Prosze o pilną odpowiedz w sprawie ciąży

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

:Jakimowicz
Bywalec
Bywalec
Prosze o pilną odpowiedz w sprawie ciąży

Postautor: :Jakimowicz » 21 maja 2007, 23:39

Więc na początku chcę się przywitać <browar>

Na samym początku pragnę zaznaczyć że widziałem podwieszony temat o ciążach ale postanowiłem zalłożyć tu temat ponieważ mam nadzieje że ktoś poda szybką i konstruktywną odpowiedz, za co będe bardzo dłużny, a teraz pozwole sobie napisać w czym rzecz:

A więc sprawa polega na tym ponieważ dziewczyna moja (którą notabene bardzo kocham) martwi się, że jest w ciąży (co przy naszej sytuacji było by katastrofą)

Sytuacja wygląda tak że w ostatnim czasie (powiedzmy miesiącu) kochaliśmy sie powiedzmy 3 razy, za każdym razem od samego początku miałem prezerwatywę oraz nie kończyłem w Mojej Ukochanej (po prostu chciałem zachować jak najbardziej ostrożność), w dodatku na końcu zawze sprawdzałem czy przypadkiem prezerwatywa nie rozerwała się i za każdym razem była cała ( wiem że może to przesadna ostrożnosć ale jak to mówią strzeżonego budda strzeże).

I teraz właśnie chce zasięgnąć informacji kogoś kto potrafi ocenić realnie tą sytuacje, ponieważ Moja ukochana ma ZAWSZE bardzo regularny okres, a tymczasem spóznia jej się już dwa dni, i po prostu martwi się iż jest w ciąży.

Prosze o odpowiedz co o tym myślicie ponieważ Mój Skarb naprawde się martwi tym jak narazie dwudniowym spóźnieniem.

I prosze moderatorów o łaskawość i nie usówanie tego tematu.

Z góry bardzo dziękuje wszystkim za odpowiedzi oraz opinie.
doomek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: doomek » 21 maja 2007, 23:43

Jeśli wszystko było ok i nie kończyłeś w niej, to myślę, że nie ma się czym przejmować.
Pozatym 2 dni to nic dziwnego, mojej się spóźnia 14 a w ciąży nie jest bo robiła test :P
Nie ma co się spinać.
- A jakie jest największe kłamstwo świata? - To mianowicie, że nadchodzi taka chwila, kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem i zaczyna nim rządzić los. W tym tkwi największe kłamstwo świata.
Bywalec
Bywalec
Postautor: :Jakimowicz » 21 maja 2007, 23:47

doomek, dziękuje Tobie za odpowiedz i czekam na inne.

Swoją drogą złapie głęboki oddech jak Moj Skarb dostanie tego okresu i co najważniejsze Ona przestanie się martwić i zasmucać.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 maja 2007, 23:52

:Jakimowicz pisze:za każdym razem od samego początku miałem prezerwatywę oraz nie kończyłem w Mojej Ukochanej

Możecie być spokojni - nie jesteście w ciąży.

Bana dostaniesz jutro <browar>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 maja 2007, 23:54

:Jakimowicz, szanse sa zerowe. Co jest oczywiste chyba.
2 dniowe spoznienie to zadne spoznienie.
Bywalec
Bywalec
Postautor: :Jakimowicz » 22 maja 2007, 00:05

moon , Mysiorek, bardzo dziękuje za odpowiedzi, może kiedyś ja Wam w jakiś sposób będe mógł pomóc,

Wiece a moja ukochana dlatego się denerwuje ponieważ dosłownie ZAWSZE miała regularne miesiączki
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 22 maja 2007, 00:12

:Jakimowicz pisze:Wiece a moja ukochana dlatego się denerwuje ponieważ dosłownie ZAWSZE miała regularne miesiączki
Topowinna cos o nich wiedziec wobec tego - to ze byly regularne nie znaczy ze takie musza pozostac do konca zycia...
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 22 maja 2007, 00:13

:Jakimowicz pisze:Wiece a moja ukochana dlatego się denerwuje ponieważ dosłownie ZAWSZE miała regularne miesiączki

a co ona myśli, że jest jakimś robotem? jedynie szwajcarskie zegarki działają tak ładnie i dokładnie...

2 dni to tam pikuś...miałeś gumkę, nie kończyłeś w niej...nie ma się czym przejmować
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Bywalec
Bywalec
Postautor: :Jakimowicz » 22 maja 2007, 00:19

moon pisze:to ze byly regularne nie znaczy ze takie musza pozostac do konca zycia...

Też tak myśle tymbardziej ze w ostatnim czasie nie obce są jej nerwy i stres z naprawde różnych powodów
Mati_00 pisze: co ona myśli, że jest jakimś robotem? jedynie szwajcarskie zegarki działają tak ładnie i dokładnie...

Tymi samymi słowami starałem ja się ją dziś uspokoić
Mati_00 pisze:2 dni to tam pikuś...miałeś gumkę, nie kończyłeś w niej...nie ma się czym przejmować

I to też powiedziałem ale niestety ona bardzo ale to bardzo się martwi
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 22 maja 2007, 00:20

:Jakimowicz pisze:I to też powiedziałem ale niestety ona bardzo ale to bardzo się martwi
Kup jej cos na uspokojenie moze. Jakis Persen czy cos...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 22 maja 2007, 00:24

moon pisze:Jakis Persen czy cos...

Najlepiej jakieś placebo :D

Top wylatuje jutro w kosmos ;P
Bywalec
Bywalec
Postautor: :Jakimowicz » 22 maja 2007, 00:29

moon pisze:Kup jej cos na uspokojenie moze. Jakis Persen czy cos...

Ja ją kocham,czuje się odpowiedzialny za nią i za jej przyszłość i dlatego starałem się ją uspokoić, że nie ma się czym martwić ale na niewiele to pomogło
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 maja 2007, 08:41

:Jakimowicz pisze:Ja ją kocham,czuje się odpowiedzialny za nią i za jej przyszłość

to sie bierz za kasiazki by posiadac wiedze , a nie siedzisz na forach i słuchasz ludzi którzy wiedze albo mają , albo i nie , bo skad Ty o tym mozesz wiedziec ? masz pewnosc , ze tu pioszą prawdę ?
poznaj anatomie człowieka jak dziala jego - jej organizm , a wtedy tego typu pytan nie bedziesz musial zadawac
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Bywalec
Bywalec
Postautor: :Jakimowicz » 22 maja 2007, 11:03

Słuchajcie sytuacja zrobiła się naprawde nerwowa:/ Niestety moja dziewczyna dosłownie panikuje nie dając sobie kompletnie NIC powiedzieć. Sam już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Ciągle mówi że DOSŁOWNIE NIGDY jej sie okres nie spózniał.

Nie wiem sam co mam myśleć
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 maja 2007, 14:06

no skoro tak sie zachowuje , to nie dziwota , ze okres sie jej spóźnia .
Mojej kobiecie spóźniał sie okres po 14-28 a i prawie 60 dni , a w cizy nie była .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Stormy

Postautor: Stormy » 22 maja 2007, 14:23

moze ja rąbnij na otrzezwienie. na antykoncepcji sie zna? ile ma lat? dzieciak jakis? bez przesady - gumka cala, 3 stosunki, BA: nie konczyles w niej!! wez ja walnij porzadnij encyklopedia moze cos jej zostanie, jezu, nie cierpie takich panikarzy i ciemnogrodu.
ps: przeziobiona byla? antybiotyk? sesja/zaliczenia/matura? to co sie dziwi ze sie spoznia
Bywalec
Bywalec
Postautor: :Jakimowicz » 22 maja 2007, 15:48

Andrew pisze:no skoro tak sie zachowuje , to nie dziwota , ze okres sie jej spóźnia .

Ja też jej mówiłem że takim dołowaniem się nie polepsza niczego (pozatym jest rozdrażniona tak jak zwykle przed okresem)
Andrew pisze:Mojej kobiecie spóźniał sie okres po 14-28 a i prawie 60 dni , a w cizy nie była .

Tylko że ona miała bardzo regularnie, ale nie powiedziane ze o pare dni sie moze przesunąć...
Lilian pisze:moze ja rąbnij na otrzezwienie. na antykoncepcji sie zna? ile ma lat? dzieciak jakis?

Ma tyle lat co ja czyli prawie 22, a dzieciakiem nie jest tylko że jej sytuacja że tak powiem rodzinna jest bardzo trudna...
Lilian pisze:gumka cala, 3 stosunki, BA: nie konczyles w niej!!

No otóż to, ja to samo jej powtarzam, ale ona chyba przestanie się martwic jak dostanie ten cholerny okres...
Lilian pisze:nie cierpie takich panikarzy i ciemnogrodu.

ciemna nie jest, jest bardzo inteligentną kobietą tylko porpostu martwi się
Lilian pisze:ps: przeziobiona byla?

Nie
Lilian pisze:antybiotyk?

Nie
Lilian pisze:sesja/zaliczenia

To tak ale uczy sie bardzo dobrze i nie ma powodów do obraw
Lilian pisze:moze ja rąbnij na otrzezwienie

Nigdy nie podniósł bym ręki na Moją Ukochaną
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 22 maja 2007, 17:41

Andrew pisze:Mojej kobiecie spóźniał sie okres po 14-28 a i prawie 60 dni , a w cizy nie była .
Ja sama juz 2 miesiac nie mam i schiz brak. :D
Lilian pisze:moze ja rąbnij na otrzezwienie.
<hahaha>
Lilian pisze:wez ja walnij porzadnij encyklopedia
:Jakimowicz pisze:Ma tyle lat co ja czyli prawie 22,
NAwet 21 jeszcze nie masz. <zalamka>
:Jakimowicz pisze:ciemna nie jest, jest bardzo inteligentną kobietą tylko porpostu martwi się
Tylko gdyby taka byla i wiedze miala to by wiedzialaze nie ma czym.

Histeryzuje tak, ze wez jejkurnaten Persen kup,nasenne cos czy faktycznie rabnij!
Jak mzona w takiej sytuacji tak histeryzowac? <zalamka>
Stormy

Postautor: Stormy » 22 maja 2007, 21:09

:Jakimowicz pisze:Lilian napisał/a:
sesja/zaliczenia

To tak ale uczy sie bardzo dobrze i nie ma powodów do obraw
Lilian napisał/a:
moze ja rąbnij na otrzezwienie

Nigdy nie podniósł bym ręki na Moją Ukochaną

z walnięciem to przecież przenośnia :/
to ze sie uczy dobrze to nie znaczy ze nie ma się czym stresowac - egzaminy, czy tam zaliczenia wprowadzaja nerwowke a do tego widocznie nie jest gotowa na sex, mimo swoich lat skoro tak panikuje.
a o tabletkach nie mysleliscie? tylko wtedy niech cie nie zmusza do stosunku przerywanego w gumce po tym jak wezmie globulke i na wszelki wypadek na koniec postinor. to czy jest inteligentna nie ma nic do rzeczy - panikuje bezmyślnie. niech sie uspokoi bo sie jej okres spozni bardziej, bo 2 dni to nic, albo w ciaze urojona zajdzie
Bywalec
Bywalec
Postautor: :Jakimowicz » 22 maja 2007, 21:29

Kurde coraz bardziej z kolei ja się martwie też, bo cały czas nie dostała tego cholernego okresu :/
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 22 maja 2007, 21:35

:Jakimowicz, wytłumacz mi wobec tego, W JAKI SPOSÓB miała zajść w ciążę? bo chyba wiesz, jak dochodzi do zapłodnienia? <hmm>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 22 maja 2007, 22:31

No dobra, bana nie dałem, dałem warna i przeniosłem top na wysypisko.
Chciałbym widzieć minę J. jak dostaną okres ;P
Awatar użytkownika
mika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: mika » 22 maja 2007, 23:00

to zrocie test i z glowy....
Z puzzli układałam sobie świat. Jedej części zabrakło! Tej z napisem: SZCZĘŚCIE
Awatar użytkownika
extraho
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: extraho » 22 maja 2007, 23:05

jak się będziecie /ona będzie/ tak stresować, to jeszcze sobie poczekacie na ten okres.

sperma nie trafiła do jej pochwy = plemnik nie połączył się z komórką jajową = nie powstanie dziecko.
lollirot pisze:W JAKI SPOSÓB miała zajść w ciążę?

no więc właśnie?
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 22 maja 2007, 23:08

Taka juz natura ludzka, ze mimo iz wiedza ze na pewno jest wszystko ok, to szukaja niewiadomo po co powtwierdzenia na to, co i tak jest logiczne.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Bywalec
Bywalec
Postautor: :Jakimowicz » 22 maja 2007, 23:27

lollirot pisze:wytłumacz mi wobec tego, W JAKI SPOSÓB miała zajść w ciążę? bo chyba wiesz, jak dochodzi do zapłodnienia?

Tak wiem o tym logika logiką ale nerwy nerwami, a wszystko chodzi o to że dziecko to chciałbym abyśmy mieli wtedy, kiedy w 100 procentach bede mógł i jemu i mojej Ukochanej zapewnić życie takie na jakie zasługują
Mysiorek pisze:Chciałbym widzieć minę J. jak dostaną okres

Jeśłi tak będzie to chyba sobie zrobie fotke ze szczęścia i ja tu wkleję
mika pisze:to zrocie test i z glowy....

Tak będzie
extraho pisze:jak się będziecie /ona będzie/ tak stresować, to jeszcze sobie poczekacie na ten okres.

Też mi się tak wydaje bo strach jest złym doradcą;/
TFA pisze:Taka juz natura ludzka, ze mimo iz wiedza ze na pewno jest wszystko ok, to szukaja niewiadomo po co powtwierdzenia na to, co i tak jest logiczne.

Święta prawda...

Wróć do „Wszystkie inne tematy”