Odtwarzacz mp3
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Elspeth, to sie dziel kobieto. Moj mnie tragicznie juz wkurza. Dzialac dziala nadal, ale swego czasu moj na niego glanem stanal i chyba nie tylko szybka pekla. Potrafi sie sam wylaczyc np zupelnie, polowa przyciskow ledwo chodzi, czasem rzezi
I se postanowilam, ze jak znajde prace to za pierwsza wyplate ide cos nowego kupic, bo ja bez odtwarzacza na uszach badz w kieszeni chociaz z domu nie wychodze. Nalogowiec jestem. I cos wiekszego niz 256 MB by sie przydalo.
Bajerow to ja w mp3 to nie chce. Prosty, 1 GB, ladny, dobrze grajacy i w rozsadnej cenie o! Taki bylby idealny.
[ Dodano: 2007-10-22, 17:49 ]
Sie nas Samsungami ostatnio zastanawiam
[ Dodano: 2007-10-22, 17:52 ]
A i wolalabym nie miec go tylko na baterie.
I se postanowilam, ze jak znajde prace to za pierwsza wyplate ide cos nowego kupic, bo ja bez odtwarzacza na uszach badz w kieszeni chociaz z domu nie wychodze. Nalogowiec jestem. I cos wiekszego niz 256 MB by sie przydalo.
Bajerow to ja w mp3 to nie chce. Prosty, 1 GB, ladny, dobrze grajacy i w rozsadnej cenie o! Taki bylby idealny.
[ Dodano: 2007-10-22, 17:49 ]
Sie nas Samsungami ostatnio zastanawiam
[ Dodano: 2007-10-22, 17:52 ]
A i wolalabym nie miec go tylko na baterie.
- Wujo Macias
- Maniak
Z mojej mp3 jestem bardzo zadowolona. Mały, niestety dla Ciebie- na baterie Ale akumulatorek długo trzyma. dobra jakość odtwarzania. Nigdzie się bez niego nie ruszam praktycznie. Radio też dobrze odbiera.
Ja także! Podpisuję się pod tym co Elka napisała.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
księżycówka pisze:Bajerow to ja w mp3 to nie chce. Prosty, 1 GB, ladny, dobrze grajacy i w rozsadnej cenie o! Taki bylby idealny.
to ja tez taki poprosze, tylko ja bym chciala maly, zgrabny, lekki jakis.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
Sie troche boje kupowac mp3, bo kurcze wszystkim sie sypia. Moja juz troche i bez tego nadepniecia by pewnie dluzej pozyla. Moja M. np w tym czasie juz 3 odtwarzacz ma, bo jej sie wszystkie sypaly.
Chce cos co sie nie rozpirzy przede wszystkim za szybko, bo ja do delikanych kobiet raczej nie naleze
Sie troche boje kupowac mp3, bo kurcze wszystkim sie sypia. Moja juz troche i bez tego nadepniecia by pewnie dluzej pozyla. Moja M. np w tym czasie juz 3 odtwarzacz ma, bo jej sie wszystkie sypaly.
Chce cos co sie nie rozpirzy przede wszystkim za szybko, bo ja do delikanych kobiet raczej nie naleze
ten "nasz" (Impka i mój) wygląda tak:
http://www.sirius.pl/obrazki/195/19562.jpg
parę razy mi upadł i jakoś dalej gra
http://www.sirius.pl/obrazki/195/19562.jpg
parę razy mi upadł i jakoś dalej gra
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
a jakiej jest wielkosci? wizualnie jest fajny.
kidys szukalam okraglego, ale ten sony za gruby jest.
kidys szukalam okraglego, ale ten sony za gruby jest.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2007, 18:42 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
taki mniej więcej jak bilet autobusowy na wysokość, lekko okrągły (bo bateria musi się zmieścić) więc średnicy takiej troszkę większej niż bateria AA. Nie wiem czy to jakoś daje pojęcie o jego wielkości
[ Dodano: 2007-10-22, 18:45 ]
nie wiem, taki design mu wymyślili
cholerka nie pamiętam dokladnie w którym sklepie netowym go kupowalam, ale gdzieś tu w Trójmiejskim bo chciałam go obejrzeć przed zakupem. Ale radzę się udać do Impka z pytaniem gdzie najlepiej kupić Impek to Pan-Okazja.
[ Dodano: 2007-10-22, 18:45 ]
księżycówka pisze:Elspeth, czemu on jest krzywy?
nie wiem, taki design mu wymyślili
księżycówka pisze:To sie jeszcze spytam gdzie i za ile ?
cholerka nie pamiętam dokladnie w którym sklepie netowym go kupowalam, ale gdzieś tu w Trójmiejskim bo chciałam go obejrzeć przed zakupem. Ale radzę się udać do Impka z pytaniem gdzie najlepiej kupić Impek to Pan-Okazja.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- pani_minister
- Administrator
Który Sony?
Przypomniało mi to o zakupionym jakiś czas temu odtwarzaczu Suońca. Taki jest, mi bardzo się podoba (w końcu sama kupowałam ), sprawuje się jak na razie bez najmniejszego zarzutu, ma kilka sympatycznych gadżetów (bardzo podoba mi sie na przykład sposób wyświetlania danych). Może sama wymienię mojego przedpotopowego Philipsa na coś podobnego niebawem.
- ksiezycowka
- Weteran
http://www.allegro.pl/item255426840_pro ... oznan.html
ja mam ten już ponad 2 lata i pomimo, że noszony bez żadnej obudowy, spadał setki razy, gnieciony był w torbie (niczego nie potrafię szanowac ;DD ), to gra świetnie i nic mu się nie stało jeszcze .
[ Dodano: 2007-10-22, 19:06 ]
O przepraszam, parę miesięcy temu wymieniłam słuchawki bo na tamte nadepnęłam z siłą słonia.
ja mam ten już ponad 2 lata i pomimo, że noszony bez żadnej obudowy, spadał setki razy, gnieciony był w torbie (niczego nie potrafię szanowac ;DD ), to gra świetnie i nic mu się nie stało jeszcze .
[ Dodano: 2007-10-22, 19:06 ]
O przepraszam, parę miesięcy temu wymieniłam słuchawki bo na tamte nadepnęłam z siłą słonia.
http://www.allegro.pl/item257915214_odt ... d_1gb.html
ja mam ten od ponad dwóch lat, też nic się z nim nie działo. tylko wizualnie nie za ciekawy. i również: tylko słuchawki się posypały.
ja mam ten od ponad dwóch lat, też nic się z nim nie działo. tylko wizualnie nie za ciekawy. i również: tylko słuchawki się posypały.
pani_minister pisze:Który Sony?
to jest wiecej okraglych?
Elspeth pisze:Ale radzę się udać do Impka z pytaniem gdzie najlepiej kupić Impek to Pan-Okazja.
gdzie najlepiej kupic?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Administrator
Nie jest źle, z tego co widzę. Wersja 1 giga - 189 zł na allegro, 2 giga - 255 zl.
- pani_minister
- Administrator
- Administrator
Prawie wszystkie stąd. Zielone sportowe to chyba jedyne małe, wkładane do uszu słuchawki, które mogłabym nosić - bo mam już takie skrzywienie, że słuchawki mają być NA uchu, nigdy W.
- ksiezycowka
- Weteran
Dla mnie na odwrot. Innych niz wkladanych do ucha nie nosze, nie lubie, zle mi sie slucha.pani_minister pisze:słuchawki mają być NA uchu, nigdy W.
Zreszta sluchawki to moja zmora. Przerobilam rozne firmy i przedzialy cenowe. Przy moim uzytkownaiu i traktowaniu ich zadne wiecej niz miesiaca nie przezyly ;DD
a ja mam nadal jakies kupione za 10 zł od zeszlego listopada i sie trzymaja, a czesto wyciagam odtwarzacz za sluchawki wlasnie, chwytam sluchawke i ciagne, czesto zaplatane jest wokol tego mnostwo rzeczy, wiec ciezkie jest, ale sluchawki sie trzymaja. Wyprzedam juz komentarze dotyczacze gniazda. Jak ciagne za sluchawki to sie napreza sie kabelek przy wtyczce bo mam z tym lacznikiem co sie oboj gniazda przyczepia
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- ksiezycowka
- Weteran
Ano. Ja zyje na takich najtanszych zawsze za 3-5 zł, bo i tak padaja w takim samym tempie. Nie wiem jak ja to robie, ale najczesciej mi sie jedna z dwoch sluchawek w ogole urywaSaliMali pisze:wyciagam odtwarzacz za sluchawki wlasnie, chwytam sluchawke i ciagne, czesto zaplatane jest wokol tego mnostwo rzeczy
Wróć do „Wszystkie inne tematy”