Augusto pisze:<belt> ona bez makijazu wyglada zupelnie inaczej, jak zwykla przecietna kobieta...
wymiotujesz na widok kazdej przecietnej kobiety
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nie do końca, bo jak kobieta ma wielki nochal, zeza, krzywe zęby czy drugi podbródek to nawet tona podkładu jej nie pomoże. Nawet do makijażu trzeba mieć potencjał... a Doda go ma, bo ma reguralne rysy twarzy.Augusto pisze:ech faktycznie dobra charakteryzacha potrafi z zaby zrobic księżniczke
Ale ja nie mówię, że ona tłusta i gruba jest, chodzi o to, że w Tv wygląda czasami jak taki kluseczka- nie jak osoba otyła, ale taka która jest zdrowo zaokrąglona, a w rzeczywistości jest szczuplutka.Yasmine pisze:Yy wczoraj spiewala na Telekamerach i wygladala tak jak zawsze. Fakt kiedys byla szczuplejsza, ale teraz wyglada o niebo lepiej.
Jaka kaszanka <boje_sie> Dzieki wielkie juz edita zrobilamJawka pisze:plaży!!
To jest juz wieszak jak dla mnie. TRak nie przypadkowo pisze "jak dla mnie".Jawka pisze:Chuda to jest Nicole Richie
Bo nia jest ?Augusto pisze:jak zwykla przecietna kobieta...
I tu sie zgadzam.Jawka pisze:Nawet do makijażu trzeba mieć potencjał... a Doda go ma, bo ma reguralne rysy twarzy.
aro pisze:osłuchajcie jej wywiadu ona sama chyba prubuje sie wykreowac i świetnie jej to wychodzi. Patrzcie na sprzedaż jej płyt. Przecież nie tworzy wielkiej muzyki a ma wielką sprzedaż.
Dzindzer pisze:ale trzeba przyznać, ze umiałam sie wykreować, jest przynajmniej jakaś
natasza pisze:Ale czy sztuką jest powiększenie piersi, zakładanie wyzywających ubrań, bycie zauważalnym poprzez wulgaryzm i sarkazm oraz śpiewanie smętnych popkowych piosenek? To trafia do większości społeczeństwa.
Nie jest sztuką. Ale widocznie "potrzebna" była taka postać na naszej (mizernej) scenie muzycznej...Natasza pisze:Ale czy sztuką jest powiększenie piersi, zakładanie wyzywających ubrań, bycie zauważalnym poprzez wulgaryzm i sarkazm oraz śpiewanie smętnych popkowych piosenek? To trafia do większości społeczeństwa.
sophie pisze:Nie jest sztuką. Ale widocznie "potrzebna" była taka postać na naszej (mizernej) scenie muzycznej...
aro pisze:Patrzcie na sprzedaż jej płyt. Przecież nie tworzy wielkiej muzyki a ma wielką sprzedaż.
ptaszek pisze:Dzisiaj wystarczy pokazać d***, zrobić przedstawienie na scenie, jakiś skandalik, odpowiednio się wykreować - i od razu sprzedaż wzrasta.
ale juz wtedy Dodzia zachowywala sie jak rozpuszczona censored.lollirot pisze:ptaszek pisze:Czy ktoś pamięta Dodę i Virgin na początku "kariery"?
ja pamiętam. fajny, rockowy zespół, podobało mi się.
lollirot pisze:Wujo Macias pisze:ale juz wtedy Dodzia zachowywala sie jak rozpuszczona .
tego nie wiem, nie śledziłam, tylko słuchałam płyty
Blazej30 pisze:gdy preczytałem tytuł tego tematu aż poplułem ekran
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 129 gości