Stan upojenia alkoholowego a ukryte pragnienia
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Hyhy pisze:ja polizalem po szyi mojego kumpla dobrego na jakiejs imprezie jak zesmy wywalili 8 buteleczek a on sie zaczal drzez aaa ratunku kamil mnie polizal po szyi i polecial do swojeje dziewczyny do panienek do pokoju...ale zebyscie to widzieli jaki on byl przestraszony lol nie jestem gejem
A moja panna zawsze ma na mnie ochote jak cokolwiek wypije
nie no fajnie sie bawicie nie ma co ja też lubie sobie wypic ale takich jazd ja ani moi znajomi (w sensie dwóch hetero w ogóle dwóch facetów) nie mają
szczerze to na miejscu tego twojego kumpla bym Ci wyje*** za takie jak to nazwał autor tematu pragnienia
Ostatnio zmieniony 27 cze 2008, 00:49 przez boskov, łącznie zmieniany 1 raz.
na urodzinach u kumpla piliśmy sobie, no i trzymałem kieliszek i czekałem aż mi kumpel poleje...tak się śmialiśmy i troszkę mi kapało z tego kieliszka na nogę kumpla i on do mnie " nie na buty k***a!!!" no to ja mu chlast cały kieliszek na spodnie, potem drugą kolejkę jedziemy i on mi chlast na spodnie...tak rypało od nas żurawinową rano, że hej!
aha, no i tak w 4 siedzieliśmy i ten kumpel zasnął. my w 3 gramy na soniaczu w jakąś fife i gadamy o tym polewaniu się wódką i ten raptem się budzi i ni z pietruchy drze morde takim sennym głosem "ale chłopaki, k***a no nie śmiejcie się ze mnie" i jeb głowa w poduchę i śpi dalej, a my tak milczymy i gapimy się na niego przez dłuższą chwilę i w śmiech...
potem mu wsadziliśmy chipsy do nosa i ucha, a kabanoska co miał w kieszeni to znalazł dopiero po południu jak się obudził w domu
aha, no i tak w 4 siedzieliśmy i ten kumpel zasnął. my w 3 gramy na soniaczu w jakąś fife i gadamy o tym polewaniu się wódką i ten raptem się budzi i ni z pietruchy drze morde takim sennym głosem "ale chłopaki, k***a no nie śmiejcie się ze mnie" i jeb głowa w poduchę i śpi dalej, a my tak milczymy i gapimy się na niego przez dłuższą chwilę i w śmiech...
potem mu wsadziliśmy chipsy do nosa i ucha, a kabanoska co miał w kieszeni to znalazł dopiero po południu jak się obudził w domu
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
Ja pitolę. Jak w piaskownicy. Żeby wódkę tak marnowaćMati pisze:na urodzinach u kumpla piliśmy sobie, no i trzymałem kieliszek i czekałem aż mi kumpel poleje...tak się śmialiśmy i troszkę mi kapało z tego kieliszka na nogę kumpla i on do mnie " nie na buty k***a!!!" no to ja mu chlast cały kieliszek na spodnie, potem drugą kolejkę jedziemy i on mi chlast na spodnie...
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:NIe zgodze sie ze robi to czego pragnie. To tylko iluzja.
Ja powiem inaczej. Nie zrobiłabym po pijanemu, tego czego nie pragnęłabym i na trzeżwo
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:Ja powiem inaczej. Nie zrobiłabym po pijanemu, tego czego nie pragnęłabym i na trzeżwo
Sprawdzone jak rozumiem?
Przy okazji pytanie. A tzw. prochy? Tudzież inne środki odurzające? Jest tego trochę, przyznać trzeba
In prochy też veritas? Czy już nie do końca?
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy... (Zbigniew Herbert)
- kliktorator
- Zaglądający
Mia pisze:Ja powiem inaczej. Nie zrobiłabym po pijanemu, tego czego nie pragnęłabym i na trzeżwo
Rzadko sie ludzie do tego przyznają, że in vino veritas. A in prochy? -- polecam klip na youtube, "Reporter on drugs"...
Niektóre - nie wszystkie, działające na psychę, pięknie pokazują podświadome lęki.
Kłamstwo nie różni się niczym od prawdy, prócz tego, że nią nie jest.
— Stanisław Jerzy Lec
Nawet gdy przyjaciel działa wbrew tobie, iąż jest twoim przyjacielem.
— Stanisław Jerzy Lec
Nawet gdy przyjaciel działa wbrew tobie, iąż jest twoim przyjacielem.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”