Do zadnego.Rish pisze:o tylko faceta jakos pasuje
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Paskudnie wrecz. Zgadzam sie.Rish pisze:kobiety tez beznadziejnie wygladaja jako skejty
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Rish pisze:czas mnie posunał
moon pisze:Ani to wygodne
Rish pisze:To moze ja dodam ze dla mnie kobiety tez beznadziejnie wygladaja jako skejty
ABT pisze:A wracajac do skejtow, caly czas mi sie kojarza z butami DC, deska i wiecznie najaranymi trawskiem.. moze to stereotyp ?
moon pisze:Tzn jak?OneLove pisze:. Tylko takie ciuchy też trzeba umieć nosić.
ABT pisze:z butami DC
Przynajmniej nie jest szaro, buro i ponuro na ulicach.
natasza pisze:ic mnie w modzie nie denerwuje. Cieszę się, że pojawiają się złote paski i inne bajery, ale sama takich nie noszę. Przynajmniej nie jest szaro, buro i ponuro na ulicach. Niech każdy nosi to co lubi. Mi zarówno ten dziwak, który przesadził jak i ten zwyczajny szarak może się nie spodobać. Najważniejsze, by było estetyczne i dopasowane do osoby.
nie wiszace a szerokie, co jest cholernie wygodne bo nic nie uciska i nie uwiera.moon pisze:Mnie obrzydzaja jeszcze slejci czy cos - tzn za wielkei wiszace ubrania na nich. A fe!
ABT pisze:A wracajac do skejtow, caly czas mi sie kojarza z butami DC, deska i wiecznie najaranymi trawskiem.. moze to stereotyp ?
nie koniecznie wszystko zalezy od tego jak dobierasz ciuchy i nie ma co sie oszukiwac ile kosztujamoon pisze:Ale wyglada sie jak fleja
chodzilo mi o normalne dni a nie okazje. nie zawsze ubieram sie szeroko w tygodniu tez zaloze marynarke bo mam taki kaprys i tylemoon pisze:A to powinen byc standard Od okazji to jest frak czy garniak.
Sepik pisze:nie koniecznie wszystko zalezy od tego jak dobierasz ciuchy i nie ma co sie oszukiwac ile kosztuja
natasza pisze:moon napisał/a:
OneLove napisał/a:
. Tylko takie ciuchy też trzeba umieć nosić.
Tzn jak?
Srak:-)
Ale ja nie mowie o sportowych ciuchach tylko takich -> http://hiphopshop.pl/spodnie-akademiks-0507-p-1902.htmlOneLove pisze:Po prostu trzeba takie ciuchy umieć dobrać do siebie,do figury itd. Jak każde inne. Ja się w takich ciuchach zawsze dobrze czułam i latami sie tak ubierałam.
moon pisze:Ale ja nie mowie o sportowych ciuchach tylko takich -> http://hiphopshop.pl/spod...507-p-1902.html
Co innego soic sie luzniej, sportowo itd a c o innego miec krok miedzy kolanami.
moon pisze:Troche luzniejsze spodnie sa ok al enie jakies skejtowskie.
OneLove pisze:"Skejtowskie" nie oznacza,że krok koniecznie musi być w okolicach kostek. W pierwszym lepszym skate shopie znajdzie sie mnóstwo świetnych,luźnych spodni,nie koniecznie wielkości namiotu. Umiar to trzeba zachować zarówno w "długości" mini jak i w "szerokości" szerokich spodni![]()
OneLove, czyl i jestes fleja?
Kobieta powinna nosić się jak kobieta, a nie żałosna imitacja białego murzyna.
TedBundy pisze:Nie równajmy do kultury niższej
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 152 gości