Kącik kibica
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
aż dziw ze taki topic powstal dopiero teraz:)
Nasi wygrali i maja szanse na pierwsze miejsc w grupie nawet, bo Angole moga jeszcze stracic punkty, poza tym na Wmbley tez mozemy cos powalczyc, w kazdym razie jako wierny kibic wierze w to zawziecie:)
Poza reprezentacja to jestem zapalonym kibicem FC Barcelony, tak co najmniej od 11 lat, i kilka razy na dzien odwiedzam strony zwiazane z Barca, wyniki na biezaco, sklady, az sie ze mnie qmple w akademiku smieja, ale nic to , Visca el Barca !
Skoro juz jestesmy przy sporcie, to kto z Was wierze, ze nasi siatkarze jeszcze cos osiagną? bo juz tyle było tych turniejów ostatniej szansy na których dawali d... ze powoli trace nadzieje
Nasi wygrali i maja szanse na pierwsze miejsc w grupie nawet, bo Angole moga jeszcze stracic punkty, poza tym na Wmbley tez mozemy cos powalczyc, w kazdym razie jako wierny kibic wierze w to zawziecie:)
Poza reprezentacja to jestem zapalonym kibicem FC Barcelony, tak co najmniej od 11 lat, i kilka razy na dzien odwiedzam strony zwiazane z Barca, wyniki na biezaco, sklady, az sie ze mnie qmple w akademiku smieja, ale nic to , Visca el Barca !
Skoro juz jestesmy przy sporcie, to kto z Was wierze, ze nasi siatkarze jeszcze cos osiagną? bo juz tyle było tych turniejów ostatniej szansy na których dawali d... ze powoli trace nadzieje
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
I unoszą Was moi drodzy baloniki nadziei - heh punkty, to my raczej niż Anglia stracimy (jak nasi mają atakować pozycyjnym, a nie z kontry, to wychodzi ta cała mizeria) - a na Wembley to nasi narobią w gacie jeszcze przed meczem i będzie jak zawsze 0:3 - no prawie zawsze - tym razem pogrązy nas Rooney.
Więc trzymajmy się tych baraży i w nich jakiś uśmiech losu, czy coś... :562:
Siatka - mimo wszystko gra zespołowa, w której Polacy coś reprezentują.
Więc trzymajmy się tych baraży i w nich jakiś uśmiech losu, czy coś... :562:
Siatka - mimo wszystko gra zespołowa, w której Polacy coś reprezentują.

Elspeth pisze:ogladam mecze reprezentacji w noznej zawsze z ta sama WIELKA nadzieja, wczoraj cieszylam sie jak wariatka z wygranejA co bedzie dalej? chyba wole o tym nie myslec
No wlasnie...
Tez sie ciesze z wygranych, ale kurcze poziom gry jakis wybitny nie jest. Jeszcze duzo naszym brakuje. Ale i tak swietnie, ze wygrali ostatnie 2 mecze. Austriacy sie zalamali, hehe
Ale tak to beż sensu - napiszcie panowie za co kochacie swoje kluby.
Ja mogę napisać o MAN UTD - nie zapomnę jak zdruzgotali Bayern M. w finale LM, za walkę do końca zawsze, a przede wszystkim za atmosferę na meczach, elektryzujące śpiewy kibiców itd. - i szacunek dla trenera, który wie czego chce :564:
Pozdr :564:
Ja mogę napisać o MAN UTD - nie zapomnę jak zdruzgotali Bayern M. w finale LM, za walkę do końca zawsze, a przede wszystkim za atmosferę na meczach, elektryzujące śpiewy kibiców itd. - i szacunek dla trenera, który wie czego chce :564:
Pozdr :564:

Ja kocham Legię, bo urodziłem się w Warszawie, a tu nie ma innych klubów. Poza tym mój ojciec trenował w tym klubie, a teraz jest trenerem (oczywiście nie piłki nożne) hehe
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Heh Mysiorku kierowałem się wiekiem - choć Rodman po 40tce i zamierza wrócić do gry w NBA - no i avatarkiem.
Pozdrawiam i zaczynam coś sobie roić w temacie - twojego opanowania i celnych ripost.
:560:
Ja grałem w kosza ładnych 5 lat, ale dałem spokój u progu oszałamiająco się zapowiadającej 2go-ligowej kariery utalentowanego juniora - bo nieco konus jestem
, a po roku i tak wyszło na moje, bo klub splajtował 
Pozdrawiam i zaczynam coś sobie roić w temacie - twojego opanowania i celnych ripost.
:560:
Ja grałem w kosza ładnych 5 lat, ale dałem spokój u progu oszałamiająco się zapowiadającej 2go-ligowej kariery utalentowanego juniora - bo nieco konus jestem

Za krótki jestem na kosza, ale w siatkę lubiałem grać.
A na pukanie w sam raz
No fakt, czasem trafiam w dziesiątki (nawet coś tam mi się udaje w te klocki), ale najczęściej w tarczy.
Z życiem jest... hmm...co tu napisać... tak sobie
Choć tych dziesiątek przydałoby się jeszcze parę.
Nie ma to jak trafiać same dziesiątki w życiu... ale... wiecie-rozumiecie :564:
A na pukanie w sam raz
No fakt, czasem trafiam w dziesiątki (nawet coś tam mi się udaje w te klocki), ale najczęściej w tarczy.
Z życiem jest... hmm...co tu napisać... tak sobie
Choć tych dziesiątek przydałoby się jeszcze parę.
Nie ma to jak trafiać same dziesiątki w życiu... ale... wiecie-rozumiecie :564:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Franek przypierdzielil juz 100 bramke w lidze. Ale ma chlopina forme. Gdzie go nie wpuscic to bramke strzeli. Dzieki Bogu ze opinia publiczna wymusila na Janasie powolanie Frankowskiego. Bo juz na tego szmaciarza Rasiaka patrzec nie moglem. ALe w ogole nasza reprezentacja rzadza uklady i znajomosci.... Kałużny , Kukiełka... słow brak!!
Dziś o 20:00 klask ligowy, można powiedzieć mecz jesieni ligi polskiej, Wisła - Legia :!:
Trzymam kciuki za Legiunię z całych sił. Żałuję, że mnie nie będzie na meczu i nie będę mógł pomóc mojej kochanej Legii swoim wrzaskiem
Jestem świadomy, że Legia gra ostatnio chu*owo, a Wisła zajebiście...
Ale mam nadzieję, że sprawimy niespodziankę...
Trzymam kciuki za Legiunię z całych sił. Żałuję, że mnie nie będzie na meczu i nie będę mógł pomóc mojej kochanej Legii swoim wrzaskiem
Jestem świadomy, że Legia gra ostatnio chu*owo, a Wisła zajebiście...
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”