RedX pisze:A ja chciałbym się dowiedzieć jaki jest cel tego porównania?

Czy jeśli znajdę juz swoją "grupę" to mam to obwieścić całemu światu?

A może, w zależności od "przynależności", są jakieś cechy które albo mnie "stawiają (nomen omen) na pudle", albo też "smętnie strącają w niebyt"?

Jaki jest sens tego tematu?

Taki, jak całego tego forum - zdobywanie wiedzy. Text o porównywaniu był żartem, jeśli nie zauważyłeś. Ile nawiasów ze średnikiem powinnam wstawić Twoim zdaniem, żeby żartobliwy charakter sugerowanego porównywania był jasny?

TedBundy pisze:no sens w tym, że go nie ma za grosz

To tylko według Ciebie. To, że dany temat Ci się z jakichś względów nie podoba, nie znaczy jeszcze, że jest bez sensu. W Twoim wieku powinieneś to już wiedzieć
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
TedBundy pisze:Dlatego należy go zamknąć/censored w kosmos
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pies ogrodnika normalnie. Sam nie chce pogadać, a innym nie da. Nie sądziłam, że jesteś tak infantylny

A wy.jebać to przydało by się Twój temat, w którym wklejasz co i rusz różne rasistowskie kawałki. Choć trzeba przyznać, że to dobrze iż tak bez skrępowania się wyrażasz w Necie. Zapewne też szukasz w nim różnych interesujących Cię materiałów, co na pewno ściągnęło już na Ciebie uwagę stosownych służb ;d
I dobrze. Na takich jak Ty lepiej mieć oko

Kitty_X pisze:hahaha, a jak sie wszyscy faceci nagle oburzyli...! ;DD D boszsz....
No właśnie.... zastanawiające to.... ;d
Wstreciucha pisze:Co to sensu tematu, to rozmyl sie , kiedy kobiety w poczatkowych postach, zaczely wymiotowac (emota demonstracyjna ->

) - po tym wszystkim od razu bylo wiadomo, ze dyskusja zboczy na nieprawidlowy tor.
A komu oceniać jaki jest prawidłowy tor tej, czy innej dyskusji? Fakt, można było dyskutować o napletku, np. jak do sprawy podchodzą kobiety, czy wolą więcej, czy mniej, itd., ale dlaczego mamy podchodzić do każdej rozmowy tutaj śmiertelnie poważnie? Naprawdę nie rozumiem.