Moja córeczka tak włąsnie bedzie miała na imie
Wasze ulubione imiona
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Bywalec
uwielbiam imiona Natalia, Ewa i Karolina, nie znoszę - Magda, Ania, Kasia, Ola, bo pospolite i co trzecia takie nosi. szczerze nienawidzę jednak imienia Kasia - każda Kaśka, która znałam miała coś nie tak z głową i nie dało się z nią wytrzymać.
no i nie lubię żadnych wymyślnych imion typu Nicole, Jessica .
no i nie lubię żadnych wymyślnych imion typu Nicole, Jessica .
Chaos is a friend of mine
Nola pisze:moja mama wydaję mi się, że to dosyć oryginalne imię. poza moją mamą nie znam żadnej innej Aliny
heh
Nola pisze:też lubię, ale każdy się kleił do lasek .
u mnie jeden lubil glupie blondynki,a drugi lecial na zajete. super
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ja jeszcze lubie Julia
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
Z damskich nic mi sie jednak nie podoba. Ale jakbym wpadla to pewnie bylaby Maja.
Z meskich: Cyprian, Adrian, Dorian, Olaf. Z nieco bardziej popularnych - Jarosław (tak jak moj braciszek
) lub Dominik. Na bank zadnych meskich imion na M za to. One mnie przesladuja. Kogo nie poznaje - Mariusz, Marek, Mateusz, Marcin, Michał itp i mam troche dosc, ze nawet w mojej komorce osoby na M zajmuja tyle miejsca co wszystkie inne razem wziete.
Z meskich: Cyprian, Adrian, Dorian, Olaf. Z nieco bardziej popularnych - Jarosław (tak jak moj braciszek
Wróć do „Wszystkie inne tematy”