Blazej30 pisze:żabolec jest cudnycałowałaś
chcialam, ale sie nie dopchalam, wszyscy ja miętosili (musialam dac pierwszenstwo tym, co facetow nie maja

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
dokładnieDzindzer pisze:A moze ona sie odzwyczaja palenia bez czapki
Dzindzer pisze:a jak Ty masz ladnie oko umalowane
soulvibrates pisze:http://www.fotosik.pl/pok...787da2d1fa.html
my orgy
jamaicanflower pisze:Yasmine, rzekotek u nas pod dostatkiem, kiedyś jedną złapałam, a biedne stworzonko posikało się ze strachu![]()
To jeszcze nic. Zlapalismy taka zielona, mala zabke i kolezanka ja miala trzymac, zeby do zdjecia pozowala. I tak ja scisnela, ze zabka sztywna sie zrobila. Kolezanka sie strasznie przejela. Facet z zoologii przyszedl, wypuscil ja, powiedzial, ze zyla, a pozniej przyszedl do nas do pokoju po zajeciach i powiedzial, ze ta dziewczyna ja zgniotla, ale mamy nic nie mowic
Yasmine pisze:Nie no, wydawalo sie, ze scisnela lekko i w ogole wszystko okej. Dopiero jak poluzowała uscisk to zobaczylismy, ze jakas dziwna sie zrobila. Mala byla, lekki uscisk i po niej.
Marissa pisze::| Biedna żaba, od razu mi się przypomina jak kolega z podwórka nadmuchał ropuchę kiedyś
moon pisze:To kotka
moon pisze:jamaicanflower napisał/a:
to była charakterystyka wsjech kotowatych
Ale do origii mi jakos nie pasuje.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 226 gości