Auto... jakie kupic???
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nie do końca. Z klasy E to ma głównie nadwozie. Reszta (płyta podłogowa, zawieszenie, etc) pochodzi z klasy C.
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
- unlucky_sink
- Maniak
Ja szukam jakiejś atrakcyjnej oferty suzuki v-strom 1000, albo honda varadero? Zna się ktoś na tym co lepsze?
[ Dodano: 2007-04-24, 15:46 ]
miało być o samochodach-wiem :d
[ Dodano: 2007-04-24, 15:46 ]
miało być o samochodach-wiem :d
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
opel astra i tak wymiata.... nie ma lepszego auta... moj znajomy skwitował to tak" eeee opel auto maaaajuuuuntek! jak se puszanujesz to do kuńca życia!" 

So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
- krackowiaczek
- Pasjonat
- Pasjonat
krackowiaczek pisze:krzysztof: juz same oznaczenie muwi ze CLK to sportowe C.
Gdyby tak było, to by oznaczało, że SLK to sportowe S, więc ten skrót znaczy co innego.
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
- krackowiaczek
- Pasjonat
Zaq pisze:krackowiaczek pisze:krzysztof: juz same oznaczenie muwi ze CLK to sportowe C.
Gdyby tak było, to by oznaczało, że SLK to sportowe S, więc ten skrót znaczy co innego.
tu kolega ma racje <browar>
slk wcale nie jest taki luksusowy , porównujac oczywiscie samochody z tego samego roku , róznica tkwi w gabarytach . bo tak jak CLK tak i SLK ma na wyposażeniu wszystko (zaleznie od wersji ) czy to awangarde , sport , elegance .
Nie wiem co oznaczają literki , musze sie tym zainteresowac

w 124 modelach to mam obcykane , czas sie rozwinac <browar>
eeeeee zarówno jak CL , tak CLK to dwudrzwiowe auta

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- unlucky_sink
- Maniak
ja do końca roku będę tylko pasażerem, później pomyslę o czyms mniejszym.krackowiaczek pisze:piekna kobeta i motocykl to idealne polaczenie ;]. a nie za duze to modele dla pani?
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- unlucky_sink
- Maniak
unlucky_sink pisze:Ja szukam jakiejś atrakcyjnej oferty suzuki v-strom 1000, albo honda varadero? Zna się ktoś na tym co lepsze?
Raz mialem okazje przejechac sie honda varadero, calkiem fajny turystyczny motorek, do spokojnej jazdy. Poszalec specjalnie sie nie da. Najwazniejsze przed zakupem to sprawdzic, czy czasem nie jest dwusladem. Silniki nie sa wyzylowane, wiec wytrzymaja duzo, na pewno wiecej niz wiertarki w sportowych

Jezeli chodzi o samochod, to ostatnio przejechalem kawalek Seatem Leonem 2.0 TFSI w wersi FR. Jezeli chodzi o wrazenia to totalny odlot, swietnie trzyma sie w lukach, do wyprzedzania nie trzeba zadnych redukcji, pełny odlot nawet na 6 biegu. Tylko cena..
za tą kwotę - golfa z niemieckiego szrotu
Jest szansa, że trochę pojeździ, zanim się rozleci. Golfa cięzko zajeździć ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
jeśli dobrze rozumiem, chodzi Ci o skodę? ... no w sumie to zastanowimy się
przyda się
dlatego szukam autka do 1500 by zmieścić się w granicach 2000zł ... nie orientuje się jeszcze zbytnio w tych wszystkich opłatach...
<browar>

zakery... pisze:Choc nie wiem czy potrzbeny Ci smaochod?
przyda się

zakery... pisze:dolicz kilka stow na oplaty i troche na czescie ze szrotu.
dlatego szukam autka do 1500 by zmieścić się w granicach 2000zł ... nie orientuje się jeszcze zbytnio w tych wszystkich opłatach...
zakery... pisze:Ale zycze powodzniea.
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
To OC ma zwiazek z tym skad pochodzi samochod? Tak czy siak jako 18 latek bedziesz miec niezla zwyzke, co przy braku znizek i jeszcze pewnie srednim silniku da ladny wynik. Ale max OC jest chyba tylko 3500 wiec sie nie martwstopek pisze:1500 to nawet sie nie placi za sprowadzonego

JA na Twoim miejscu bym kupil motocykl i go nie rejestrowal ale to ja...
JA na Twoim miejscu bym kupil motocykl i go nie rejestrowal ale to ja...
a cytując jednego z bohaterów polskiej komedii "a powiedz mi...na censored mi las (motocykl)?"
żeś teraz wyskoczył...po co mi motorek jak ja chcę mieć samochód? hmm
Maverick pisze:To miej. Do przemieszczania sie po miescie motocykl lepszy, do lansu tez lepszy od starego grata. Nie chce Cie do niego przekonywac, mowie ze ja bym tak zrobil, bo auto mi w miescie jest niepotrzebne.
do lansu? eee...proszę Cie
co do przemieszczania to masz rację...
Za 2 tysiaki można mieć ładną MZ - spod świateł nie ma równych wśród samochodów na naszych drogach ;-).
Poza tym jeżeli chcesz rejestrować na siebie to ładnie ci będą leciały zniżki przy małej pojemności silnika.
Ale do Motocykli trzeba mieć duszę.
Do 2 tysięcy kupisz durszlak, a nie samochód. Jeżeli nie masz garażu i zdolności mechanicznych to raczej sie w to nie pakuj. hehehe.
Ja w stary, polski motocykl włożyłem ponad tysiaka i jeździ chyba tylko z litości.
A Allianz jest najdroższy na naszym rynku.
Mimo to i tak samo OC wyniesie cie grubo ponad tysiaczka. Dodaj przeglad i rejetracje.
Pozdro
Poza tym jeżeli chcesz rejestrować na siebie to ładnie ci będą leciały zniżki przy małej pojemności silnika.
Ale do Motocykli trzeba mieć duszę.
Do 2 tysięcy kupisz durszlak, a nie samochód. Jeżeli nie masz garażu i zdolności mechanicznych to raczej sie w to nie pakuj. hehehe.
Ja w stary, polski motocykl włożyłem ponad tysiaka i jeździ chyba tylko z litości.
A Allianz jest najdroższy na naszym rynku.
Mimo to i tak samo OC wyniesie cie grubo ponad tysiaczka. Dodaj przeglad i rejetracje.
Pozdro
1403 zł tyle wynosi składka OC na volkswagena o pojemnosci silnika 1.2-1.8 litra w allianzie, bez zniżek i dla osób poniżej 25 roku życia, płacona jednorazowopowodzenia, zostaje Ci kupić auto za 500 zł
hmm...to nie ciekawie powiem szczerze
co Wy macie z tymi motorami? ... hehe
Wróć do „Wszystkie inne tematy”