Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
wkurza mnie to, że mam mało czasu i się nie wyrabiam ze wszystkim
na 13 muszę być na jazdach...już dałem sobie spokój z pieszym spacerkiem bo bym umarł chyba...duszno na dworze jest i parno, a ja nie mam żadnych krótkich spodenek na stanie...wszystkie w praniu
no nic...szybki prysznic, szklanka soku i leciem na busa za chwilę
na 13 muszę być na jazdach...już dałem sobie spokój z pieszym spacerkiem bo bym umarł chyba...duszno na dworze jest i parno, a ja nie mam żadnych krótkich spodenek na stanie...wszystkie w praniu
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
dziewczyny ! a w życiu bym nie dała rady długich paznokci naturalnych utrzymać dłużej niż z tydzień
A jeszcze z nich french zrobić - marzenie ściętej głowy. Dlatego na żel się zdecydowałam. Pewnie za jakiś czas powrócę do tego zwyczaju, bo ręka zupełnie inaczej wygląda z ładnie zrobionymi paznokciami.
a co do tematu, nadal jestem wkurzona, ale postanowiłam na przekór temu mieć dobry humor. O !
a co do tematu, nadal jestem wkurzona, ale postanowiłam na przekór temu mieć dobry humor. O !
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
zel, akryl mi sie w ogole nie trzymal i jak juz odlazily to plytka naturala byla w takim stanie, ze musialam okolo miesiaca czekac zanim znowu zalozylam. Tez od roku regularnie robie zele, tylko teraz kosmetyczka miala jakies nowe tipsy, nowy klej i nowy zel, chcialysmy sprobowac, ladnie wygladaly, ale posypaly sie szybkoElspeth pisze:akryl czy żel?

ja moje tez uwielbiam i nie wyobrazam sobie nie miec zrobionych, chcoiaz teraz zrobie sobie kilka tygodni przerwyElspeth pisze:Chociaż lubię moje długaśne i mocne pazurki
Elspeth w gorach nosila dlugie a ja zapier.dalam przy koniach i wszyscy sie dziwują, ze daje rade wszystko zrobic, nawet otwieranie piwa juz opanowalamlollirot pisze:że Ty w tych górach potrafiłaś takie pazurki utrzymać, a tu się wydało
a teraz wkurza mnie to, ze nie mam jogurtu do sosu i musze znowu sie ubierac i isc do sklepu
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
madziorka.m pisze:a teraz wkurza mnie to, ze nie mam jogurtu do sosu i musze znowu sie ubierac i isc do sklepu
a mnie wkurza, że pada, a ja muszę iść po tampony
[ Dodano: 2007-08-22, 12:53 ]
i jeszcze mnie wkurza ilość pieniędzy na koncie <boje_sie> czy ten miesiąc mógłby się już skończyć, proszę? zaraz odgrzebię temat "tanie, ale dobre" <lol2>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
moje po zelach az tak bardzo zle nie wygladaja, plyka wiadomo ze ciensza bo spilowana, ale juz prawie nie widac tych takich rowkow od pilowania u mnie, po tym jak polerka przejechalam no i na to odzywke. Mialam w domu jkas z Manhatanu i jest rewelacyjna.
Mati wkurza<zly>
Mati wkurza<zly>
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- ksiezycowka
- Weteran
za porcelane/jedwab (wygladaja bardziej naturalne, ale nic nie mozna wtapiac) zalozenie 35 wypelnienie 30,a robi profesjonalna kosmetyczka z doswiadczeniem, pierwszy raz mi sie zdazrylo ze tak szybko cos odpadlo. U Was moon chyba bedzie drozej, bo u nas to wiocha jest. Ale jak nie chcesz udziwnien i zdobien polecam porcelane.
za porcelane/jedwab (wygladaja bardziej naturalne, ale nic nie mozna wtapiac) zalozenie 35 wypelnienie 30,a robi profesjonalna kosmetyczka z doswiadczeniem, pierwszy raz mi sie zdazrylo ze tak szybko cos odpadlo. U Was moon chyba bedzie drozej, bo u nas to wiocha jest. Ale jak nie chcesz udziwnien i zdobien polecam porcelane.
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
-
- Weteran
wkurza mnie to,ze zrobilam pyszny obiad i wszystko jzu czeka a brat dzwonbi ze beda za 1,5 h
[ Dodano: 2007-08-22, 16:25 ]
Kotka, zalezy jak szybko Ci paznokcie rosna. Ja na pcozatku robilam co 5 tygodni, pozniej zaczelam brac witaminy na wlosy i paznokcie mi szybciej rosly, weic zdazalo sie ze chodzilam co 3 tyg

[ Dodano: 2007-08-22, 16:25 ]
Kotka, zalezy jak szybko Ci paznokcie rosna. Ja na pcozatku robilam co 5 tygodni, pozniej zaczelam brac witaminy na wlosy i paznokcie mi szybciej rosly, weic zdazalo sie ze chodzilam co 3 tyg
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
moon pisze:Ile kosztuje zrobienie takim zelem paznokci?Żadnych udziwnien, zwykly french,
JA taki miałam, beż żadnych udziwnień i wioch i płaciłam 55 złotych za założenie, a wypelnienie 25 złotych, z tym, ze to mala korekta, a mi sie zawsze powietrze dostawało pod żel i musiałam płacić 40

-
- Weteran
Drogo. Ja nie mam strasznie zlych paznokci, ale myslalam, ze niezle byloby miec ciagle ladne i nieniszczace sie.
I mam jeszcze takie pytanie
Czy mozna zrobic tak, zeby paznokiec wygladal naturalnie. Tak zeby nie bylo widac, ze cos jest nalozone (nawet lakier).
Bo moj mezu ma straszne paznokcie (przytrzasniete kiedys i teraz sa koszmarne, pofaldowane, nierowne) Az trudno patrzec. I sie zastanawiam czy istnieje metoda zeby takie cos facetowi naprawic...
I mam jeszcze takie pytanie

Bo moj mezu ma straszne paznokcie (przytrzasniete kiedys i teraz sa koszmarne, pofaldowane, nierowne) Az trudno patrzec. I sie zastanawiam czy istnieje metoda zeby takie cos facetowi naprawic...

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
-
- Weteran
madziorka.m pisze:Nie slyszalam o metodzie dla facetow
To ja dam sobie spokoj. No bo to przeciez niszczy paznokiec, wiec jakbym zrobila to potem okazaloby sie, ze nie mam na uzupelnienie, a paznokiec by sie zniszczyl i byloby jeszcze gorzej. Nie sa takie zle, jak na razie.Yasmine pisze:złotooka kotka napisał/a:
Drogo.
no, dlatego sie z tym pożegnałam.
Kotka, ja jak pierwszy raz zalozylam to wlasnie po to aby zadbac o paznokiec, wszyscy sie dziwili, stukali w glowe a ja mialam wizje i sie powiodla, otoz chcialam zalozyc, bo jak bede mi rosl paznokiec naturalny to rosl zdrowy i ladny a ten brzyski byl schowany pod zelem, i jak rosl to odpowiednio pilowalam zeby nie wygladal brzydko, pozniej jak juz widac bylo pod zelem od spodniej czesci brzydko wygladajacy paznokiec naturalny to skrocilam i rosl sobie dalej, oczywiscie z bokow pilowalam zeby powietrze nie podchodzilo i w ten sposob mialam zupelnie nowqy naturalny ladny paznokiec! a potem mi sie zele spodobaly i zaczelam zakladac regularnie (dopoki mialam kase) 
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
-
- Weteran
madziorka.m, znaczy chodzilas z takim polzelem? (pol paznokcia w tipsie - pol normalna??) ja nigdy nawet nie widzialam z bliska, nie umiem sobie wyobrazic 

madziorka.m pisze:jakie reklamy? ja nie mam zadnych
Reklamy kiedy się logujesz na str. gł.
madziorka.m pisze:i wkurza mnie, ze Marissa jednak chyba do mnie nie przyjedzie i ze to z mojej winy.
A ja już myślałam że ja Cię wkurzam <boje_sie>
Mówi się trudno, Ty dbaj o powstawanie nowego związku

Wróć do „Wszystkie inne tematy”