TedBundy pisze:zmienianie opisu na gg co 2 minuty
Jak zamiast gg wstawic tutaj avatar, to bedziesz sie Ted lapal pod to buractwo ;DD
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TedBundy pisze:bo rozróżnienie jest oczywisteMożna to robić z klasą, może buracko. Nie tylko natężenie dźwięku, również godzina, klimat, język gestów
![]()
TedBundy pisze:sandały + skarpety
TedBundy pisze:Noszenie okularów słonecznych opuszconych na tył głowy
TedBundy pisze:-Naklejki na samochodach typu Pit Bull
TedBundy pisze:muza co ja w promieniu kilometra slychac
TedBundy pisze:Jeszcze noszenie kondomów na głowie jak czarnuchy z L.A
TedBundy pisze:koszulki państwowe Jamaica,
TedBundy pisze:laski ktore nie potrafia chodzic na obcasach a je zakladaja
TedBundy pisze:skejtów tych wyrośniętych ubrań i podniecanie się że jarają bakę
TedBundy pisze:Moda na jeżdzenie po PiSie, Kaczorach Giertychu itp. przy każdej okazji
drapanie sie po jajach w obecności kobiet
TedBundy pisze:zgrywanie bohatera ubiorem w zimie - brak czapki, kurtki
idioci ubierajacy sie w murzynskim stylu
lollirot pisze:Cytat:
odchylony mały palec podczas picia
osiągnęłam ponadczasowy szczyt buractwa, jakie to przykre :-)
TedBundy pisze:płacenie kartą rachunku wysokości 2,45 PLN w sklepie
TedBundy pisze:słuchanie mp3 itp. przez głośnik z komórki
TedBundy pisze:Jak on się w ogóle może wykrzywić samoistnie?
moon pisze:Kurna 6 to jest raczej malo
Augusto pisze:noszenie pacyfek i tych znaczkow anarchistow (takie A w kolko chyba)
TedBundy pisze:Czasem, podkreślam. jak się bawię konwencją
TedBundy pisze:Można to robić z klasą, może buracko
Dzindzer pisze:ze to niepoprawne ułozenie,
moon pisze:Kurna 6 to jest raczej malo.
Dzindzer pisze:ładne wytłumaczenie
TedBundy pisze:koszulki państwowe Jamaica, CCCP itp. (częściej można spotkać na miescie gości w takich koszulkach niż koszulkach Polski)
TedBundy pisze:noszenie krotkiego rekawu na dlugi (pedalska moda z tvnu
TedBundy pisze:Chodzenie na mecze bo drużyna jest w formie albo zdobyła mistrza
TedBundy pisze:Moda na telefon na smyczy
TedBundy pisze:głosowanie za wstąpieniem Polski do UE
TedBundy pisze:opisy na gg jak kto kogo nie kocha bardzo ojejej kur.wa mać
TedBundy pisze:Kajdany i wszelkiego rodzaju kure.wstwa
lollirot pisze:co jest takiego w tym małym palcu?
pani_minister pisze:Jestem buraczaną lady
Dzindzer pisze:lollirot pisze:co jest takiego w tym małym palcu?
no własnie nie wiem. Jak sie dowiedzialam, że to nie tak jak trzeba to zaczęło mi to u mnie przeszkadzac. wczesniej nawet nie myslałam o tym
pani_minister pisze:ale palucha odchylać nie umiem
Miltonia pisze:No nie zalamujcie mnie, ze nie wiecie, ze sie malego paklca nie odstawia?
Miltonia pisze:No nie zalamujcie mnie, ze nie wiecie, ze sie malego paklca nie odstawia? Przeciez to jest zawsze wysmiewane i swiadczy o braku obycia. Nie znam zadnej oosby, ktora tak robi, z rzadka widze w barach. Myslalam, ze juz nikt tak nie robi
Dzindzer pisze:a w obecnosci innych facetów
ja zawsze bez czapki chodze
Dzindzer pisze:chyba nie wiem o co chodzi
6 złotych za piwo na rynku? chyba w sosnowcu.
pani_minister pisze:Aaa, znaczy się orełek i szczerbiec są ok, ale sierp i młot nie? Ja tam w ramach zabawy z konwencją mogłabym lenina na koszulce nosić
pani_minister pisze:Tak się ludzie ubierali, zanim tvn powstał, coś tu nie zatrybiło chyba
pani_minister pisze:Chodzenie "na aktora" to buractwo?
Dzindzer pisze:od kilku lat wiem. Ale ten palec tak sam sie ustawia, od kilku lat go pilnuje, ale on swoje, w domu sobie pozwole na te inność
kiedys sie trzeba nauczycTedBundy pisze:laski ktore nie potrafia chodzic na obcasach a je zakladaja
skejtów tych wyrośniętych ubrań i podniecanie się że jarają bakę
oj bywalo i ile smiechu przy tym byloTedBundy pisze:wszystkie opowieści z seri "jak ja to sie nie censored w ostatni piatek
jestem bohaterem a nie daj boziu na krotki rekawTedBundy pisze:zgrywanie bohatera ubiorem w zimie - brak czapki, kurtki
niejednokrotnie sie na tym zlapalem ale tylko przy piciu z filizanki czyzby blekitna krewTedBundy pisze:odchylony mały palec podczas picia
ja place od 30 do 40 pln wiec...TedBundy pisze:lansowanie sie na rynkach w Polsce gdzie zajebiscie jest dac 6 zl za piwo z wodą i pokazac jakim sie jest gierojem
za nic nie zamienieTedBundy pisze:olbrzymie sluchawki do discmanow
jakby sie dalo to z wielka checiaTedBundy pisze:płacenie kartą rachunku wysokości 2,45 PLN w sklepie
shit mam 5 jestem przemegaturbowielkimburakiemTedBundy pisze:stos kart kredytowych w portfelu i szpan nimi i uwaga jak trzeba płacić żadna nie przechodzi
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 318 gości