Cieszy mnie tez to, ze byly wczoraj sie odezwal i probowal zagadac o spotkanie a ja nie nie dalam. Twarda musze na razie przynajmniej byc!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
madziorka.m pisze:Cieszy mnie tez to, ze byly wczoraj sie odezwal i probowal zagadac o spotkanie a ja nie nie dalam. Twarda musze na razie przynajmniej byc!
moon pisze:Ale ja i tak mam nadwage nadal
moon pisze:i nie wygladam jakos bardzo szczuplo.
moon pisze:Potrzebuje za malych spodni zeby do nich chudnac
No ja jeszcze w nogach chce z 8 cm zrzucic i w talii z tyle. Wiec generalnie chce.Mati_00 pisze:to chcesz nadal zrzucać wagę?
Ale bez spodni nie stwierdze czy to juz czy nieMati_00 pisze:to już masz cel odchudzania - by WYGLĄDAĆ szczupło
Lepiej! Mamie zabiore! Cos co wchodzi na kobiete o wzroscie jakies 167 cm i wazaca ponizej 50 kg bedzie dobrym celem ;DDMati_00 pisze:o kup sobie jakieś takie o kilka numerów za ciasne i jedziesz
Ja nie chce byc zadna komunachce sie bardzo przypodobac forumowej komunie, w tym wypadku moon.
Wujo Macias pisze:Mati, Ty masz rady niczym nie przymierzajac z dupy![]()
Wujo Macias pisze:Cieszy mnie bardzo, ze Mati chce sie bardzo przypodobac forumowej komunie, w tym wypadku moon.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 314 gości