Augusto pisze:o wlasnie, dzieki boskiemu pinochetowi mam sentyment do tego kraju
po prostu nie moge

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Sir Charles pisze:megane napisał/a:
Najlepsze imiona dla chomików o jakich słyszałam to Ribbentrop i Mołotow. Jak to usłyszałam to myślałam, że się posikam ze śmiechu
Moja koleżanka miała kiedyś dwie rybki, nazywały się Ogniem i Mieczem
Dzindzer pisze:Rafeek napisał/a:
Podoba mi sie pewna dziewczyna...mozna powiedziec ze strasznie mi sie podoba:)
Odwozilismy ja i jego chlopaka po imprezie do domu, znalem ja wczesniej ale tylko z widzenia...chlopak straszny cham i woogle ale to tylko moje zdanie
cholera jaki typowy schemat. Ona mu sie podoba, on uwaza, że jej facet to drań, ona moze i widzi wady, ale kocha. On jednak widzi jaki to drań . . .j
Blazej30 pisze:rozbudowane pośladki świadczą o większych mozliwościach frykcyjnych?
Blazej30 pisze:Augusto napisał/a:
nawet wole o nie nie pytac, rodzice mysla ze ja grzeczny chlopczyk jestem, rosnie ze mnie drugi blazej
to musisz się zeszmacic ostatecznie i posuwać pod ogon pod ich okiem jakąś foczkę
Sir Charles pisze:..::WdOwA::.. napisał/a:
Czemu nie poprawnie, co? Wyobraź sobie, ze to sprawdziłam i jest całkiem poprawne.
Poprawne tłumaczenie powinno brzmieć: Choćbyś stanął na głowie, za censored nie wejdziesz dwa razy do tej samej rzeki. Tłumacz się na tramwaj spieszył
Sir Charles pisze:Marissa napisał/a:
Co prawda kiedyś myślałam o sponsoringu,
Kasuj szybko! Ted Cię z ziemią zrówna <boje_sie>
Olivia pisze:O tak. W mieście znane są słynne podboje kowboja Błażeja.
niedość że rozłożył mnie na łopatki humorem to jeszcze bardzo celnie ocenił TedziaTed Ty powinieneś świętym Mikołajem zostać. Albo Kubusiem Puchatkiem. Tym pierwszym ze względu na umiłowanie jednego wora i wrzucania do niego wszystkiego jak leci. Drugim - ze względu na słabość do przyjaznego, prostego świata, w którym wszystko jest oczywiste, a nawet jak nie, to wystarczy sobie zrobić przerwę na małe co nieco, żeby w tym czasie wpadło do łebka rozwiązanko
runeko pisze:To samo dzieje się podczas pisania na klawiaturze. A może ja po prostu podświadomie szpanuje?![]()
runeko pisze:Parę razy już się tak zdziwiłam, jak mi do sklepu wejdzie taki i zaczyna do kumpla: "yo nigga, 'des da shit man, yo" a za parę sekund dzwoni telefon a on: "tak mamo, tak, za parę minu będę"![]()
DjVa pisze:Jest takie cos jak nawilzenie czlonkatzn jak sie pieszcze z swoja dziewczyna ona mi robi dobrze a puziniej jak jej ja robie i moj czlonek odpoczywa .. i w tedy wchodzi taki bialy sluz .. mysle ze to jest nawilzenie czlonka .. [...]
Powiem tak w prost bo gdy ja mizialem i trzymalem jej w pochwie mojego czlonka(tzn na zewnatrz nie w srodku tak lekko glowka byla w niej ) i w tedy lekko moglo wyplynac do jej w pochwy , a ona ma jeszcze tydzien czasu do okresu zeby jej sie zacza .. i moge sie obawiac jakas ciaza z tej stronyjezeli te moje nawilzenie wplynelo do jej pochwy
(tak dla wiadomosci my tylko oralnie a ona mnie prosila zeby nasladowac ruchy stosunku i mamy sie zdecydowac do wspolrzycia za niebawy czas ) moge sie czyms obawiac
.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 157 gości