Relaks
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
-
- Weteran
Koty. Bardzo, wysysaja ze mnie wszelki stres.
Decoupage, malowanie i inne prace rekodzielnicze.
Ksiazka, gra, film, forum.
Spacery.
Gotowanie.
Prace w domu (np. mycie okien, sprzatanie lazienki
Byle nie takie codzienne ogarnianie pierdol).
Komputerowa praca tworcza - dlubanie czegos w jakims programie graficznym, strony www etc.
Kolejnosc przypadkowa, zalezy od nastroju co kiedy.
Koty. Bardzo, wysysaja ze mnie wszelki stres.
Decoupage, malowanie i inne prace rekodzielnicze.
Ksiazka, gra, film, forum.
Spacery.
Gotowanie.
Prace w domu (np. mycie okien, sprzatanie lazienki

Komputerowa praca tworcza - dlubanie czegos w jakims programie graficznym, strony www etc.
Kolejnosc przypadkowa, zalezy od nastroju co kiedy.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
u mnie kąpiel
bo ciężkim dniu gorąca woda wpływa na mnie kojąco...muzyka, i tutaj nie jakaś spokojna delikatna, tylko właśnie mocne ostre granie, to pomaga wyładować mi całą złość, energię i już jest lepiej
gry mi nie pomagają w relaksie bo zazwyczaj są to wymagające myślenia strategie, gry taktyczne więc...i coś czuję, że jeżdżenie autkiem też, bo czuję się za kółkiem bardzo dobrze 
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Mati_00 pisze:i coś czuję, że jeżdżenie autkiem też, bo czuję się za kółkiem bardzo dobrze
jest kilka osób z którymi uwielbiam jeździc. To jest dla mnie relaksujace a ile człowiek optymizmu przy tym łapie.
Ojciec ojego ex czesto jeżdził do Niemiec i zabierał mnie jako towazystwo bo on nieznosił sam jeździc. a ja z nim uwielbiałam podrózowac, a jak jechał szybko to w ogóle byłam szczesliwa
Nola pisze:Cytat:
O zapomnialem relaksuje mnie zmywanie naczyn
i mnie też ;DD i jeszcze mycie podłóg
a nie chciała byś sie u mnie troszke porelaksowac

a i relaksuje mnie masaz, ale taki dobry. niestety nikt u mnie nie potrafi takiego prawdziwego. chociaz moje otoczenie mniej wybredne w tej kwestii niz ja, wszystcy do mnie przychodza
Relaks? Przy zapachu z kadzidełka Darshana i herbacie waniliowej. Lubię też napić się czekolady na gorąco. Z muzycznych sposobów, to jedynie płyta The Corrs "Unplugged" pozwala mi się odprężyć (nie wiem dlaczego, mam do tej płyty jakiś sentyment).
Lubię też udać się do "Barometru" na herbatę, gofra (naleśniki najczęściej do domu zamawiam).
No i oczywiście w domu książka, jakiś film.
Lubię też udać się do "Barometru" na herbatę, gofra (naleśniki najczęściej do domu zamawiam).
No i oczywiście w domu książka, jakiś film.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Przede wszystkim sen - kocham spać, nie ma niczego lepszego na świecie
Poza tym: film w domu albo w kinie, zakupy, ogłuszanie się muzyką, jakiś sport w telewizji, jazda na łyżwach.
Kiedyś jak żył mój ukochany króliczek to niesamowicie relaksowało mnie leżenie koło niego i wtulanie się w jego futerko.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Poza tym: film w domu albo w kinie, zakupy, ogłuszanie się muzyką, jakiś sport w telewizji, jazda na łyżwach.
Kiedyś jak żył mój ukochany króliczek to niesamowicie relaksowało mnie leżenie koło niego i wtulanie się w jego futerko.

relaks-malibu z cola w nocy w samotnosci w ciszy
[ Dodano: 2007-10-14, 19:31 ]
Dzis-kapiel w wannie,nakremowanie czym sie da, niebieska maseczka z wodorostow na twarz, takie domowe SPA
i potem siadam z malibu sluchajac indyjskiej muzyczki.

[ Dodano: 2007-10-14, 19:31 ]
Dzis-kapiel w wannie,nakremowanie czym sie da, niebieska maseczka z wodorostow na twarz, takie domowe SPA

"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
- ksiezycowka
- Weteran