Martinoo pisze:tarantula pisze:Martinoo, na tych fotkach 18nastke bym Ci dala
To jest to gęba 18-stolatka i głowa 40-latka... A mam 24
Bez urazy, ale patrzac na to co na forum zapodajesz to glowa tez oscyluje w okolicach lat nastu.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Wujo Macias pisze:Bez urazy, ale patrzac na to co na forum zapodajesz to glowa tez oscyluje w okolicach lat nastu.
Mia pisze:moim zdaniem też młodo wyglądaszno poza momentami, w których palisz
Martinoo pisze:Wujo Macias pisze:Bez urazy, ale patrzac na to co na forum zapodajesz to glowa tez oscyluje w okolicach lat nastu.
Chcesz czegoś odemnie czy tylko tak sobie lubiszludzi?
Bez urazy Panie Macias ale wożenie twe staje sie nieznośne. Konstruuj sobie swe językowo soczyste posty na forum, denerwuj panie swoimi lekkimi dogryzaczami ale odemnie sie odpindol
Wujo Macias pisze:Sam wyjechales z wesoloscia, ze niby jestes taki powazny.
Moze i jestes, ale na forum tego ni cholery nie widac. Kapisz? Gryzlo mi sie to, co napisales z tym co czytam i dalem temu wyraz piszac posta.
Jesli znowu sie taka sytuacja zdarzy, rowniez podobnego posta wysmaze.
Cos Ty taki wrazliwy?
Wujo Macias pisze:Pierw fota, ktora moglaby byc idealnym przykkladem tego jak sie robi ostre zdjecia, na ktorych widac kazdy szczegol:
To byly superlighty.księżycówka pisze:A kto z nas, nie? Jak moich dostać nie mogę, a to się zdarza, bo wszędzie są z pojedynczym filtrem, a ja palę z podwójnym to tez lighty kupujeTedBundy pisze:i Pall Malle kurzy
albo nie udało się tego idealnie zrobić w Photoshopielollirot pisze:Wujo Macias napisał/a:
Pierw fota, ktora moglaby byc idealnym przykkladem tego jak sie robi ostre zdjecia, na ktorych widac kazdy szczegol:
Łehehe, raczej chciałeś pokazać, że możesz się zbliżyć do dziewczyny i nie dostać z liścia ;DD <browar>
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 306 gości