Gosia... pisze:że masz poczucie humoru
to też, jasne, poza tym Błażej to osoba, której z czystym sumieniem ściskam grabę, zdecydowanie w pierwszej piątce mych ulubionych forumowiczów
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Gosia... pisze:że masz poczucie humoru
Mysiorek pisze:- szybko klasyfikuję ludzi
- jestem boski
Nikt mnie nie zna
tank girl pisze:Jak dla mnie to raczej wada. Szybkie klasyfikowanie i szufladkowanie niczym pozytywnym nie jest.
tank girl pisze:Nie zauważyłam![]()
tank girl pisze:Tego wiedzieć z całą pewnością nie możesz
Mona pisze:To zależy, bo jeśli Mysior nigdy nie przejechał się na tym i dobrze na tym wychodzi, to będzie to zaleta![]()
Mona pisze:Nie zauważyłamMysiorek pisze:Jestem boski!![]()
Bo nie mogłaś![]()
lollirot pisze:bo nie miałaś okazji![]()
Mona pisze:Nie znamy siebie tak do końca, to tym bardziej ludzie wokół nie znają nas
tank girl pisze:Aha, czyli tę boskość widać tylko czasem? No cóż, w takim razie Mysior powinien był napisać: bywam boski
Imperator pisze:Nie. JEST. Tylko niektórzy przez krótki czas to dostrzegają. I dlatego im sie wydaje, że BYWA. ;P
lollirot pisze:a ja nadal myślę nad tym, co tu wpisać
tank girl pisze:pani_minister napisał/a:
A rozdrabniacie się. Jest.
No dobra. A możesz mnie uświadomić, jak się to przejawia? Tylko nie wstawiaj mi kitu, że trzeba go twarzą w twarz spotkać itd. Konkret poproszę
zakery... pisze:Iczasem wydaje mi sie ze jestem krolem swiata i wszytko moge a czasem ze scierwo ze mnei i nie powienienm nawet nosa do szyby w pokoju przytykac za to co robie.
lollirot pisze:rozumiem, że mówiąc o człowieku, który istnieje dla Ciebie wirtualnie, masz MOŻLIWOŚĆ mówić obiektywnie?
Olivia pisze:Cały Mysior... Coś napisał, niby nic, a wojna jak nie wiem co.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 277 gości