Bilety po 130 zł i trzeba się spieszyć z kupnem, ja mam już 2
Koncert Iron Maiden
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Koncert Iron Maiden
Wybiera się ktoś na koncert Iron Maiden w sierpniu w Warszawie?
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Eee tam Iron Maiden... Ja 28 maja wybieram się na Metallicę. Ale i tak te lato pewnie będzie uboższe w gwiazdorskie koncerty niż poprzednie.
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
- ksiezycowka
- Weteran
O rany. Właśnie mnie olśniło, że mnie tam brat będzie chciał zaciągnąć <boje_sie>
Ostatnio zmieniony 02 mar 2008, 00:45 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 2 razy.
Mi z kolei metallica nie pasuje
wiadomo o gustach sie nie dyskutuje ale kazdy wie ze skonczyła sie na kill'em all:P
Ja uwielbiam Iron Maiden i dla mnie będzie to naprawde ciekawe przeżycie, od kilku lat dzien w dzien słucham ich oglądam
mam daleko do warszawy ale co tam
Ja uwielbiam Iron Maiden i dla mnie będzie to naprawde ciekawe przeżycie, od kilku lat dzien w dzien słucham ich oglądam
mam daleko do warszawy ale co tam
So understand;
Za pozwoleniem zrobię mały OT. Wiecie czy da się gdzieś jeszcze zdobyć bilety na Metallicę w przyzwoitej cenie? Na allegro nie brakuje, ale wszystkie to aukcje prywatne. Po kiego grzyba sprzedawcy sami sobie zawężają ilość potencjalnych klientów, a co za tymn idzie swój zysk?
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Wróć do „Wszystkie inne tematy”