Yasmine pisze:księżycówka napisał/a:
Drugą mam 13 września.
2 poprawki legalnie ?
Na UWMie są poprawki poprawek i wszystko legalnie. Raz nawet mojemu zdarzyło się zaliczać starą sesję w nowej sesji. Więc wszystko jest możliwe.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Marissa pisze:poprawki poprawek i wszystko legalnie. Raz nawet mojemu zdarzyło się zaliczać starą sesję w nowej sesji. Więc wszystko jest możliwe.
No akurat teraz są. Nie to co luzy na państwowych (niektórzy znajomi poprawiali nawet kilkanaście razy coś) - kwestia dogadania się z prof.Yasmine pisze:2 poprawki legalnie ?
Gdzieniegdzie jest tak (i nawet u nas chcą zresztą wprowadzić), że na 1 roku w ogóle nie ma poprawek. Nie zdasz czegoś to kończą współpracę. Na UW tak jest np na moim kierunku. U nas na razie wywalają jeśli ktoś ma 3 warunki i coś zawali. Mnie jeśli nie zdam teraz czeka warunek (nie wiem ile podejść wtedy jest), a potem komis.Yasmine pisze:U mnie na 1 semestrze od razu po poprawce był komis.
złotooka kotka pisze:a w objeciach pudlo z... 3 kociakami Jakis @#%^&*%*& wywalil kocieta do smietnika, do srodka kosza - byly juz troche przywalone innymi smieciami. <laser>
Yasmine pisze:Że pieniędzy totalnie brak.
księżycówka pisze:Istnienie kaca
księżycówka pisze:Że musiałam iść na zakupy po kieckę.
jamaicanflower pisze:A tu początek rok akademickiego za pasem.Trudno, znów trzeba czekać na marne stypendium.
Yasmine pisze:Ja wyprowadzam się ostatniego września i muszę nową patelnię kupić, kilka kubków, bo się zbiły 2 ostatnio, prześcieradło nowe.Same wydatki. Trochę rozwaliła mi się torba podróżna na kółkach , urwał się uchwyt, laptop z zawiasów wypada trzeba będzie to też naprawić,nawet mi się tusz do rzęs skończył, jak się wali to się wali
Yasmine pisze:jamaicanflower, Tobie to się chyba łatwo żyje
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 152 gości