Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wujo Macias
- Maniak
Innej opcji nie ma.lollirot pisze:Tlenioną
A ja bede tym takim zgorzknialym, nieprzyjemnym dziadziem; co to zawsze czeka na bufetowe, zeby juz zamknely przybytek, poszly z nimi do domu i obiad zrobily. Stoi, zerka wrednymi oczkami, garbi sie i ogolnie wyglada do dupy.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
że mimo tak świetnie wyszkolonych organizacji UEFA do przyznawania licencji na sędziowanie meczów o puchary międzynarodowe dalej spotkania prowadzą tacy panowie jak Costas Kapitanis (Cypr) - a co było widać ten "fachowiec" powinien mieć trudności w załapaniu się do sędziowania pierwszej ligi swojego kraju. Naszczęście idea piłki nożnej zwyciężyła ale co z nastepnymi potencjalnymi meczami, które bedzie miał okazje rostrzygać w.w. arbiter 

Nola pisze:że zawsze robię wszystko na ostatnią chwilę i nie mogę się oduczyć, bo i tak wychodzi i nie dostaje za to po dupie...
też tak mam. miałbym prośbę, do Ciebie, jak odkryjesz sposób jak się oduczyć to daj znać, chętnie skorzystam
wkurza mnie mój nauczyciel od multimedii i grafiki...jeszcze nigdy nikt nie działał mi tak na nerwy.
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
Wczoraj o 22.00 dali informację, że do 25 października trwają zapisy na seminaria.
Zapisy NIGDY nie były na początku specjalności. Miałam do te pory 2 wykłady z mojej specjalności, a muszę kandydować na to żeby mnie promotor do swojej wziął, a jak nie to muszę iść gdzie zostanie miejsce. Dali listę promotorów, dali propozycje seminariów. Znam tylko kilka z tych osób raptem.
Przejrzałam wszystkie i sama już nie wiem.
Z jednej strony to po co tu przyszłam - przedsiębiorstwa i zarządzanie. Z drugiej pociąga mnie metodologia. Z trzeciej jestem naprawdę dobra z zakresu społecznej, w mojej grupie byłam najlepsza. Z czwartej w końcu historia myśli psychologicznej też mnie kręci. I bądź tu człowieku mądry!
[ Dodano: 2008-10-11, 23:03 ]
Popatrzyłam po terminach. I chyba po prostu mam każdy weekend zajęty do końca stycznia na uczelni, bo jak nie zjazd to seminarium
[ Dodano: 2008-10-11, 23:26 ]
I chyba kurna robi mi się pierwsza w życiu opryszczka.
Wczoraj o 22.00 dali informację, że do 25 października trwają zapisy na seminaria.
Zapisy NIGDY nie były na początku specjalności. Miałam do te pory 2 wykłady z mojej specjalności, a muszę kandydować na to żeby mnie promotor do swojej wziął, a jak nie to muszę iść gdzie zostanie miejsce. Dali listę promotorów, dali propozycje seminariów. Znam tylko kilka z tych osób raptem.
Przejrzałam wszystkie i sama już nie wiem.
Z jednej strony to po co tu przyszłam - przedsiębiorstwa i zarządzanie. Z drugiej pociąga mnie metodologia. Z trzeciej jestem naprawdę dobra z zakresu społecznej, w mojej grupie byłam najlepsza. Z czwartej w końcu historia myśli psychologicznej też mnie kręci. I bądź tu człowieku mądry!
[ Dodano: 2008-10-11, 23:03 ]
Popatrzyłam po terminach. I chyba po prostu mam każdy weekend zajęty do końca stycznia na uczelni, bo jak nie zjazd to seminarium

[ Dodano: 2008-10-11, 23:26 ]
I chyba kurna robi mi się pierwsza w życiu opryszczka.

- Wujo Macias
- Maniak
- Weteran
To jest cyrk na kółkach. Dostałam grafik warsztatów - soboty i niedziele w weekendy nie zjazdowe po XX godzin. W weekendy zjazdowe za to zjazdy. Dzięki temu odpadło mi 50% fajnych seminariów, na które mogła bym iść
Opcje zostały dwie - albo w soboty przed zajęciami w zjazdy albo w niedzielę w zjazdy (na tym mi bardziej zależy).
Żeby było fajnie jedne seminaria mi odpadły dlatego, że... informacja o pierwszych zajęciach pojawiła się 16/10, że zajęcia były w 11/10. Lista już zapełniona
Spoko żeby myśleć o tym jednym co mi zostały muszę napisać egzamin żeby wziąć udział w właściwym konkursie na to. Przecież do jednego promotora jest całe 20 miejsc
Czyli do wkucia ze 180 stron, z których będzie egzamin 
To jest cyrk na kółkach. Dostałam grafik warsztatów - soboty i niedziele w weekendy nie zjazdowe po XX godzin. W weekendy zjazdowe za to zjazdy. Dzięki temu odpadło mi 50% fajnych seminariów, na które mogła bym iść

Opcje zostały dwie - albo w soboty przed zajęciami w zjazdy albo w niedzielę w zjazdy (na tym mi bardziej zależy).
Żeby było fajnie jedne seminaria mi odpadły dlatego, że... informacja o pierwszych zajęciach pojawiła się 16/10, że zajęcia były w 11/10. Lista już zapełniona

Spoko żeby myśleć o tym jednym co mi zostały muszę napisać egzamin żeby wziąć udział w właściwym konkursie na to. Przecież do jednego promotora jest całe 20 miejsc

księżycówka to ty jesteś studentką zaoczną? będąc studentką zaoczną, a raczej dorosłą osobą pracującą studiującą zaocznie podsuwasz - w temacie "praca" - studentom kierunków dziennych pomysł pracy w nocy ... jeżeli zajęcia w ciągu dnia nie pozwalają im na jednoczesne studiowanie i pracę ... podczas gdy sama w ciągu dnia pracujesz na konto swojej kariery, w nocy zwyczajnie byczysz się (czyli śpisz) a w weekendy zaplatasz warkoczyki, wciągasz podkolanówki i bawisz się w studiowanie?
oj <cieszy_sie>
urząd skarbowy po raz kolejny wzywa mnie na kontrolę. trzeci rok z rzędu. można się nieco zirytować.
oj <cieszy_sie>
urząd skarbowy po raz kolejny wzywa mnie na kontrolę. trzeci rok z rzędu. można się nieco zirytować.
- Wujo Macias
- Maniak
Sąsiadka. Tylko, że ja nie słyszałam tej rozmowy, a jestem dzisiaj nastawiona bojowo i czuję, że gdybym tutaj była, to nie byłabym taka spokojna jak moje współlokatorki. Naprawił facet pralkę, od wczoraj są zapisy i dzisiaj my po 15 byłyśmy zapisane. Dostałyśmy klucz dopiero o 20, bo nikogo nie było. Dała nam z wielką łaską ten klucz podobno, mówiąc, żebyśmy nie próbowały czasem coś zepsuć, ukraść czy brać suszarkę do pokoju.
Co za kretynka !
A ten jej facet przyjechał do niej chyba, bo od dwóch dni tu łazi jakiś napakowany dres i jest jeszcze bardziej gburowaty niż ona. Dobrali się
Co za kretynka !

A ten jej facet przyjechał do niej chyba, bo od dwóch dni tu łazi jakiś napakowany dres i jest jeszcze bardziej gburowaty niż ona. Dobrali się

Ostatnio zmieniony 16 paź 2008, 21:20 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Co za flądra w dziekanacie. Ja, pilny student, dzwonię do dziekanatu z bardzo pilną sprawą, a ta mi tu, że w okienkach przyjmują studentów i nie mają czasu! A ja muszę do poniedziałku przelać kasę za szkołę, tylko nie wiem, na jakie konto, bo bez uprzedzenia, po zalogowaniu się do wirtualnego dziekanatu, ujrzałam inny nr konta. No żesz...
A do tego zaczęło się comiesięczne odliczanie...

A do tego zaczęło się comiesięczne odliczanie...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Wkurza mnie huśtawka formy - przez chwilę gram jak z nut, by potem grać tak, jakbym dopiero coś nauczył trzymać kij. 
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- ksiezycowka
- Weteran