wkurza mnie to, że zupe popsułam
Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
http://allegro.pl/item223383713_hub_4_u ... ratis.html
Np coś takiego. Wpisz na allegro hub usb i wyskoczy Ci tego od groma.
Np coś takiego. Wpisz na allegro hub usb i wyskoczy Ci tego od groma.
Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
iąż na nowo się odnajdywać.

-
- Pasjonat
wkurza mnie niesamowicie chłopak mojej przyjaciółki. nie pozwala Jej w ogóle pić. żeby nie było, Ona nie jest alkoholiczką, a on sam lata sobie z kumplami w każdy weekend na chlanie, i Ona w tej kwestii do gadania nic nie ma. poza tym wkur.wia mnie tym, że ma jakieś 23 lata i chodzi na jakieś ustawki, żeby lać się z innymi facetami po mordach
wracając do głównego problemu - nie wiem ,może to ja jestem dziwna, ale co Wy byście zrobiły, gdyby Wasz facet zabraniał( a nie prosił) Wam picia alkoholu?

wracając do głównego problemu - nie wiem ,może to ja jestem dziwna, ale co Wy byście zrobiły, gdyby Wasz facet zabraniał( a nie prosił) Wam picia alkoholu?
Chaos is a friend of mine
c-f pisze:byście zrobiły gdyby Wasz facet zabraniał( a nie prosił) Wam picia alkoholu?
przemyciła bym do łazienki
co wczoraj zrobiłam
a tak powazne prakneła smiechem i nalała sobie cos mocniejszego. Powiedziała, że jestem pełnoletnia a on nie mój tatus a jak sie nie podoba niech szuka niepijacej.
Niech ona sie nie daje tak traktowac, bo bedzie tylko gorzej
- ksiezycowka
- Weteran
- Administrator
c-f pisze:ale co Wy byście zrobiły, gdyby Wasz facet zabraniał( a nie prosił) Wam picia alkoholu?
A ja bym próbowała zrozumieć
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

A mnie umiarkowanie wkurza deszcz. Bo przywieźli mi Anioła mojego, a z obrazem przecież w deszcz nie wyjdę - i muszę taksówką do domu jechać, żeby ten mój nowy nabytek przed wilgocią ochronić
c-f pisze:co Wy byście zrobiły, gdyby Wasz facet zabraniał( a nie prosił) Wam picia alkoholu?
biorąc pod uwagę, że często imprezuję/sączę coś w domu, byłoby mi ciężko poznać faceta i zakochać się, nie poznając WCZEŚNIEJ jego stosunku do alkoholu. a że wolę ludzi mi podobnych, prawdopodobnie taki nie stałby się moim facetem.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
c-f pisze:co Wy byście zrobiły, gdyby Wasz facet zabraniał( a nie prosił) Wam picia alkoholu?
Nie znoszę wszelkiej maści zakazów <wsciekly> Specjalnie zakupiłabym całą baterię alkoholu i rozkoszowała każdą kroplą.
c-f pisze:chodzi na jakieś ustawki, żeby lać się z innymi facetami po mordach
a to bylo by gwoździem do trumny związku jak tylko bym się o tym dowiedziała - więc pewnie do związku jako takiego w ogóle by nie doszło.
W sumie to widać, że gostek od tych "ustawek" ma poprzestawiane we łbie, kiedyś musiał nieźle oberwać bo mózg mu się obluzował.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
c-f pisze:wkurza mnie niesamowicie chłopak mojej przyjaciółki. nie pozwala Jej w ogóle pić. żeby nie było, Ona nie jest alkoholiczką, a on sam lata sobie z kumplami w każdy weekend na chlanie, i Ona w tej kwestii do gadania nic nie ma. poza tym wkur.wia mnie tym, że ma jakieś 23 lata i chodzi na jakieś ustawki, żeby lać się z innymi facetami po mordach
no to troche nie fer z jego strony i to nawet bardzo!! dziewczyna ma swoj rozum i we na ile ma sobie pozwolic! na pewno gdyby poprosił to ok a nie zabraniał co ona jest jego własnoscia...

niesmak mozna zabic.....Afrodyzjakami
))
- ksiezycowka
- Weteran
<z tematu co Was cieszy>lollirot pisze:cieszy mnie soczysty łosoś z brokułami i czosnkiem, który przede mną leży
Wkurza mnie, ze ja nie mam takiego
I PKP mnie wkuuuuuuuurza. Rozwalic bydle! Co to cholera jest zeby byl 1 ogolnopolski numer do nich zeby sie czegos dowiedziec?!?! censored.alo ich doszczetnie!
- ksiezycowka
- Weteran
mnie lekarze w szpitalu gdzie dziś moją ciocię (87 letnią) operowali. Na oddziale nie ma ŻADNEGO lekarza, który mógłby powiedzieć o przebiegu operacji i ogólnym stanie pacjentki
to po prostu woła o pomstę do nieba
[/
no tak zgadzam sie!! a mnie nwkurza po raz kolejny to ze moja babcia była skierowana do szpitala i niechciali przyjac głupki!!!
[ Dodano: 2007-08-16, 16:32 ]

no tak zgadzam sie!! a mnie nwkurza po raz kolejny to ze moja babcia była skierowana do szpitala i niechciali przyjac głupki!!!
[ Dodano: 2007-08-16, 16:32 ]

))
madziorka.m pisze:to, ze wrocilam do domu i to, ze rodzice przyjechali w tym czasie co ja. Jak mnie nie bylo to oni tez po za domem a ja wrocilam i oni tez
NO TO FAKTYCZNIE PECH

A MNIE WKURZ FAKT ZE ZNOWU TZREBA ISC SPAC, DZIEN SIE SKONCZYŁ I CORAZ BLIZEJ.... A TO JUZ ZACHOWAM DLA SIEBIE
))
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran