TedBundy pisze:Andrew, gdybym Cię nie znał dłużej, pomyślałbym ,iż mój przyszły teść wbił na forum
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Identiko uwielbienie dla marki "O"

czepiasz sie mnie , niczym kolezanka Gosia
temat jest taki a nie inny , jest przedzial cenowy taki a nie inny , jak i rocznikowy to co mam polecic ? golfa III
jesli temat sie zmieni, napisze inaczej posty- póki co astra to najlepsze auto dla kolegi który prosił o radę !
Gosia... pisze:Nie wiem czym się tak zachwyca. Żadnego opla nie kupiłam i kupię - takie fajerwerki dla ubogich jak dla mnie.

VW, Lexus, ewentualnie audi - te wygląd mają i moc silnika. i odpowiednie cenowo. Choć przyznam, że jeżdże Toledo - podoba mi się wygląd, silnik 1,8 jak dla mnie starczy - kopa ma niezłego. Toledo niezłe jest, ale wiadomo, to tańsza wersja limuzyny niż np VW.
widzisz Ty piszesz o sobie i raczysz wrecz zadac w swych postach by ci przytaknać , ja zas jak i wielu toleda bym nie kupił bo wole opla ! za komfort itd. A toledo to dla bogatych

I nie pisze teraz o starych samochodach, a o tych z rocznika powyzej 2000 roku .
VW -?? jaki , bo jak masz na mysli golfa - to twój wybór , jak pantheona - to pełna zgoda.
Gosia... pisze: To czym wg ciebie charakteryzuje się auto? I czym jeździsz, jeśli można wiedzieć ?
Ty sie zrobiłaś upierdliwa troche , zapytaj mnie ! zatem czym ja nie jezdzilem ..... wiec ja tu cos mogę powiedziec , oczywiscie bedzie to zdominowane troche moim gustem , ale ja - choc mam porównanie.
DO MODOW - TU TEZ SA OFTOPY JEDNAK BRAK WASZEJ REAKCJI <browar>
Gosia... pisze:ale obiektywnie mozna powiedzieć, że to dobre auta, wytrzymałe, komfortowe oraz niezawodne. Natomiast o oplach obiektywnie tego nie powiesz.
.
Nie zgodzę sie ! mialem pasata i wole omegę , a wiec opla , samochód porównywalny z sobą klasowo i wyposażeniem . Tyle , ze na rzecz opla dziala jeszcze cena , bo za pieknego pasata w benzynie trzeba dac około (z rocznika 98) 25000zł , a za piekną omege z tego samego roku juz wydasz około 16000 żł . Wiec dla mnie wybór jest prosty , ale to dla mnie , inni moga miec inaczej !

ja praktyczny jestem i nie mam mani VW.
ceny w naprawach opel - VW to takze skierowanie na opla . Mialem , naprawialem to i wiem . I pisze tu o naprawach eksploatacyjnych .