A ja wlasnie sie wkurzam bo zawalilam projekt. Cos nie mam weny do tej pracy ostatnio.
<browar>
Ja też, tylko że do szkoły.
Kończę ten semestr i zmieniam kierunek bo mnie strzeli w końcu.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
moon pisze:Ta tylko co ma reforma do szkolnictwa wyzszego?
Wujo Macias pisze:bo w wypadku uniwerkow szczerze powatpiewam.
Nie prawda. Reforma nie zmienila wiele poza gimnazjami. Potem sa jeszcze licea, a dopiero potem uczelnia. I wiele uczelni ma w dupie reforme - jesli ktos nie spelnia wymagan to sie go nie przyjmuje i pozwala nadrabiac tylko olewa i bierze kogos lepszegoPFC pisze:Reforma określa "bazę" z jaką w mury uczelni wchodzisz...
PFC pisze:Publiczne uczelnie amerykańskie są na poziomie polskich dobrych ogółniaków.Jedynie te płatne i najbardziej znane prezentują sobą coś więcej... Zresztą popatrz na Busha - absolwent Harvardu, o ile dobrze pamiętam.
Yasmine pisze:To, że chcą zamknąć szpital w moim mieście![]()
Ze na forum są jakieś durne reklamy i nigdy nie mogę trafić w x i wchodzę na stronę cinema city <wsciekly>
I że burza idzie, akurat wtedy kiedy ja z domu muszę wyjść.
desire86 pisze:a mnie po raz kolejny moja kotka nie daje spac nikomu w domu po nocach ehhh ciagle by chciała byc przytulana.... ja juz nie moge co za kot
Olivia pisze:desire86 pisze:ciagle by chciała byc przytulana....
Wolałabym, żeby mój czarny chciał być ciągle przytulany, niż drapał nas po nogach pod kołdrą.
desire86 pisze:a zdrugim kotem to odpada wogle ja niechce miec małych rozbujnikow ihih
złotooka kotka pisze:Wkurza mnie, ze mojemu konczy sie urlop. A z kilku powodow malo na tym urlopie zrealizowalismy z wczesniejszych planow.desire86 pisze:a zdrugim kotem to odpada wogle ja niechce miec małych rozbujnikow ihih
Dwa koty psoca o 100% mniej niz jeden. Po wzieciu Spacji odczulam niesamowita roznice, Enter przestal sie nudzic i rozrabiac. Bawia sie razem i sa szczesliwi. Skonczylo sie podgryzanie stop w nocy (ot, czasem Enter dla zasady leciutko gryznie), zwalanie rzeczy, miaukotanie bez sensu, nie dawanie spac.
Ja jestem teraz od przytulania i ukochiwania koteczkow (no i dawania jesc). Cala reszte organizowania czasu zalatwiaja miedzy soba. Moge spokojnie zostawic ich w domu na dluzszy czas i wiem, ze nie zastane masakry w domu lub straumatyzowanego kota. To, ze kot jest samotnikiem i nie potrzebuje towarzystwa jest bujda (chociaz zdazaja sie takie indywidua, u psow rowniez). Zaden czlowiek nie da kotu tego co moze dac drugi kot.
Kiedys tez sie obawialam, ze drugi kot bedzie niesamowitym problemem, ze beda problemy z akceptacja, jakies straszne nadprogramowe obowiazki. Okazalo sie, ze zamiast klopotow dostalam tylko szczesliwego kota i odrobine spokoju.
Olivia pisze:Wkurzają mnie ludzie, którzy jak się dowiadują, że karmię kota royalem
złotooka kotka pisze:Ja kupuje duze worki (np. 10kg)
złotooka kotka pisze:No i drazni mnie ten glupawy podzial
Olivia pisze:No tak, Ty masz 2 koty
Olivia pisze:Ale karma nie wietrzeje szybko?
Wkurzają mnie ludzie, którzy jak się dowiadują, że karmię kota royalem, mówią: "to musisz nieźle zarabiać".
Chociaz ja nie mam najlepszego zdania o Royalu, uwazam, ze sa lepsze karmy za te cene
Olivia pisze:a teraz jest jakaś oddzielna niby dla sterylizowanych
Dzindzer pisze:Cytat:
Chociaz ja nie mam najlepszego zdania o Royalu, uwazam, ze sa lepsze karmy za te cene
a jakiei czy lajta maja
Marissa pisze:i to, jak beznadziejnie ma rozstawione wszystkie wejścia usb
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 90 gości