SaliMali pisze:ja sie burzy boje. Nienawidze wręcz.
Ja lubię, o ile mam dach na głową... Bardzo lubię sobie wtedy wyobrażać, że to wali artyleria.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
nie kobiety, a normalni ludzie po prostu. Przynajmniej ja tak uważam.PFC pisze:Ech, kobiety po prostu tego nie czują
SaliMali pisze:nie kobiety, a normalni ludzie po prostu. Przynajmniej ja tak uważam.
Mati_00 pisze:a czemu Ci są nienormalni? każdy ma jakieś zboczenia...
PFC pisze:Dzięki Matti
lollirot pisze:Yasmine napisał/a:
Mi wystaje obojczyk
jeden?
Mnie byś się podobała nie wiem sama co w tym jest, ale strasznie na mnie to działa.Yasmine pisze:Mi wystaje obojczyk i strasznie mi się to nie podoba .
Jawka pisze:Lubię baaaaaaaaaaaaardzo mężczyzn w graniturach- garnitur jest dla mnie jak afrodyzjak.
Dziecko w Tobie zostalo ja sobie wyobrazam (jako pasazer) ze musze kopnac kazde drzewoAlfaRomeo1939 pisze:Jak jade samochodem jako pasażer wyobrażam sobie że mam piłe i ścnam drzewa tylko musze uważać na znaki it
AlfaRomeo1939 pisze:jak jade w autobusie czy samochodem to wybieramsobie osoby i myśle jak ich zabić żeby nikt się nie dowiedzial i nie miał na mnie dowodów
A moze pejczyk?:DAlfaRomeo1939 pisze:uwielbiam jak laska ma wysokie buty
Hyhy pisze:U kobiet kreci mnie krotka spodniaczka w kratke
zakery... pisze: albo jak kobieta ma mokre włosy lub wygladja jak mokre (cos a'la żel)
Mia pisze:zakery... napisał/a:
albo jak kobieta ma mokre włosy lub wygladja jak mokre (cos a'la żel)
a mi sie to strasznie nie podoba, mokra wloszka, fe!
zakery... pisze:A stopy, piękne stopy. moze to glupie ale ile razy łapałem sie w lato kiedy gdzies np w autobusie siedzac na przeciwko zawieszłąem sie patrzac na kobiece stopy.
Nepalczyk pisze:Ja mam podobno bardzo charakterystyczne kości policzkowe, niby to takie męskie.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 139 gości