nie. bierze sie go przy zatruciach bo zasysa (wrziccie tabletkę węgla do wody to usłyszycie syk). jak zajrzałem do neta to tam piszą że warto brać go raczej przedSaliMali pisze:a węgiel nie przeczyszcza czasem? <boje_sie>

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
nie. bierze sie go przy zatruciach bo zasysa (wrziccie tabletkę węgla do wody to usłyszycie syk). jak zajrzałem do neta to tam piszą że warto brać go raczej przedSaliMali pisze:a węgiel nie przeczyszcza czasem? <boje_sie>
u mnie rutyna- różowe wino-prosto z zamrażalki. Whisky tylko z colą-sama nie przechodzi mi przez gardło. Po prostu cofa się...Dzindzer pisze:więc sączę whisky tak dla smaku i odmiany
unlucky_sink pisze:Whisky tylko z colą-sama nie przechodzi mi przez gardło. Po prostu cofa się...
czy tylko mi zniknął temat "wyraź to..."? Czy to juz ta ilośc..
ooooo!!! z limonką to już coś! moja współlokatorka tak zawsze piła-bardzo mi smakowało-tylko sobie minimalnie coli dolewałam...Dzindzer pisze:teraz mam tylko z lodem i sobie limonki dałam, a co udaje, że to taki drink, do
Gdybym była bliżej chetnie poszłabym z Tobą. Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam palmy ...Dzindzer pisze:chętnie poszła bym do znajomej po palmy, ale gotowa wyśmiać, że o tak późnej porze wiedziona pijanym zwidem ładuje jej sie na chatę by pożyczać chwasty by poczuć sie bardziej egzotycznie
Cytat:
dziwne.. <boje_sie>Dzindzer pisze:a temat jest gdzie był
o-genialny pomysłDzindzer pisze:ja jak pije z colą to daje lud colowy, albo limonkowy
i ona je w domu trzyma? wysokie są? w doniczkach? urosną jeszcze?Dzindzer pisze:A to ładne palmy sa, takie prawdziwe, tylko ciezkie.
unlucky_sink pisze:dziwne.. <boje_sie>
unlucky_sink pisze:o-genialny pomysł![]()
Dzindzer pisze:to na co czekasz![]()
unlucky_sink pisze: Zwłaszcza jak sie powoli pije-lód się roztapia i zostają siki a nie whisky...
spróbuję wszystkiegoDzindzer pisze:ja jeszcze mrożę kawałki owoców i kwiatki jadalne. cudnie to wygląda i jeszcze inne smaki mrożę
unlucky_sink pisze:Whisky tylko z colą-sama nie przechodzi mi przez gardło. Po prostu cofa się...
idziesz na czyjeś urodziny?lollirot pisze: I se tworzę
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 217 gości