Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
madziorka.m pisze:mi tez szybko jakos zlecialy te 2 m-ce
a ja sie boje powrotu na studia to mnie wkurza. . Przez jedna osobe boje sie niesamowicie i mnie przeraza ta wizja, ze niedlugo stana z nim oko w oko
niewiem dlaczego sie boisz ale ja tez niechce stanoc za miesiac z kims z mojej grupy na studiach okow oko jak sie to mowi:(( ale wracac tyrzeba bedzie ehhhh
niesmak mozna zabic.....Afrodyzjakami
))
-
- Pasjonat
wkurza mnie to, że o 20:30 jest już ciemno a ja nie mam świateł w rowerze prócz odblaskowych i censored przez 1/3 trasy od Kamili muszę zapieprzać w ciemnościach...
i jeszcze dzisiaj drogówka na mnie trąbiła
... byłem gotów oddać tylne koło, że zatrzymają się i dostanę mandat...ale na szczęście pojechali dalej <browar> piwo im za to
i jeszcze dzisiaj drogówka na mnie trąbiła
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Szyici mnie wkurzają
Masa mięśni i zero mózgu. Zawsze jak człowiek takich mija albo siedzi w niedalekiej odległości od nich w komunikacji miejskiej to zastanawia się czy cało dotrze do domu
Żeby tak pewnego pięknego ranka mogli zniknąć z powierzchni ziemi.

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Elspeth pisze:Szyici mnie wkurzają Masa mięśni i zero mózgu. Zawsze jak człowiek takich mija albo siedzi w niedalekiej odległości od nich w komunikacji miejskiej to zastanawia się czy cało dotrze do domu
Tak. Mnie tez wkurzaja. Jak bylem w trakcie kupowania auta, jezdzac komunikacja miejska, zaczepilo mnie dwoch takich maslakow. Jeden wielki, drugi wieszak. Po wyjsciu z autobusu mniejszy cos ryja darl i skakal jak pchla na jajach, wiekszy zlapal mnie za ramie. I to byl jego blad. Ci idioci mysla, ze jak naladuje sie masa miesni to duzo moze. Sprowadzilem wiekszego do parteru. Mniejszy uciekl

-
- Weteran
Wkurza mnie, ze przesylka priorytetowa idzie do mnie juz prawie tydzien 

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
-
- Weteran
Specjalnie dzis na zakupy nie poszlam bo myslalam, ze listonosz przyjdzie (nie lubie lazic na poczte, bo tam kolejki, wole w domku odbierac) A tu dupa blada, znowu nie ma.
Potwornie mi zalezy na tej paczce i normalnie wychodze z siebie w oczekiwaniu.
Potwornie mi zalezy na tej paczce i normalnie wychodze z siebie w oczekiwaniu.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
No mi dzisiaj rower zaczął w centrum części gubić.
Było bo bardzo deprymujące, zważywszy fak, iż na przedmieściach mieszkam.
Na szczęście po prowizorycznej naprawie udało się do domku dojechać. To oczywiście moja wina, bo nie dbałem o "maszynę" wystarczająco dobrze, tak więc jestem w pierwszym rzędzie wkurzony na siebie. ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
a mi sie uczulenie na tatuazu zrobilo i mnie denerwuje bo swedzi...ide po wapno 
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
Elspeth pisze:a mniepewna osoba i to tak maksymalnie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
więc uważać bo dziś mogę zrobić się bardziej nieprzyjemna niż zwykle
jak mogłas normalnie we łbie mi grzebac i złosc ma podprowadzic mi no
ja chciałam podobnie, mnie tez jedna osoba wkurza. ale kurde w sumie sama sobie swoim postepowaniem zaszkodzi, a wlasciwie zaszkodzi panna poszles.
I wali mnie to, ze ma mysl niezrozumiała jest
nie z forum, z "życia"
u mnie tez
niech dzisiaj nie przychodza tu zadne nooby z durnotami, bo sie pewnie wyzyje na nich i jeszcze ostrzezenie dostane, a tak długo sie ladnie zachowuje i nie mam
Wróć do „Wszystkie inne tematy”