Komunikator z jakiego korzystacie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
hehe a do mirandy to niema w ogóle wtyczek bo to taki prosty komunikator...
Do mirandy z tego co wiem jest x razy więcej wtyczek niz do konekta wiec czemu ny tu mówimy o bajerach ? każdemu wedle potrzeb
nie mam nic do Mirandy kazdy komunikator jest lepszy od GG, odpowiadam tylko na zarzut "za dużo bajerów "
Do mirandy z tego co wiem jest x razy więcej wtyczek niz do konekta wiec czemu ny tu mówimy o bajerach ? każdemu wedle potrzeb
nie mam nic do Mirandy kazdy komunikator jest lepszy od GG, odpowiadam tylko na zarzut "za dużo bajerów "
[quote="raff"]Miranda bardzo dobra tyle ze jak mam ja konfigurowac to glowa boli
heh Konnekta konfigurowałem tydzień żeby działał tak jak bym chciał, można zmienić tryb konfiguracji na taki prosty jak w GG i skonfigurować konnekta w 2 sekundy ale ja lubię mieć wszystko pod kontrolą. teraz tylko robie kopie katalogu głównego
heh Konnekta konfigurowałem tydzień żeby działał tak jak bym chciał, można zmienić tryb konfiguracji na taki prosty jak w GG i skonfigurować konnekta w 2 sekundy ale ja lubię mieć wszystko pod kontrolą. teraz tylko robie kopie katalogu głównego
Evo pisze:Tlena przerabialem kilka lat temu, zrezygnowalem po tym jak kilka razy zresetowal ustawienia.
O, faktycznie, zdarzyło mi się raz, czy dwa w ciągu kilku lat. Zapomniałem
O Mirandzie słyszałem kilka opinii, raczej pozytywnych, ale nigdy jakoś specjalnie się nią nie interesowałem.
Myślałem też o Konekt jakiś miesiąc temu, ale jednak przyzwyczajenie (czyt. lenistwo) bierze górę. Nie chce mi się. Mam swój, dobrze działający Tlen
mi też nie dawno kumpel polecał konekta, ale jakoś mi się nie chciało go instalować...ma fajną opcję, że jak np. gramy w coś i ktoś do nas napiszę do zaczyna nam kontrolka od scroll locka migać fajny i całkiem przydatny bajer
no ale
no ale
Lies pisze:Mam swój, dobrze działający Tlen
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
a mi tam zwisa jaki komunikator mam byleby dzialal...tlen mnie denerwowal jakos..aqq bylo ok dopoki nie zaczelo mi sie wieszac...od dawna mam gg i nic mi sie z nim nie dzieje,ani sie nie wiesza ani nic,zadnych bajer nie potrzebuje bo i po co ? wkoncu to jest jak nazwa wskazuje komunikator wiec nie potrzeba mi bajer zeby z kims pogadac
kiedys fakt zwiesilo mi sie ale to jak mialam kompa starego i archiwum mi sie tak zapelnilo ze ledwo co chodzilo,ale teraz nie mam ropblemu,nie archiwizuje i juz:) a to czy zabiera wiecej czy mniej pamieci to tez mnie nie interesuje bo mam jest wystarczajaco duzo:]
dla mnie jedynym wymaganiem to to ze ma dzialac i nie wydawac glupich dzwiekow
kiedys fakt zwiesilo mi sie ale to jak mialam kompa starego i archiwum mi sie tak zapelnilo ze ledwo co chodzilo,ale teraz nie mam ropblemu,nie archiwizuje i juz:) a to czy zabiera wiecej czy mniej pamieci to tez mnie nie interesuje bo mam jest wystarczajaco duzo:]
dla mnie jedynym wymaganiem to to ze ma dzialac i nie wydawac glupich dzwiekow
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
na razie jest ok zainstalowałam sobie najlepszą wtyczkę z jakiej kiedyś korzystałam plus 2 dodatkowe i ikony podobne do tych z gg. Zobaczymy co powyrabia przez pierwszy miesiąc .
[ Dodano: 2007-08-27, 08:18 ]
dobra wielcy znawcy tlena, czemu w domu jak klikam na "x" to mi się tlen nie zamyka, a w robocie za każdym razem program się wyłącza?
[ Dodano: 2007-08-27, 08:18 ]
dobra wielcy znawcy tlena, czemu w domu jak klikam na "x" to mi się tlen nie zamyka, a w robocie za każdym razem program się wyłącza?
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Nie wiem czy ktos chwalil aqq ale dzis to zainstalowalem i stwierdam ze moze to wygladac podobnie do gg7 jak ktos sie przyzwyczail:) jest ciekawym miksem aplikacji typu tlen icq gg itd. no i ma jedna fajna funkcje... jak komsus cos tlumacze przez net rozmawiajac z nim to moge m wklejac to co chce ze swojego ekranu, dorysowac od razu np strzalke gdzie ma kliknac i nie pieprzyc sie w paint zeby zapisywac obrazki. To jest powod dla ktorego bede uzywal aqq o ile nie przesiade sie na nie calkiem
[ Dodano: 2007-09-12, 00:33 ]
a no i zajmuje to to 4 mb - czyli 4 do 5 razy mniej niz gg i tlen.
[ Dodano: 2007-09-12, 00:33 ]
a no i zajmuje to to 4 mb - czyli 4 do 5 razy mniej niz gg i tlen.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- Wujo Macias
- Maniak
Zainstalowalem tlen,a bo juz mnie gg draznilo z tymi przestojami, niedostarczaniem wiadomosci itd. (nie bede palcem wskazywal kto mnie niejako do tlena przekonal )
I wszystko fajnie, poza jedna rzecza - jesli zamkne program, to nie wlacze juz go znowu; chyba ze zresetuje system.
Lot de fak sie pytam?[/center]
I wszystko fajnie, poza jedna rzecza - jesli zamkne program, to nie wlacze juz go znowu; chyba ze zresetuje system.
Lot de fak sie pytam?[/center]
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- pani_minister
- Administrator
- Maniak
- Administrator
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, czemu tak, czemu jakieś kawałki programu czasem działają w tle mimo zamkniecia całości, niektóre programy lubią się tak zbuntować od czasu do czasu na moim kompie, zwłaszcza, jak zbliżone kawałki softu zaczynają wchodzić sobie w paradę. Spróbowałabym odinstalować (porządnie, nie tylko "dodaj / usuń programy", ale niedobitki plików też, może do rejestru zajrzeć) i zainstalować ponownie. Czasem pomaga użycie jakiejś wcześniejszej wersji programu zamiast najnowszej super-hiper-wodotryskowej, zwykle dostępnej na stronie twórców.
pani_minister pisze:Czasem pomaga użycie jakiejś wcześniejszej wersji programu zamiast najnowszej super-hiper-wodotryskowej, zwykle dostępnej na stronie twórców.
może ściągnąłeś jakąś bete wersję tak jak Pani Minister mówi i pewnie to tego wina...
Fuck it all! Fuck this world!...
- pani_minister
- Administrator