nfkjsnfskejbfiebiibiubre <wsciekly>
To zamiast przekleństwa, przynajmniej nie ma tego wkurzającego censored.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Martinoo pisze:Yasmine wyprowadź sie przeciez tak sie nie da...
Mia pisze:Dzis facet dwa miejsca dalej odebral sobie telefon i zaczal rozmawiac.
Dzindzer pisze:ale staram sie tak cichutko i dyskretnie
Dzindzer pisze:to z czymś takim sie jeszcze nie spotkałam
Lagartija pisze:A jutro jak sie wkurze to pojde i je kupie i bede chodzic z wysunietym palcem:/![]()
![]()
Gosia... pisze: Zadzwonił mu telefon i burczał co jakiś czas. Zwróciłam mu zwnou uwagę i nic. Potem już nie wytrzymałam i powiedziałam jego dziewczynie, żeby zaczęli się zachowywać normalnie albo wyszli. Chamstwa nie znoszę.
Mia pisze:Dzis facet dwa miejsca dalej odebral sobie telefon i zaczal rozmawiac. Pewnie rozmawialby w najlepsze jakbym nie zainterweniowala, a swoja droga niepojete to jest dla mnie, ze nie zrobila tego zadna z siedzacych blizej osob.
to znajdz inny typ. Te sa brzydkieNigdy nie znajde dla siebie peep toe bo mam dluga i chuda noge. Dziekuje za uwage
SaliMali pisze:to znajdz inny typ. Te sa brzydkie![]()
SaliMali pisze:"nie bedziesz piła w sylwestra??"
normalnie nie bedeYasmine pisze:SaliMali, no jak to nie będziesz piła w sylwestra ;P ?
Andrew pisze:i co z tego ? wybacz , ale ja w kinie nie wiem co sie dzieje dwa miejsca dalej , nawet jak jakas para sie kocha ....
Andrew pisze:musial zatem film byc nieciekawy ! a Ty strasznie wscibska !
Gosia... pisze:Andrew pisze:musial zatem film byc nieciekawy ! a Ty strasznie wscibska !
40parę lat i już takie kłopoty ze słuchem?
Wybacz, ale o gustach się nie dyskutuje - jednemu się film podoba, innemu nie. Jednak klutura nakazuje by zachowywać się w miejscach publicznychtak, by nie przeszkadzać innym. Głośna rozmowa przez telefon bądź dzwoniący telefon jest objawem złego wychowania. Czy na spotkaniu z szefem też nie masz wyłączonego telefonu ? W końcu to nie jego sprawa, bo do Ciebie dzoni. Nie dziwiłoby mnie, gdyby takie słowa padały z ust 16latka, lecz w Twoich to naprawdę dla mnie nie do pomyślenia.
Wkurza mnie brak szacunku dla drugiego człowieka.
Andrew pisze:kultura nakazuje - tu masz racje, ale do póki w kinie mnie sie przeszkadza i owa kultura jest nie zachowywana w postaci jedzenia , czegokolwiek i picia , syczeniem otwieranych butelek , żuchlaniem popkornu, glosnym smianiem sie, wierceniem,tudzież innych rzeczy
Andrew pisze:to ja nie widze powodu by w kinie miec wylaczony telafon
Imperator pisze:Fakt. To jest wyjątkowo denerwujące. Zdecydowanie wolę dzwoniący telefon już.
Imperator pisze:Fakt. To jest wyjątkowo denerwujące. Zdecydowanie wolę dzwoniący telefon już.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 87 gości