szuakm gry :P

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

20lat

szuakm gry :P

Postautor: 20lat » 04 paź 2004, 17:19

ma ktos moze gre superfrog???szukalem na internecie i znalazlem pare wersji gry rozpakowalem i niemoge jaj uruchomic moze dlatego ze mam windowsa milenium ma ktos moze ta wersje gry na milenium jak tak to prosze o pomoc,pozdrawiam
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 paź 2004, 19:05

Nie wiedzialem ze wychodza gry specjalnie pod system... Sadzilem ze wychodzi zawsze 1 wersja... A millenium to chala, juz 98se byl o niebo lepszy.
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 04 paź 2004, 19:14

Wersji dla Millenium raczej nie znajdziesz. Żabcia to gra czysto DOSowa i jak duża część tego typu produkcji pod Windows bez problemów działać nie będzie... no ale o tym to już raczej wiesz. Najprościej by było, gdybyś spróbował z dystkietką startową Win98 czy też nawet DOSa - może to coś da. Jeśli nie... cóż, wychodzi na to, że Twój komputer jest za dobry ;)
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 05 paź 2004, 22:28

A millenium to chala, juz 98se byl o niebo lepszy

Prawda jakich malo.

Jezeli to gra DOSowa, to nie musisz sie bawic z dyskietka startowa. Wystarczy, ze podczas uruchamiania komputera bedziesz naciskal F8 (dokladnie nie pamietam, w ktorym momencie sie naciska, wiec naciskaj caly czas). Wtedy wybierz uruchomienie w trybie MS-DOS.
A jezeli jakas stara gra nie dziala to tylko dlatego, ze nie zostala zrobiona pod WIN XP, albo dlatego, ze jest pod MS-DOS - wtedy pod jakim kolwiek Windows'em moze nie dzialac.
A tak poza tym jak sciagales z netu to z piratami tak bywa, ze moga nie dzialac.
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 06 paź 2004, 19:07

20lat: masz 20 lat i jarają Cię takie gry? Chyba, że to ma być prezent dla młodszej o 10 lat siostry ;) POZDRO
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 06 paź 2004, 19:10

Od razu widać, że nie wychowałeś się na C64 i innych 8-bitowcach :] Sam lubię stare gry, bo wg mnie tylko one tak naprawdę potrafiły wciągnąć człowieka. A obecnie? Miernota... dlatego gier już nie kupuję i kupował raczej nie będę.
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 06 paź 2004, 19:15

fakt. o kompie mogłem kiedyś tylko pomarzyć... ale zawsze był PEGAZUS =]
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
20lat

Postautor: 20lat » 07 paź 2004, 12:37

nierajara mnie gry,niegram w zadne gry,tylko czasami zagram w jakas stara gre dlatego stara ze niewciaga i jest krotka,pozatym jak mialem z 9lat to gralem w to u kumpa na amidze i jakos mi sie przypomnialo

Wróć do „Wszystkie inne tematy”