Tyłek masz ok. Mam podobne wymiary. W talii byś za to z 10 cm zgubić mogła.iwonka pisze:bo mam duzy tyłeczek
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
iwonka pisze:no dobra to ja tez podam swoje wymiary
biust 90
pod b 76
talia 70
biodra 91![]()
uda 52
waga 55
wzrost 159
Talia też adekwatna. Znam ten bólRebeca2006 pisze:Te biodra najstraszniejsze
księżycówka pisze:w biuście : 88
shaman pisze:Świetny topic. Od razu się wie kogo podrywać, kogo nie
Yasmine pisze: ja myślała, że Ty masz powyżej 90. To ja mam 93 a gdzie tam moje przy Twoich
Yasmine pisze:Chociaż może tu o różnice pod biustem i w biuście chodzi. U mnie to 17 cm
Ja sie opychać zdrowo musiałam ;PJawka pisze:Chudnie się jak się nie je
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... E6wiczeniaRebeca2006 pisze:Jak udało ci się tak schudnąć?
Yasmine pisze:Jawka pisze:Innych opcji nie ma, więc pytanie chyba do retorycznych możemy zaliczyć
wiesz, moja koleżanka z akademika pyta mnie średnio co miesiąc. Co Ty zrobiłaś, że tak schudłaś. No to ja zaczynam "Ćwiczyłam, nie jadłam słodyczy...". Na to ona mi przerywa, mówi "A to nieee" i tak co miesiąc
.
Rebeca2006 pisze:Pozostałe jedzenie też ograniczyłam, z obiady zjadał połowę lub troszkę więcej niż połowe tego co kiedyś
Jawka pisze:Ja sobie właśnie hula-hopem wyrobiłam fajna talię- teraz mam 62 cm,
66 było wcześniej... ćwiczyłam codziennie, w czasie ogladania faktówRebeca2006 pisze:a ile było wcześniej? i jak długo ćwiczyłaś tym hula- hop? i ile dziennie??
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 198 gości