[ Dodano: 2007-01-09, 13:40 ]
Tylko ze mam problem, bo mam odstajace uszy
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Candy Killer pisze:no to ja sie tu zalicze chyba bo przez dluzszy okres czasu (3 lata) mialam 12 mm w uchu..a pozniej przez pol roku 16 mm:)
Candy Killer pisze:w zasadzie chyba nie ma co sie w to zaglebiac...wiekszosc osob ktore to robia to veganie..wegetarianie..sluchajacy muzyki HC lub tez jej odmiany:)
Tylko ze mam problem, bo mam odstajace uszy
Ciekawski pisze:Akurat w tych kręgach to prawie że przybiera wymiar mody, niestety
Haro pisze:Tylko ze mam problem, bo mam odstajace uszy
wajdelota pisze:Candy Killer - świetne prace na digarcie. Gratuluję
Ja teżjestem wege, słucham troche HC, wiecej alt rocka. Dużo osób z tych kręgów bawi sie w piercing, tatuaże (ja też) ale nie nazwał bym tego modą. To są raczej rzeczy rozpoznawalne dla danego klimatu. I jakoś łączący się z tą kulturą. To chyab raczej rodzaj "anty mody"...
Candy Killer pisze:oooo to sie zgodze z Toba:) tez to zauwazylam..co to sie dzieje co to sie dzieje;)
ja tam jestem wegetarianka i slucham hc aleeee wieszac sie nie bede i kolczykowac niewiadomo jak
co do tuneli wiekszych to hmm..moj kolega ma 20mm...normalny zwykly..nawet spokojny chlopak:)
znam jeszcze kolesia co ma 30 mm..to juz lekka przesada no ale skoro takie chce:D
najbardziej mi sie podobalo jak moj...majlansowy "znajomy"z ktorym dluugo gadam wsadzil sobie w http://myspace-681.vo.lln...940673681_l.jpg
Zależy dla kogomoon pisze:mrt, ja widzialam nie sa straszne ani troche
Zależy dla kogomoon pisze:mrt, ja widzialam nie sa straszne ani troche
lajcik?Candy Killer pisze:augusto...o co konkretnie Ci chodzilo? chyba nie jestes az taki delikates...moge pokazac Ci inne zdjecie po ktorych moze sie zrobic nie dobrze..tunele to jest lajcik
chyba zartujesz? <boje_sie>Candy Killer pisze:co innego obcinanie czlonkow , amputacje
mrt pisze:Ale, ale! Teraz sobie tak myślę, że w sumie to trochę przeszkadzać może w normalnym życiu, bo nie wyobrażam sobie, żeby koleżanka, która ma biurko naprzeciwko mojego w pracy miała takie tunele.
Augusto pisze:Candy Killer napisał/a:
co innego obcinanie czlonkow , amputacje
chyba zartujesz? <boje_sie>
eh ludzie to mają zboczenia...
Candy Killer pisze:ale chyba duzo mniej niz zabawy w doktora i obcinanie roznych czesci ciala w domowym zaciszu.
Kiedyś tam czasem bywałam. Część fot makabryczna i jak dla mnie pod zaburzenia psychiczne podchodzi. No ale są gusta i guściki...Candy Killer pisze:bmezine
moon pisze:Nie no dla mnie te wszechobecne kolczyki w pepkach to jest makabra
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 241 gości