NAJŚMIESZNIEJSZE SYTUACJE :D:D:D

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Ostry 2
Entuzjasta
Entuzjasta
NAJŚMIESZNIEJSZE SYTUACJE :D:D:D

Postautor: Ostry 2 » 31 paź 2004, 20:55

WITAM chcialem zalozyc nowy temat dla wszystkich bez wyjatkow, chcialbym by ludzie wpisywali tutaj najsmieszniejsze sytuacje paradoxalne w zwiazku :)))) brzmi fajenie ::)) Moze ja zaczne wczoraj moja kobieta (strasznie zazdrosna o mnie) kupywala sobie buciki ale dodac musze ze o moja ostatnia jest wyjatkowo zazdrosna i jej nienawidzi nienawidzi wszystkiego co ma wspolna czesc z nia,ale wracajac do tematu wiec kupuje sobie buciki a ekspedientka byla moja eks tylko troche zmieniona wloski itd a najsmieszniejsze ze zadna sie nie poznala :D jak mi opowiadaly a kontakt mam z obydwiema to zaczolem wrecz wyc ze smiechu bo tak nawiasem mowiac co by bylo jak ja bym stanol w dzwiach :D:DOSTRO BY BYLO pozdrawiam mam nadzieje ze was to zaciekawi :))
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 01 lis 2004, 23:07

U mnie taka eksta sytuacja była jak miałem 17 lat :)
Byliśmy w trakcie z moją przyszłą żoną a tu do domku wlatuje teść.
Ona wyskoczyła dio łazienki aby się ubrać a ja siedzę na łóżku, zdążyłem założyć spodnie :) On zagląda do pokoju i mówi żebym się ubrał bo się przeziębię :)
Stres jak cholera ale teraz kupa śmiechu :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 lis 2004, 18:25

Zly dzial.
Poza tym nie off topikowac mi tu prosze.
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 15 lis 2004, 23:05

Maverick dlaczego zły dział!?

Śmieszne rzeczy to zdarzają sie nawet z przemęczenia. Kiedyś byłem tak zakręcony, że do mamy stojącej w kuchni powiedziałem "Złotko", a do mojej dziewczyny stojącej obok "Mamuś" ;-)

Było więcej śmiesznych sytuacji w moim życiu, ale o tych musze sobie przypomnieć... :D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 15 lis 2004, 23:10

Prawdopodobnie juz zmienilem dzial i jest w poprawnym. Wy tego niestety nie widzicie.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”