pisze:Kocham ją
Mieści się wszystko? Poręczna jest? Bo ja dalej nic nie mam takiego, grr.
[ Dodano: 2008-12-03, 00:31 ]
Dzindzer pisze:Czyli chyba najgorszy fason dla mnie
dla mnie, szczerze mówiąc, też nie jest idealny, bo z moim rozmiarem miseczki powinnam mieć coś raczej odcinanego pod biustem i dopasowanego w talii, żeby ją sztucznie uwydatnić, i tak biorąc pod uwagę wszystkie zasady dobierania stroju do mojej figury to A-form to żadna rewelacja, ale cóż, lubię i już
- ksiezycowka
- Weteran
No może coś jest. Ale za zwykłą, prostą, czarną sukienkę nie dam np 400 zł <boje_sie>Mia pisze:Nic a nic
I frędzelkowate. Albo z paseczkami węższymi od stringów chybaMia pisze:Bo falbaniastych, cekinowych i *** wie jeszcze jakich to będzie mnóstwo.
Czegoś prostego, przed kolano bądź mini. Może być z odcięciem pod biustem.Mia pisze:A czego konkretnie szukasz?
Nawet miejsce zostaje. Ma kieszonkę zewnętrzną, wewnętrzną i na komórkę nawet więc mieszczę rzeczy i z torebki i te na fitness i mi się bałagan nie robi.Mia pisze:Mieści się wszystko? Poręczna jest?
Nola pisze:a ja jakoś nie jestem szczególna fanką, czekam aż ta moda na a-form wreszcie przeminie
do Twojej figury ten fason nie pasuje w ogóle. Ale to fakt, stał się ostatnio popularny.
Fioletowa fajna, klasyczna taka.
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:LinkaBo nawet jeśli jeśli to sory, ale poliester?
Księżycówka, miałam wczoraj w obserwowanych fajną małą czarną, z wiskozy, za 40zł poszła, i żałuję, że przegapiłam aukcje
Pytanie, był ktoś ostatnio w Reserved? Jutro się wybieram tam po torebkę i jestem ciekawa czy jest coś jeszcze warteo uwagi.
- unlucky_sink
- Maniak
Nie zauważyłamMia pisze:Ale to fakt, stał się ostatnio popularny.
póki co ja jestem zakochana w kracie-którą zawsze uwielbiałam, ale jakoś tak do niczego nie pasowała. Kupilam sobie kiecke taka: do mnie bardziej przemawia tulip form

I jeszcze mi się marzy taka czerwona szkocka krata-tzn sukienka w taka krate
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- ksiezycowka
- Weteran
Od góry do pasa mi się ta forma podoba ;DD I kiecka też
W ogóle chciałam zakomunikować, że ja już nikomu więcej butów po NY nie szukam.
Rezultat taki, że nie ma takich nigdzie, a ja znów ostatnio zostawiłam tam z 200 zł chociaż wcale nie miałam planu nic kupować. Tylko ten komplet mówił do mnie "Kup mnie, kup mnie!" i potem jeszcze ta idealnie leżąca kamizelka i ta koszula czarna.
(ha! i się błyszczy, a kupiłam ;DD ).
W ogóle chciałam zakomunikować, że ja już nikomu więcej butów po NY nie szukam.
Rezultat taki, że nie ma takich nigdzie, a ja znów ostatnio zostawiłam tam z 200 zł chociaż wcale nie miałam planu nic kupować. Tylko ten komplet mówił do mnie "Kup mnie, kup mnie!" i potem jeszcze ta idealnie leżąca kamizelka i ta koszula czarna.

- unlucky_sink
- Maniak
"i nie pokazałam wam"księżycówka pisze:i potem jeszcze ta idealnie leżąca kamizelka i ta koszula czarna.(ha! i się błyszczy, a kupiłam ;DD ).

unlucky_sink pisze:Kupilam sobie kiecke taka: do mnie bardziej przemawia tulip form
świetna jest, też się nad nią zastanawiałam szczerze mówiąc

księżycówka pisze:W ogóle chciałam zakomunikować, że ja już nikomu więcej butów po NY nie szukam.
nigdzie nie ma już żółtych, ale pozostałe wszystkie kolory mam, nawet granatowe ;P
księżycówka pisze:ta idealnie leżąca kamizelka
czarna?
Pokaż!
aaa w h&m widziałam ładną małą czarną, prosta, na grubszych ramiączkach, z grubszej bawełny, przed kolano, 59.90
- unlucky_sink
- Maniak
jakie znowu buty?:D co przegapilam?nigdzie nie ma już żółtych, ale pozostałe wszystkie kolory mam, nawet granatowe ;P
a kiecke chce jeszcze jedna tylko w kolorze niebieskim-bedzie mi pasowala do nowego koloru włosów
Ostatnio zmieniony 05 gru 2008, 01:52 przez unlucky_sink, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
unlucky_sink pisze:Kupilam sobie kiecke taka:
wyobrażam sobie ja na Tobie, pewnie świetnie w niej wyglądasz
księżycówka pisze:Tylko ten komplet mówił do mnie "Kup mnie, kup mnie!" i potem jeszcze ta idealnie leżąca kamizelka i ta koszula czarna.(ha! i się błyszczy, a kupiłam ;DD ).
atrakcyjne ciuchy zdecydowanie za dużo gadają
Mia pisze:z grubszej bawełny, przed kolano, 59.90
a jakościowo jak ta bawełna wygląda
nigdzie nie ma już żółtych, ale pozostałe wszystkie kolory mam, nawet granatowe ;P
A jakie dokładnie, może ja u siebie lookne, może bedą
unlucky_sink pisze:bedzie mi pasowala do nowego koloru włosów
Jakiego
Wróć do „Wszystkie inne tematy”