kitty_18 pisze:więc co robić
Kupić zabawki takiemu psiakowi. Najlepiej takie które go zainteresują od razu.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
złotooka kotka pisze:akiekolwiek kary maja sens tylko w momencie popelniania "przestwpstwa", wszelkie prowadzenie na miejsce "zbrodni" i opieprzanie za narozrabianie - po czasie - nie ma sensu, pies nie jest w stanie myslec tak abstrakcyjnie.
złotooka kotka pisze:Na powitanie - kuweta, zwirek, dobra karma dla kociat (zaden kitekat, whiskas - bo to smieci. Na poczatku watku bylo o karmach), cos do drapania (na poczatek moze byc kawalek tektury falistej), jakies pudelko do spania z kawalkiem miekkiej tkaniny np. polarkiem, transporter, najlepiej plastikowy, otwierany u gory (ja mam Ferplast Atlas Deluxe 1 i bardzo sobie chwale).
Skoro masz jeszcze 2 tygodnie (czy to nie za malo? powinny byc do okolo 12 tygodnia z matka) to najlepiej zrob zakupy w jakims sklepie internetowym - duzo taniej, wiekszy wybor, ponad okreslona kwota przesylka free (np: krakvet, animalia, zwierzakowo etc)
Nie wiem jak mieszkasz, ale przy kotach nalezaloby pomysles o zabezpieczeniu okien siatka (np. rybacka - prosty montaz, niewielkie koszty - w razie zainteresowania podrzucic instrukcje montazu). Koty niestety wypadaja z okien i to wcale nie zawsze na 4 lapy - upadek moze sie skonczyc polamaniem kosci, popekaniem narzadow wenetrznych, kalectwem lub nawet smiercia
lollirot pisze:A czy może być żwirek CBE+, który polecała Kocia?
lollirot pisze:- czy mogę zamówić od razu większą ilość jedzonka przez internet, czy to ryzykowne i lepiej najpierw kupować w zoologicznym małe ilości, a potem zamówić to, co im najbardziej pasuje?
lollirot pisze:- czy siatka balkonowa musi być na całą wysokość balkonu, czy na razie wystarczy na wysokość balustrady?
Ten chyba lepsiejszy? http://www.krakvet.pl/fer...pen-p-2736.html
złotooka kotka pisze:male gluty
złotooka kotka pisze:Ja bym kupila mniejsza ilosc kilku firm, przez internet, jesli robisz tez zamowienie na inne rzeczy. I tak taniej.
lollirot pisze:Kociu, a gdzie tę siatkę można kupić? W sklepie dla rybaków? <szczebaty>
lollirot pisze:Dziewczyny, jak podajecie kotkom gotowane przez siebie rzeczy [mięsko + warzywka + ryż/kuskus], to mrozicie potem porcje?
lollirot pisze:Ja ma do pazurów obcinak
lollirot pisze:Kształcę się tu: http://wetkros.republika.pl/abckota.htm
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 242 gości