Mia pisze:jakie sukienki faceci lubia najbardziej?![]()
On już tu raczej nie zajrzy ;DD
ja rzucę może później fasony, które mi się podobają.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nola pisze:On już tu raczej nie zajrzy
Nola pisze:ja rzucę może później fasony, które mi się podobają.
Mia pisze:jakie sukienki faceci lubia najbardziej?
Nola pisze:On już tu raczej nie zajrzy
Sir Charles pisze:Mam Ci opisać jakie mi się podobają? Ja sam nie wiem. Daj jakieś zdjęcia, to się wypowiem
Sir Charles pisze:Jednego w każdym razie nie toleruję - wszelkiej maści jeansowych spódnic, czy to mini, czy za kolana.
księżycówka pisze:Ale lepsza by byla mala czarna i juz Klasycznie.
Yasmine pisze: już wiemy po czym Charlie ocenia.
Sir Charles pisze:No jak mam ocenić sukienkę, w którą nikt nie jest ubrany?
Nola pisze:lol, chociaż zaczynam mieć wątpliwości czy to sukienka
Mia pisze:jak idziesz na zakupy i rzeczy sa poukladana albo wisza na wieszakach, wybierasz najpierw te ktore zwracaja Twoja uwage i wizualnie Ci sie podobaja a dopiero pozniej przymierzasz.
Sir Charles pisze: to często po założeniu okazuje się totalnym niewypałem
Sir Charles pisze:No naprawdę, ja nie umiem sobie tej sukienki wyobrazic na kimś.
księżycówka pisze:http://www.allegro.pl/item256075821_na_wesele_sukienka_imprezke_sukienki_latino_czarn.html
Mi osobiscie sie taki fason sukienek podoba. W ten desen bym zalozyc cos mogla, w tych powyzszych siebie ni cholery nie widze.
księżycówka pisze:Mi osobiscie sie taki fason sukienek podoba
Wujo Macias pisze:Zreszta juz Mii probowalem ja wcisnac.
księżycówka pisze:A gdzie to jakies latino jest? Zwykla prosta czarna kiecka bez udziwnien, bombek, plisow i jakis koronek.
księżycówka pisze:Dlatego mowie tylko o fasonie, bo poliester to ja "nie, dziekuje".
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 280 gości