Piercing
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
ja bym sobie kolczyka w pępku w życiu nie zrobiła, tandeta i tyle
. w sumie to kolczyki podobają mi się tylko w jednym miejscu - w uszach
. reszta odpada.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2007, 17:42 przez Nola, łącznie zmieniany 2 razy.
Chaos is a friend of mine
m sie nigdy nie podobal kolczyk w pepku, az do zrywu w te wakacje, jak sliczny kolczyk zobaczylam
ale nie lubie za bardzo pokazywac brzucha, a tak dla samego zrobienia to bez sensu.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
lollirot pisze:ładny kolczyk na ładnym brzuszku mi się podoba
zgadam sie.
lollirot pisze: to, że na plaży 80% dziewczyn ma kolczyk, to inna sprawa.
nie zauwazylan tego, wydaje mi sie ze moda na kolczyk w pepku wrecz minela i dobrze. Ze znanych mi kobiet, az jedna ma kolczyk w pepku.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Jak przekonać chłopaka do kolczyka?
Witam
Niestety nie znalazłam podobnego tematu na forum chociaż szukałam, jeśli jednak przeoczyłam to prosiłabym o linka
Otóż problem polega na tym: strasznie podoba mi się kolczyk w pępku, szaleję za tym i chciałabym takowy zrobić. Myślę, że z rodzicami nie byłoby większego problemu jeśli porozmawiałoby się o tym otwarcie, szczerze i wszystko wyjaśniło. Niestety mój chłopak uważa to za "apodniecające, niepotrzebne, okropne, brzydkie, oszpecające, paskudne". Nie mam pomysłów jak przekonać go do takiego kolczyka. Pokazuje mu różne linki z ładnymi kolczykami i jak wyglądają one w pępku ale to i tak nic nie daje. Nie chciałabym być dla niego mało atrakcyjna z kolczykiem w pępku dlatego wolałabym go jakoś do tego przekonać a na kolczyku bardzo mi zależy. Może ktoś miał podobny problem, poradził sobie i mógłby mi pomóc?
Z góry dziękuje
Z góry dziękuje
Ostatnio zmieniony 26 sty 2008, 12:39 przez kitty_18, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham Cię 
-
- Weteran
kitty_18, to Twoj pepek, wiec rob co chcesz.
A Twoj chlopak ma prawo myslec, ze to "apodniecające, niepotrzebne, okropne, brzydkie, oszpecające, paskudne". Jego gust - jego sprawa. Skoro mu to sie nie podoba to mu sie nie spodoba i tyle.
Musisz po prostu wybrac czy wolisz miec kolczyk ktory sie Twojemu chlopakowi nie podoba, czy miec podobajacy mu sie pepek i byc nieszczesliwa z powodu braku kolczyka.![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A Twoj chlopak ma prawo myslec, ze to "apodniecające, niepotrzebne, okropne, brzydkie, oszpecające, paskudne". Jego gust - jego sprawa. Skoro mu to sie nie podoba to mu sie nie spodoba i tyle.
Musisz po prostu wybrac czy wolisz miec kolczyk ktory sie Twojemu chlopakowi nie podoba, czy miec podobajacy mu sie pepek i byc nieszczesliwa z powodu braku kolczyka.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Wczoraj jak miał dobry humor wspomniałam mu o kolczyku, że tak bardzo chce mieć to dostałam odpowiedź " a może jednak mi się spodoba jeśli ten kolczyk będzie na Tobie" a dzisiaj znowu mówi, że to paskudne
nie chciałabym żeby patrzył na ten kolczyk z obrzydzeniem
a mówią, że to kobieta zmienną jest...
Kocham Cię 
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
jakie moje zdanie jest na temat kolczykow to wiekszosc chyba wie
...chce to robie i juz
nikogo sie nie pytalam nigdy:) a juz troszke tego mialam...pepek,jezyk,2x warga , 6x wiazadelko( oczywiscie w odstepach czasowych zeby mi tu nikt nie pomyslal ze naraz
),tunele w uszach i snug
troche dla mnie smieszne ze ktos komus broni bo sie nie bedzie mu podobal np
z kolczykami bardzo latwo przesadzic i wygladac jak choinka ale mozna tez ladnie estetycznie![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
troche dla mnie smieszne ze ktos komus broni bo sie nie bedzie mu podobal np
z kolczykami bardzo latwo przesadzic i wygladac jak choinka ale mozna tez ladnie estetycznie
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
-
- Weteran
kitty_18 pisze:Wole jakoś go przekonać do tego i szukam sposobużeby jednak mu się spodobało, a nie miał minę jakby miał zaraz puścić pawia
Niby jak?

Mi tez kolczyk w pepku sie nie podoba i chocbym obejrzala setki "ladnych kolczykow i jak wygladaja one w pepku' to nadal uwazalabym, ze to jest zwyczajnie brzydkie.

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- ksiezycowka
- Weteran
Czyli infantylnie sadzisz ze jak zrobisz sobie cos co jemu sie nie podoba to cala przestaniesz mu sie podobac czy jak?kitty_18 pisze:Chodzi mi o to, że nie chciałabym się nie podobać. Wole jakoś go przekonać do tego i szukam sposobużeby jednak mu się spodobało, a nie miał minę jakby miał zaraz puścić pawia

w sumie tak, boje się tego, że będzie zaraz " eeee ładniej wyglądałaś bez, teraz okropnie to wygląda. Ale ten kolczyk paskudny... ale się oszpeciłaś" czy coś w tym rodzaju... Wszyscy sądzą teraz, że się pytam "CZY MOGĘ ZROBIĆ SOBIE KOLCZYK" swojego faceta. NIE. Po prostu chce żeby mu się podobał i jakoś chcę spróbować go przekonać, że to nie jest takie złe jak myśli. Bo on chyba widział same "opony" przebite kolczykiem 
Kocham Cię 
- ksiezycowka
- Weteran
No to wyrazi swoje zdanie i tyle. Co w tym zlego?kitty_18 pisze:" eeee ładniej wyglądałaś bez, teraz okropnie to wygląda. Ale ten kolczyk paskudny... ale się oszpeciłaś"
Nie mozesz oczekiwac ze zmieni zdanie. Dla mnie tez jest to obrzydliwe i niewazne na jakim brzuchu, a sporo takich widac. Czmeu chcesz go na sile przekonywac? To idiotyczne przeciez.
- Candy Killer
- Uzależniony
no to przebij i wtedy sie przekonasz co powie..a jak powie ze brzydko to powiesz ze Tobie ma sie podobac i koniec
wybierz jakis lady delikatny kolczyk i juz
osobiscie mi tez juz sie nie podobaja kolczyki w pepku...swojego juz od 4 lat nie nosze chyba
wybierz jakis lady delikatny kolczyk i juz
osobiscie mi tez juz sie nie podobaja kolczyki w pepku...swojego juz od 4 lat nie nosze chyba
żadnym argumentem nie zmienisz mu gustu, co bys nie powiedział to nie zacznie mu sie to podobać.
jak można być z kimś kogo podejrzewa sie o tak nietaktowne i prostackie marudzenie
kitty_18 pisze:" eeee ładniej wyglądałaś bez, teraz okropnie to wygląda. Ale ten kolczyk paskudny... ale się oszpeciłaś" czy coś w tym rodzaju... Wszyscy sądzą teraz, że się pytam "CZY MOGĘ ZROBIĆ SOBIE KOLCZYK" swojego faceta.
jak można być z kimś kogo podejrzewa sie o tak nietaktowne i prostackie marudzenie
- ksiezycowka
- Weteran
w sumie uważam, że ogólnie kolczykowanie to jakieś wyrażenie siebie. Ja chce zrobić to bo mi się to podoba ( jednak jeśli planuje być z moim chłopakiem zawsze i snujemy plany to chyba normalne jest, że i z jego zdaniem się liczę nie? ) Nie chciałam go przedstawić w jakimś złym świetle, mam nadzieję, że z czasem polubi ten kolczyk. Nie chodzi mi o to, żeby zrobić i chwalić się wszem i wobec, że patrzcie ludzie mam kolczyk w pępku ! To chyba nie jest główna idea tych, którzy lubią piercing...
Kocham Cię 
- Candy Killer
- Uzależniony
Dzindzer pisze:kitty_18 pisze:To chyba nie jest główna idea tych, którzy lubią piercing...
niektórych jest
hehe dokladnie..ja znam sporo osob ktore porobily kolczyki bo to "mooodne" jest /bylo
Wróć do „Wszystkie inne tematy”