... a czasem dla odmiany zabawić się ostrzej. ProsteHaro pisze:Swoja kobiete nalezy kochac, czule i namietnie
Czy prawdziwy facet musi potrafic "zerżnac" swoja
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mi samo slowo tez nie przeszkadza :0 Nie raz dostawalem SMSy typu "Zerzne Cie dzisiak jak dzika swinie"
Ostrym zabawom tak, pustemu waleniu - nie. Slowo "zerzne" wlasnie z takim mi sie kojarzy. Chociaz nabiera zupelnie innego znaczenia w ustach ukochanej osoby. Bo wiem przynajmniej, ze nawet to "zerzniecie" bedzie pelne czulosci 
Haro pisze:Bo wiem przynajmniej, ze nawet to "zerzniecie" bedzie pelne czulosci
Nie wiem o jakiej czułości mówisz, Haro, ale kiedy ja rżnę swoją kobietę to czułości w tym nie ma.
Haro pisze:Nie raz dostawalem SMSy typu "Zerzne Cie dzisiak jak dzika swinie"
Ostrą masz kobietę

Haro pisze:Ostrym zabawom tak, pustemu waleniu - nie.
Po czym odróżnić puste walenie od ostrej zabawy?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Ciekawski pisze:ale kiedy ja rżnę swoją kobietę to czułości w tym nie ma.
ale gdzies tam w Tobie jest, Haro chyba cos takiego mial na mysli. albo przekonanie partnerki, ze mimo, ze ja rzniesz i tak szanujesz, kochasz
Ciekawski pisze:Po czym odróżnić puste walenie od ostrej zabawy?
jesli chodzi o sam akt seksualny to czy to ostry seks czy puste walenie chyba rznacy ma w glowie.
zreszta po zwiazku, po sytuacjach pozałózkowych, po zwykłej codziennosci mozna zobaczyc jaki facet ma stosunek do kobiety, jesli wszedzie w tych sytuacjach ja szanuje, jesli poza rznieciem daje inne doznania erotyczne to jest wielkie prawdopodobieństwo, że to nie jest jak to nazwal Haro puste walenie
Tak mi sie wydaje
- ksiezycowka
- Weteran
Ja nigdy tak swojej nie powiedziałem. No ale nie raz bywało tak, że się brało bez żadnych słów - bluzka do góry, majtki w dół i robota
, że tak to ujmę.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
-
- Weteran
- Weteran
Nie rozumiesz, wlasnie chodzi o to zeby nie bylo czulosci. Nie zawsze, ale to mila odmiana, bo kobieta lubi sie czuc na tym poziomie co jakis czas calkowicie zdominowana. Mozesz wykazywac swa meskosc i to ze masz jaja bijac kolesi na dyskotece (podoba sie pustym dziewczynom, nie podoba sie policji) albo w lozkuHaro pisze:Mi samo slowo tez nie przeszkadza :0 Nie raz dostawalem SMSy typu "Zerzne Cie dzisiak jak dzika swinie" Ostrym zabawom tak, pustemu waleniu - nie. Slowo "zerzne" wlasnie z takim mi sie kojarzy. Chociaz nabiera zupelnie innego znaczenia w ustach ukochanej osoby. Bo wiem przynajmniej, ze nawet to "zerzniecie" bedzie pelne czulosci
Maverick pisze:Nie rozumiesz, wlasnie chodzi o to zeby nie bylo czulosci.
nie, to Ty nie rozumiesz. dzin wyżej napisała o co chodzi:
Dzindzer pisze:przekonanie partnerki, ze mimo, ze ja rzniesz i tak szanujesz, kochasz
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Bo cos mi nie wspolgralo zerzniecie z tym ze ma byc pelne czulosci... Dzin pisala o szanowaniu i kochaniu, to oczywiste. Ale wlasnie urok zerzniecia polega na tym ze nie ma tam czulosci w przeciwienstwie do normlanego seksu. cHyba nie wyobrazasz sobie ze zerzniecie mogloby byc poprzedzone czula gra wstepna? to by bylo dziwne 
- jamaicanflower
- Maniak
Podpisuję się też pod Ciekawskim i Lolli:
Rżnięcie bez nazwania tego rżnięciem to już nie to samo
Podpisuję się też pod Ciekawskim i Lolli:
lollirot pisze:Ciekawski napisał/a:
to ja wychodzę tutaj na jakiegoś językowego perwersa
ja teżdla mnie ważne jest i samo rżnięcie i nazwanie tego rżnięciem [no bo jak?
], ale może też przez moje filologiczne zboczenie - kocham słowa, działają na mnie
Rżnięcie bez nazwania tego rżnięciem to już nie to samo

// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
Tak naprawdę, to wszyscy się po prostu rżną, czy to będzie ostro, czy delikatnie.
Rżną, kochają się, pieprzą, czy jak kto chce - to tylko słowa przecież, a liczy się sztuka i to, żeby każdemu było dobrze.
Jeśli Tedzik woli usłyszeć: "kochaj się ze mną", to wybrał tak, bo tak Jemu pasuje. Inny facet woli usłyszeć: "zerżnij mnie" i wybierze kobietę, która będzie mówiła właśnie tak, a facet rano wstanie ubierze swój dyrektorski garnitur i zasiądzie po dżentelmeńsku w swoim za.jebistym dyrektorskim fotelu, z ogromnym zadowoleniem, bo wspaniale zerżnął w nocy swoją żonę, która też jest dyrektorem ;DD
Myślę, że Ted sądzi, iż zwrot "zerżnij mnie" koniecznie musi zaistnieć w kręgu szmirowatych, a tak wcale nie musi być
Wolna wola...
Amen
Rżną, kochają się, pieprzą, czy jak kto chce - to tylko słowa przecież, a liczy się sztuka i to, żeby każdemu było dobrze.
Jeśli Tedzik woli usłyszeć: "kochaj się ze mną", to wybrał tak, bo tak Jemu pasuje. Inny facet woli usłyszeć: "zerżnij mnie" i wybierze kobietę, która będzie mówiła właśnie tak, a facet rano wstanie ubierze swój dyrektorski garnitur i zasiądzie po dżentelmeńsku w swoim za.jebistym dyrektorskim fotelu, z ogromnym zadowoleniem, bo wspaniale zerżnął w nocy swoją żonę, która też jest dyrektorem ;DD
Myślę, że Ted sądzi, iż zwrot "zerżnij mnie" koniecznie musi zaistnieć w kręgu szmirowatych, a tak wcale nie musi być

Wolna wola...

Amen
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Wróć do „Wszystkie inne tematy”