TedBundy pisze:drobne wieśniactwo
zimą, jak jest śnieg, który oślepie odbijając najmniejsze promienie słońca to zwykła wygoda, a nie wieśniactwo.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TedBundy pisze:drobne wieśniactwo,
c-f pisze:-u facetów koszula włożona w spodnie
Olivia pisze:Mnie razi taki trend, w którym kobieta ma na sobie spódniczkę jeansową a pod spodem ma getry lekko za kolano.
No po prostu
shaman pisze:c-f napisał/a:
-u facetów koszula włożona w spodnie
to mnie się rzuciło w oczy, bo i mnie dotyczyi bardzo bym chciał, żeby ktoś mnie wytłumaczył(a), dlaczego to jest be? nijak nie mogę pojąć. w sensie że eloziomale są spoko bo zawsze wszystko na wierzchu?
![]()
c-f pisze:jesienią to w moim mieście co druga na ulicy miała legginsy z dzinsowa mini i balerinkami
ptaszek pisze:Do tego ciemne okulary, chociaż nie ma słońca.
Candy Killer pisze:chce miec jakis ladny brazik jasny na glowie
lollirot pisze:zimą, jak jest śnieg, który oślepie odbijając najmniejsze promienie słońca to zwykła wygoda, a nie wieśniactwo.
to po co?
Mi sie podoba. Moja M. sie tak nosi i bardzo jej do twarzyOlivia pisze:Mnie razi taki trend, w którym kobieta ma na sobie spódniczkę jeansową a pod spodem ma getry lekko za kolano.
No po prostu
Raczej o zakolanowki...c-f pisze:legginsy Ci chodzi,tak?
Tak srodek zimy a lu dzie w krotkich spodenkach adidasach itd - wkurza mnie to.madzix:) pisze:niektóre laski biegały w adidaskach
lollirot pisze:zimą, jak jest śnieg, który oślepie odbijając najmniejsze promienie słońca to zwykła wygoda, a nie wieśniactwo.
moon pisze:Mnie obrzydzaja jeszcze slejci czy cos - tzn za wielkei wiszace ubrania na nich. A fe!
fakt, kiedys kupilam takie galoty, xle mi w nich było, jakos tak niefajnie sie czułam.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 152 gości