BARDZO mnie wkurza fakt, że przeżyłam ze swoim chłopakiem Swój i Jego również pierwszy raz i zamiast cieszyć się w 100% z tego faktu (nie mam porównania ale według mnie było bardzo miło i przyjemnie) myślę czy aby My niedoświadczeni ludzie prawidłowo uzyliśmy prezerwatywy
Według wywiadu jaki miedzy soba przeprowadziliśmy i tego co czuliśmy oraz opierając sie na informacjach dośc dokładnych na temat antykoncepcji (np. z tej strony) wszystko poszło okej i wpadki być nie powinno ALE powiedzcie:
czy was to czasem nie wkurza? Taka mała niepewność?
No bo przecież nie mozna za każdym razem gdy uprawiamy seks - zabezpieczając się brać 'tabletki' po fakcie tylko dlatego, że jakiś tam procent przypadków konczy sie zajściem w ciążę...
Nie wkurza to was? Chyba, że jeszcze nie znam sie na rzeczy i to tylko problem, ktory gryzie niedoswiadczoną osobę, która ma za sobą tylko jeden raz...
A mi pozostaje tylko czekac do miesiączki (wiem, że to nie wyklucza ciązy ale w naszym przypoadku myslę, że to wystarczy, żeby sie uspokoić

)
a co do wczesniejszego watku: palacze... mój chłopak pali ale co mozna na to poradzic gdy sie kocha? No chyba tylko tyle, że się pracuje nad tym aby chłopak rzucił ale wiele z was pewnie zdaje sobie sprawe jak to ciezko...
Ja nie palę i z całej siły postaram sie nigdy nie wciągnąc - tylko strata kasy przez takjie głupie uzaleznienie...