idzta do citu pubu
[ Dodano: 2007-09-09, 21:11 ]
tarantula pisze:.zaraz na glownej ulicy, naprzeciw dworca (ulica gdzie tramwaje jezdza)
no to city pub powiem wam ze ostatio sie tam fajnie zrobiło
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

tarantula pisze:.zaraz na glownej ulicy, naprzeciw dworca (ulica gdzie tramwaje jezdza)
tarantula pisze:Mia bedziesz jechac pociagiem?Moze zabierzemy sie razem w sobote?
moon pisze:Bo jesli np mozna zostac max do 21 bo nie ma czym wrocic pozniej to oczywiscie bawimy sie cala noc.
moon pisze:Jakbyscie rezerwowali knajpe to wezcie tez pod uwage ze ja jestem niamal splukana i preferuje raczej ceny nizsze niz wyzsze
tarantula pisze:Chociaz bylam w jednej jakos 3mies temu...zaraz na glownej ulicy, naprzeciw dworca (ulica gdzie tramwaje jezdza).Nawet fajnie sie tam siedzialo, tylko jak sie zwie to nie wiem.W glebi kamienicy sie miesci.

moon pisze:To krotko cos, ale zawsze potem mozna jeszcze sklep odiwedzic i w domu sie zabunkrowac
Ja proponowalabym teraz dla odmiany Zart (jest jakies 10 min od dworca rposta droga)
a do potanczenia City Pub - prawie na przeciwko dworca.

a tam mozna tanczyc? moze do dekadencji? albo gdziestarantula pisze: MIEJSCE SPOTKANIA-POD ZABA
Andrew-wez Myche-mam kilka pytan odnosnie wlosow 
unlucky_sink pisze:a tam mozna tanczyc?
no mozna 
to dobrzeMia pisze:no mozna
jest na górzeMia pisze:w dekadencji przeciez nie ma parkietu
Mia pisze:Nie wiadomo jak sie spotkanie ulozy, ostatnie o 23 sie rozeszlismy juz
zawsze zostaje jeszcze kilka osób które chetnie posiedza dłuzejMia pisze:Andrew pracuje, Ted tez szybko ucieka

Ale my liczymy i tak na Ciebie.Andrew pisze:ja nie wiem czy bedę , bo po primo , pracuje w te dni i nie wiem czy tak jak ostatnio mi sie ułozy , ze bede mógł przyjechać , po duo - wruciła Myszka , wiec mam dylema kogo zabrać
Nie wyobraz sobie Ciebie nie poznac
I teraz mi mowisz? ;DDunlucky_sink pisze:ja jakby cos to raczej okolo 21 sie pojawie, bo mozliwe, ze samochodem, a jak nie to pociagiem, ale to tez jakos tak.
unlucky_sink pisze:to dobrze
jest na górze
unlucky_sink pisze:zawsze zostaje jeszcze kilka osób które chetnie posiedza dłuzej
moon pisze:Chociaz tak mysle, biorac pod uwage ostatnia pogode czy nie lepiej od razu w knajpie? Wtedy nawet jesli ktos sie jakos spozni czy cos to reszta nie stoi i nie czeka.

Ja nie wiem, nie znam sie. Unlucky za mnie niech w tej kwestii decyduje. Jesli ona siedzi dluzej to ja tezMia pisze:no to wlasnie chcialabym wiedziec kto sie pisze na siedzenie dluzej
Oj uwierz w nasMia pisze:no jak dla mnie nie ma problemu, jesli wszyscy trafia do Zartu, w co watpie
moon pisze:Ja nie wiem, nie znam sie. Unlucky za mnie niech w tej kwestii decyduje. Jesli ona siedzi dluzej to ja tez

moon pisze:Oj uwierz w nas Jak cos to sa komorki, nie? [odezwala sie ta co ma tylko nr Unlucky ]

skad mialam wiedziecmoon pisze:Unlucky "Żaba" to fontanna jest pod ktora sie tylko spotykamy

siedzi dluzej jesli rzeczywscie beda tancemoon pisze:Ja nie wiem, nie znam sie. Unlucky za mnie niech w tej kwestii decyduje. Jesli ona siedzi dluzej to ja tez

my z moon tez jakos takMia pisze:no wlasnie, bo my z tarantulla mamy ostatni transport 23:20 a pierwszy o 4 cos chyba

ja nie wiem gdzie ta żaba stoitarantula pisze:Jesli chodzi o miejsce spotkania to jak tam chcecie, zabe podalam bo latwo trafic
wpadne od razu do pubu 

Nie wiadomo. Ale jesli np Unlucky da rade dopiero na 21 to mozliwe, ze ja sama wpadne na 18, bo od Was troche ludzi bedzie sie zbierac niedlugo pozniej [a wiesz ze ja wstydliwa jestem to utrudnia kontakt] i chcialabym troche z nimi tez posiedziec. Drugiej takiej okazji moge nie miecYasmine pisze:Wy z Unlucky bedziecie na czas ?
NiomYasmine pisze:Ty Moon sama przyjezdzasz ?

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 438 gości