napletek

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 11 lip 2007, 23:22

Augusto pisze:ja mam 8-9
więc przywitasz się ze skalpelem <evilbat>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
soulvibrates
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: soulvibrates » 11 lip 2007, 23:32

Blazej30 pisze:więc przywitasz się ze skalpelem <evilbat>

taa moze od razu z siekiera co ? Blazej Ty to masz rady ;>
Lepiej powiedz ktory model Ty reprezentujesz ??:D
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 11 lip 2007, 23:42

soulvibrates pisze: Ty to masz rady
przecież widać że ma stulejkę <regulamin>
soulvibrates pisze: ktory model Ty reprezentujesz
ciekawość to pierwszy stopień do piekła <evilbat>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.

I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.

/Konstanty Ildefons Gałczyński/
soulvibrates
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: soulvibrates » 11 lip 2007, 23:46

Blazej30 pisze:przecież widać że ma stulejkę <regulamin>

od tego jest lekarz;p
Blazej30 pisze:ciekawość to pierwszy stopień do piekła <evilbat>

o mnie sie nie martw ;p ja juz mam tam rezerwacje ;)
RedX
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: RedX » 12 lip 2007, 06:07

tank girl pisze:Taki, jak całego tego forum - zdobywanie wiedzy.......

Młode dziewcze jeszcze jesteś, to i wiedzę chcesz zdobywać wszelaką beż filtracji jakiejkolwiek. :>
A możesz mi powiedzieć, czego się dowiedziałaś w tym temacie? :? :>

tank girl pisze:Ile nawiasów ze średnikiem powinnam wstawić Twoim zdaniem, żeby żartobliwy charakter sugerowanego porównywania był jasny?

A ile uśmieszków ja musiałbym wstawić, żebyś moją wypowiedź potraktowała zgodnie z moją intencją? :> "Przyganiał kocioł garnkowi... "

W każdym razie rozumiem. :D "Zaistniała" nam dziewoja czołgowa w temacie o penisach :D GRATULUJĘ :D !!
Tylko w tym "pędzie po sławę i uznanie" umknęło Ci, że coniektóre koleżanki forumowe jakiś poważnych niestrawności się nabawiły :D (na widok penisa :? )

Tak czy owak, materiał na temat penisów podany w sposób "miły, łatwy i przyjemny", wobec tego na pewno każdy kto tu zajrzy "wiele" się nauczy.. pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów na niwie edukowania współczytaczy "agnieszki".. :D
Awatar użytkownika
tank girl
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: tank girl » 12 lip 2007, 13:21

RedX pisze:Młode dziewcze jeszcze jesteś, to i wiedzę chcesz zdobywać wszelaką beż filtracji jakiejkolwiek. :>

A kto powiedział, że bez filtracji, dziadku? I co Ty wiesz o moim wieku? Zdobywanie wiedzy w Necie opiera się o weryfikację w różnych źródłach. Doprawdy nie rozumiem skąd pomysł, że tego nie robię :|

RedX pisze:A możesz mi powiedzieć, czego się dowiedziałaś w tym temacie? :? :>

Np. tego, że reszta dziewczyn podchodzi do zagadnienia podobnie jak ja. To raz. A dwa, z ciekawością obejrzałam zestawienie różnych ptaszków z linku w poście inicjującym ten temat, i muszę powiedzieć, że nie sądziłam, że takie ohydztwa, jak na ostatnim zdjęciu, natura w ogóle stworzyła ;d

RedX pisze:A ile uśmieszków ja musiałbym wstawić, żebyś moją wypowiedź potraktowała zgodnie z moją intencją? :> "Przyganiał kocioł garnkowi... "

No więc słucham, jaka jest Twoja intencja? Bo na moje oko, czepiasz się mnie tutaj już któryś raz, imputując mi różne idiotyzmy, jak np. że męska erotyka ogranicza się dla mnie do całujących się gejów, itp., albo zamiast wypowiedzieć się w moim temacie piszesz, że to, o co pytam gówno Cię obchodzi, lub obsesyjnie oskarżasz mnie o manipulacje, tylko dlatego, że nie jesteś w stanie precyzyjnie się wyrazić.

Może powiedz wprost, jak prawdziwy mężczyzna, jeśli masz coś do mnie i wyjaśnijmy to sobie raz na zawsze. A jeśli nie stać Cię na to, to po prostu od.wal się ;d

RedX pisze:W każdym razie rozumiem. :D "Zaistniała" nam dziewoja czołgowa w temacie o penisach :D GRATULUJĘ :D !!
Tylko w tym "pędzie po sławę i uznanie" umknęło Ci, że coniektóre koleżanki forumowe jakiś poważnych niestrawności się nabawiły :D (na widok penisa :?

I znowu przykładasz swoją miarkę do mnie. Chęć zaistnienia? Pęd po sławę i uznanie? Fakt, że Ty o tym marzysz, nie znaczy, że mnie to zajmuje. Zrozum wreszcie, nie wszyscy są tacy, jak Ty i przypisywanie im własnych pobudek nie przybliży Cię do prawdy.

RedX pisze:Tak czy owak, materiał na temat penisów podany w sposób "miły, łatwy i przyjemny", wobec tego na pewno każdy kto tu zajrzy "wiele" się nauczy.. pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów na niwie edukowania współczytaczy "agnieszki".. :D

A co, Ty chciałbyś felieton o różnicach w długości napletka? To go napisz! A co do reszty to patrz komentarze do cycatów #03 i #04 8)
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy... :] (Zbigniew Herbert)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”