Co Was cieszy?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Lagartija pisze:Na Twoim miejscu szkoda by mi bylo nerwow
Nerwów? Jakich nerwów? Szkoda mi fatygi. Bo to też jest jakaś emocja, a byle co nie wywołuje we mnie emocji.
Yasmine pisze:Dlaczego jesteś niemiła taka ?
Jestem szczera.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Lagartija pisze:Olivia, bylam na profilu humanistycznym i dopiero we wrzesniu zdecydowalam ze chce na medycyne. To bym naprawde dlugi i ciezki okres i kosztowal mnie duzo sily,nauki. Zdac te wszystkie przedmioty na rozszerzeniu dla mojej klasy to byl idiotyzm. Po pewnym czasie zaczeli mnie traktowac jak panienke ktora uwaza ze jest najmadrzejsza i slyszlam tylko za plecami ze mi sie nie uda i ze wcale nie jestem taka madra jak mi sie wydaje. Zdalam. Nie jestem bardzo zadowolona bo jestem czlowiekiem ktory jak cos robi to na 100% ale i tak jestem z siebie dumna ze w 8miesiecy nauczylam sie chemii na tyle by napisac ja na 80% niestety z fizyka sie nie udalo ale trudno;) dla mnie jednak najwzniejsze jest ze to ze sie nie poddalam i sprobowalam;) Ehh sorry ale musialam sie w koncu wygadc
Haha nie no czuje sie teraz jak dziecko w pierwszej klasie ktore zali sie rodzicom
ile masz w sumie %? i medycyna - mrrrr...
że jest weekend, że mam przerwę w praktykach, że mój facet się dostał na studia. to trzecie najbardziej.
Lagartija pisze:niestety nie tyle by udalo mi sie na lekarski - 168
2 lata temu by Ci się udało. w tym roku, we Wrocku, próg w 1. naborze na lekarski to 249 a na stomę 244... brak słów [dla porównania: w tamtym roku w pierwszym naborze i tu i tu po 214 a ostateczny próg to: lekarski - 200, stoma 198 [albo 196]].
Lagartija pisze:A Ty studiujesz na lekarskim?
stomę studiuję.
może analityka medyczna? albo fizjoterapia? albo farmacja?
że studiuję i się już nie muszę martwić rekrutacją, progami, maturami bądź ich poprawianiem.
extraho pisze:że studiuję i się już nie muszę martwić rekrutacją, progami, maturami bądź ich poprawianiem
Chciałabym sie już cieszyć tak jak Ty extraho, mieć z głowy rekrutacje i te trudne początki na studiach.
Lagartija pisze:bylam na profilu humanistycznym i dopiero we wrzesniu zdecydowalam ze chce na medycyne. To bym naprawde dlugi i ciezki okres i kosztowal mnie duzo sily,nauki. Zdac te wszystkie przedmioty na rozszerzeniu dla mojej klasy to byl idiotyzm.
Rozumiem Cię Lagartija, <browar> ja chodziłam do klasy o rozszerzeniu językowo-europejskim w rzeczywistości miałam realizowane w rozszerzeniu przedmioty:język polski,język angielski,język niemiecki,wiedza o społeczeństwie i historia.Tyle że ja we wrześniu chciałam iśc na psychologie a tam jest potrzebna biologia więc siedziałam i zakuwałam tą biologię ale jedak po upływie pewnego czasu stwierdziłam że to nie dla mnie i zdecydowowałam sie że chce iść na administracje a biologie wraz wkuwałam bo głupio co zdam tylko żeby zdać
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
- Candy Killer
- Uzależniony
a mnie cieszy ze sesja letnia sie skonczyla.
ze mam 2 dni wolnego..takie niby nic ale jak cieszy chwila spokoju i odpoczynku
ze mam 2 dni wolnego..takie niby nic ale jak cieszy chwila spokoju i odpoczynku
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
madzix:) pisze:Lagartija napisał/a:
bylam na profilu humanistycznym i dopiero we wrzesniu zdecydowalam ze chce na medycyne. To bym naprawde dlugi i ciezki okres i kosztowal mnie duzo sily,nauki. Zdac te wszystkie przedmioty na rozszerzeniu dla mojej klasy to byl idiotyzm.
To witam w klubie Też byłam w klasie o roszerzonym języku niemieckim, polskim, historii i geografii. Maturę zdawałam z angielskiego i ukochanej matematyki Ja miałam odwrotnie matematyka to moja domena - uczę się jej szybciej niż historii.
Ale z perspektywy czasu cieszę się, że byłam w klasie humanistycznej, bo miałam więcej roszerzonych przedmiotów.
Dacie radę dziewczyny, na pewno
A ja cieszę się z dzisiejszego dnia wolnego oraz z moich studiów
Gosia... pisze: Ja miałam odwrotnie matematyka to moja domena - uczę się jej szybciej niż historii.
Moją domeną jest historia język polski i wiedza o społeczeństwie jestem zdecydowanie humanistką.
Gosia... pisze:Ale z perspektywy czasu cieszę się, że byłam w klasie humanistycznej, bo miałam więcej roszerzonych przedmiotów.
tak w sumie to ja też ale człowiek docenia to po pewnym czasie a jak musi zakuwac do 2 czy 3 w nocy to narzeka że ma tego dość.
Cieszy mnie rozmowa z koleżanką z liceum
madzix:) pisze:Gosia... napisał/a:
Ale z perspektywy czasu cieszę się, że byłam w klasie humanistycznej, bo miałam więcej roszerzonych przedmiotów.
tak w sumie to ja też ale człowiek docenia to po pewnym czasie a jak musi zakuwac do 2 czy 3 w nocy to narzeka że ma tego dość.
zgadzam się absolutnie. Ale w czasie studiów to normalne, że się zakuwa 2-3 przemioty lub więcej na raz. Dlatego teraz matura wydaje mi się niczym w porównaniu z egzaminami na studiach A nie chciało mi się wierzyć, jak starsi mi tak mówili.
Cieszy mnie dzisiejsze spotkanie ze znajomymi
- ksiezycowka
- Weteran
A mnie cieszy, że jutro se pójdę do kina na "Wszyscy jesteśmy Chrystusami". Ja wiem, że już dawno to było, i tym bardziej się cieszę, że gdzieś jeszcze to grają. W związku z tym cieszy mnie również, że znalazła się osoba, która gotowa jest pójść ze mną do kina w poniedziałek na 21:00 w nieciekawej okolicy.
"Miarkuj złość.
Yasmine pisze:Mi tez sie nie chciało wierzyć. Trzeba było sie przekonać na własnej skórze .
Ja powoli zaczynam wierzyć z tego co wy piszecie a jesteście dość wiarygodne.I muszę przyznać że aż się tego boję ale jeszcze nie wiem czy się dostane na dzienne a tak bym tego bardzo chciała:))
- ksiezycowka
- Weteran