Recepta nażycie.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Recepta nażycie.
"Żyj tak, jakbyś miał umrzeć jutro" Czy zgadzacie się z takim stwierdzeniem??
Re: Recepta nażycie.
mariusz pisze:"Żyj tak, jakbyś miał umrzeć jutro" Czy zgadzacie się z takim stwierdzeniem??
chyba moge powiedzieć, że tak żyję, nie wiem czy to recepta na życie innych, ale ja jak narazie kocham tak życ..
mariusz pisze:"Żyj tak, jakbyś miał umrzeć jutro" Czy zgadzacie się z takim stwierdzeniem??
dla mnie to banialuki i nie da sie tak zyc. Ja przynajmniej nie mam takiej mozliwosci.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Nie ma recepty nas życie i na szczęście.
Trzeba życ w zgodzie z sobą i z ludzmi na których nam zależy.
I mało komu to wychodzi.
Trzeba życ w zgodzie z sobą i z ludzmi na których nam zależy.
I mało komu to wychodzi.
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Aby znaleźć odpowiedzi na nurtujące pytania polecam grzyby...
wszystko jesteś w stanie ogarnąć... do rozkminienia są zagadnienia jak życie, czas, rodzina, kraj, społeczeństwo, polityka a nawet piłka nożna

When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Nie zgadzam się z tym twierdzenie. Bo jeżeli to twierdzenie byłoby prawdziwe to po co tworzenie związków, po co te wszystkie planowanie przyszłości? Wtedy takie coś nie miałoby sensu. A i powinno się żyć tylko tak aby tylko sobie sprawić przyjemność a inni mogliby cierpieć.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- ksiezycowka
- Weteran